Военното окръжие в Бургас обяви вакантни длъжности

Автор:

Военното окръжие  ІІ степен в Бургас обявява, че  със заповед № ОХ-582/24.06.2019 г. на министъра на отбраната на Република България вакантните длъжности във Военновъздушните сили за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или  висши училища в страната и в чужбина. 
1. За В.ф. 26720- Черноморец :
  - Младши шофьор - 1;
  - Антенен механик - 1.
2. За В.ф. 26600-Братово:
- Младши оператор - 1;
- Завеждащ хранилище -1.
 Срокът за подаване на документи:
   1. За В.ф. 26720 - Черноморец - до 05.09.2019 г.
    2. За В.ф. 26600 - Братово - до 27.08.2019 г.  
Военното окръжие  ІІ степен обявява,  прием на документи на кандидати отговарящи на изискванията на чл. 59 от Закона за резерва на въоръжените сили на Република България без военна подготовка, желаещи да получат начална военна подготовка.
№ по ред Структура, провеждаща курса „Начална военна подготовка“Период за обучениеСрок за подаване на документи
1. Единен център за начална подготовка (ЕЦНП) - гр. Плевен30.09. - 25.10.2019 г.16.08.2019 г.
         Кандидатите по чл. 59 от Закона за резерва на въоръжените сили на Република България трябва да отговарят на следните изисквания:
·- да са пълнолетни граждани на Република България и да нямат друго гражданство;
 - да са годни и психологически пригодни за военна служба;
 - да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер;
 - срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер.
За времето на обучението на кандидатите се осигурява настаняване, хранене и униформа; безплатно медицинско обслужване; задължително застраховане.
           Срокът за подаване на документи:16.08.2019 г.
Повече информация за останалите длъжности в страната, кандидатстването и подаването на документите можете да получите  в сайта на ЦВО , както и в стая № 14, в сградата на Военно окръжие ІІ степен - Бургас, и в офисите за военен отчет в общините. 

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Мотоциклетист е с опасност за живота, шофьор от Кувейт му отнел предимството

18-годишен мотоциклетист е с опасност за живота след катастрофа на кръстовището на бургаските улици „Даме Груев“ и „Лазар Маджаров“, съобщиха от полицията. Причината е, че правейки ляв завой 46 - годишен шофьор от Кувейт е отнел предимството на момчето. Той е с лицево-черепна травма, дълбока прорезна рана в шийната област и фрактура на носа. В..

публикувано на 21.08.19 в 09:01

Съдът остави за постоянно в ареста бившия полицай от Поморие

Съдът остави за постоянно в ареста бившия полицай от Поморие, който се бе барикадирал в дома си в събота . Той е обвинен в закана с убийство, отправена срещу петима полицейски служители. 42–годишният Йордан е насочил и пистолет към тях, като ги е заплашил: „ Ще ви избия всичките!“, „Ще ви избия до три!“, „Изчезнете иначе ще ви застрелям!“...

публикувано на 20.08.19 в 18:10

Адвокат: Химическата кастрация за сексуални насилници няма да е особено ефективна у нас

Химическата кастрация за сексуални насилници и убийци на жени и деца, вече е въведена в повечето европейски държави, като навсякъде е доброволна. Това коментира за БНР Бургас адвокатът  Момчил Момчилов по повод предложението такава да бъде приета и  у нас. Той разказа още, че най-драстично тази мярка се прилага в Съединените американски щати...

публикувано на 20.08.19 в 17:55

Бременна жена загина след падане в центъра на Бургас

 33-годишна жена, бременна в осмия месец, е скочила от втория етаж на жилищна сграда в Бургас. Екип на спешна медицинска помощ и полицейските служители дошли на място само са констатирали смъртта си. Минути по-рано жената била заедно с майка си и приятеля си. Те останали на улицата, а тя влязла е дома си, след което скочила във вътрешния двор на..

публикувано на 20.08.19 в 13:59
Георги Дракалиев

ВМРО поставят дебата за химическата кастрация и намаляването на присъдите

Дебатът за химическата кастрация на насилници и педофили е закъснял. Това коментира пред БНР-Бургас областният координатор на ВМРО Георги Дракалиев. От партията инициират законови промени, след изнасилването и убийството на седемгодишното момиче в Сливенско. „Тука, в случая, не е ние да направим нещо веднага, а по темата за химическата..

публикувано на 20.08.19 в 12:44

Полицията задържа муле на телефонни измамници, търсят собственичката на парите и бижутата

Бургаската полиция е задържала "муле" помагало за осъществяването на телефонни измами. В него са били открити  банкноти от различни валути и бижута.  От ОД на МВР Бургас информират, че с ъществуват данни, че те са отнети чрез измама от възрастна жена. От там призовават който разполага с информация относно самоличността на възрастната жена,..

публикувано на 20.08.19 в 11:59

Полицията издирва 22-годишна жена с умерена умствена изостаналост

Бургаската полиция издирва 22-годишната Виолета Тодорова Стоилова. Тя е напуснала Дома за лица с умствена изостаналост в с. Факия на 18 август, като и до момента е в неизвестност. Момичето е с диагноза "умерена умствена изостаналост" и от месец юни 2018 год. е настанена в дома. Описание на лицето : жена на видима възраст 20-25 год...

публикувано на 20.08.19 в 11:42