ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 8-ми август

Лятото превзе и 8-ми август… И докато хиляди българи лежат по гръцките плажове и се оплакват как едва свързват двата края – добро утро от брега на морето у нас! Слънцето ще напълни плажовете и днес, а сутрешният ефир на БНР – Бургас, цялото ви любопитство. Ето какви са акцентите ни до 10.00:

В темата ни днес – За честите прекъсванията на електричеството и повредените след това домакински уреди, за които сигнализираха жители на бургаския квартал Сарафово.

В минутите за култура ще ви разкажем за музикалното приключение, което предприеха бургаският вокален ансамбъл Фортисимо. Преди дни младите таланти заминаха за Швеция, където ще се явят за втори път на конкурса „Гран при на нациите“.

Ще ви запознаем и с едно интересно събитие, което предстои в експозиционен център Флора - Седмото издание на формата срещи МЕЛБА НА ЖИВО. Там ще бъдат представени модна марка, независимо списание и архитектите на реконструкцията на Магазия 1 в Бургас.

Преглед на печата и хороскоп очаквайте още в срещата ни тази сутрин.


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 16-ти септември

Понеделнишкото утро идва и с трепетно вълнение за малки и големи, учители, родители и ученици, защото днес откриваме новата учебна година. Наглеждайте да не кипне кафето, не забравяйте да изключите ютията, на излизане от вкъщи и дано да сте купили букетите от снощи…Така вълнуващо започва 16-ти септември, а по-важното и интересното..

публикувано на 16.09.19 в 07:04

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 13-ти септември

Две блондинки си говорят: - Мила, ти знаеш ли, че тази Нова Година се пада в петък! Другата възкликва: - Олееее, дано само да не е петък 13-ти… Е, добро да ни е утрото на петък 13-ти! Ако сте суеверни, гледайте поне да не ви мине черна котка път. Иначе и да обяснявате на шефа, че днес не е добре да се работи, повярвайте, няма..

публикувано на 13.09.19 в 07:02

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 11-ти септември

Добро утро на 11-ти септември - дата, която преди 18 години промени света. Но докато ехото на времето продължава да кънти в теории и анализи, нека ви припомня една мъдра мисъл: Най-хубавият ден — това е днешният! Посрещаме сряда със свежи идеи и новини, и от сутрешния ефир на БНР Бургас, ето какви са акцентите ни до 10.00 ч. В темата..

публикувано на 11.09.19 в 06:53

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 10-ти септември

Добро утро от брега на морето, където на 10-ти септември се събуждаме със звуците на отиващото си лято, като търкалянето на куфарите на заминаващите туристи върху асфалта. Ако сте много тихи и се заслушате добре, можете да чуете и падането на листата… Цветно настроение и новини обещаваме от сутрешния ефир на БНР Бургас, ето какви са акцентите..

публикувано на 10.09.19 в 06:52

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 8 СЕПТЕМВРИ

За пътешествие с палатка разказва Петя Кокудева. Специалната ни Ева днес е писател, сценарист и копирайтър, но днес ще чуем приключенията и личния й поглед към различни места и култури - от Скандинавия и Русия през Азия и Нова Зеландия до Африка и САЩ. Една мис без пластични корекции и татуировки – все по-голяма рядкост, представяме днес. Именно..

публикувано на 08.09.19 в 12:55

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 ЧАСА НА 5 СЕПТЕМВРИ!

Добро утро, смели хора! Такива сме всички, които в ранни зори поемаме дългия път към неизвестния ден. Най-предвидливите имат план, други се носят по течението с малка лодка, на която пише  "каквото дойде", а има и такива, които със затаен дъх очакват всяко предизвикателство като вдъхновение. А вие от кои сте? Ето и акцентите в сутрешния ефир:..

публикувано на 05.09.19 в 07:14

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 4-ти септември

Знаете ли каква е ползата от ранното ставане? Освен, че усещаме по-сладък аромата на първото кафе, първи научаваме за събитията, случили се, докато сладко сме спали… Всичко по-важно, интересно и любопитно 4-ти септември, очаквайте и в сутрешния ефир на БНР - Бургас, ето какви са акцентите ни до 10.00 ч. В темата ни днес – Тръгнаха..

публикувано на 04.09.19 в 07:01