ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа 27-ми август

Добро утро от брега на морето и с благородната завист, към онези които активно ще се възползват от природните благини и днес. Предимството на ранното утро обаче е естественият климатик с който се будим, разтваряйки широко прозорците. Автгуст остава горещ, както и темите които ни вълнуват. Повече, обещаваме от сутрешния ефир на БНР – Бургас. Ето какви са акцентите ни до 10.00:

В темата ни днес – Кметове реагираха остро на решението на Министерството на отбраната да обяви за продажба златни имоти по Южното Черноморие. Те са бивши военни поделения с отпаднала необходимост.

Рубриката ни "Лято по джапанки" – Канят ни на „Базар на солта“ на Атанасовското езеро, където да опитаме карамел и шоколад със сол.

В минутите за култура ни предстои да се потопим в атмосферата на 47-то издание на Международния фолклорен фестивал, който беше открит снощи в Бургас

И още фолклор, но от времето на фараоните. Площадът пред Операта ще се превърне в арена на тематична "Вечер на Египет" – какво включва тя, предстои да разберем.

Преглед на печата и хороскоп очаквайте още в срещата ни тази сутрин.


ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 16 - ти октомври

Нали знаете, че щастието не е нищо друго, освен добро здраве и лоша памет! В този ред на мисли да започнем сряда на чисто, а аз ви обещавам да не говорим за футбол… Добро утро на кафе и смислен разговор в ефира на БНР Бургас, ето и акцентите ни до 10: В темата ни днес ще ви обърнем внимание към едно ново изискване, което Евроейската..

публикувано на 16.10.19 в 06:52

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 НА 15 ОКТОМВРИ!

Англичаните изтръпнаха, друг път не видели футбол да играят живи с умрели! Само една от горчивите закачки, които от снощи се въртят във фейсбук по повод големия резил, който брахме насред столицата. Отново български футболисти зарадваха запалянковците. Този път английските. Англия ни намачка здраво и за малко да спрат мача заради расизъм...

публикувано на 15.10.19 в 07:11

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 14 - ти октомври

Добро утро и попътен вятър в понеделник - 14-ти октомври. Успешна седмица пожелаваме от ефира на БНР Бургас и подсилваме с приятна компания и свежа музика, ето и акцентите ни до 10: В темата ни днес: Фекални води се изливат в обработваемите земи на местността „Брястите“, твърдят собственици на имоти там. Проверяваме сигнала...

публикувано на 14.10.19 в 07:02

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 10 - ти октомври

Рано пиле, рано пее…Добро утро в четвъртък! Утрото е най-красивата част от деня. Не я пропускайте! Да ви е усмихнато събуждането, че уикендът е само на един ден път от тук. Ето и акцентите ни в сутрешния ефир на БНР Бургас до 10: В темата ни днес: В сезона на есенните обещания - какво очакват да бъде направено гражданите от бургаските..

публикувано на 10.10.19 в 06:49

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 ЧАСА НА 9 ОКТОМВРИ!

58 хотела по Южното Черноморие са застрашени след фалитите  на британския туроператор "Томас Кук" и неговата партньорска компания в България "Астрал Холидейз". От туристическия бранш призовават правителството да вземе мерки за спасяването, както на хотелиери и доставчици, така и на сезон 2020 г. Повече по важната туристическа тема след 8 часа...

публикувано на 09.10.19 в 07:09

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 8 - ми октомври

Ако ти е светло пред очите, какво значение има прогнозата за времето… Добро утро във вторник! Идва не само с дълъг ръкав, но и с връхна дрешка. Затова пък ни оставя на оставя на въображението как да ги съчетаем, в тон с цветните нюанси на сезона. Пъстър ден, за да не ви е скучно, ви пожелаваме и от сутрешния ефир на БНР Бургас. Ето и..

публикувано на 08.10.19 в 07:00

ОТВОРИ ОЧИ С БНР-БУРГАС ОТ 7 ДО 10 ЧАСА НА 7 ОКТОМВРИ!

Вземаме пример от понеделника –никой не го чака, но той идва! След двата почивни дни всякакъв хумор е добре дошъл, за да започнем седмицата.  И да си знаете -нищо им няма на понеделниците, това, което не е харесвате е ходенето на работа. Време е да завъртим делничното колело.  Акцентите в сутрешния блок след прогнозата за времето, хороскопа и..

публикувано на 07.10.19 в 07:09