Георги Сталев: Екологията ще е основна тема в дебата за Бургас

Екологията ще е основа тема в дебата на предстоящата предизборна кампания. Това смята кандидатът за кмет  на Бургас от листата на ПП „АБВ“ Георги Сталев. „Според мен най-важният дебат ще е за чистотата на въздуха, който дишаме. Дебат ще има също за липсата на инвеститори и създаването на постоянни работни места“, обясни той. 

Според Сталев сред важните теми е и липсата на връзка между бизнес и образование в Бургас. „Това е и една от точките в предизборната ни програма – организиране на срещи между местния бизнес и Регионалното управление на образованието с цел създаване на кадри, които да бъдат необходими за развитие на местната икономика“, допълни кандидатът за кметът. 

Сталев посочи, че очаква позитивна кампания, която да бъде в интерес на Бургас и бургазлии. „Надявам се всички, които са кандидати за кмет да водят такава позитивна кампания. Да не се стига до вадене на кирливи ризи и компромати, защото никой няма полза от една такава кампания“, поясни той. 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Георги Дражев с регистрацията на Българските социалдемократи

Българските социалдемократи застават зад председателя на движение Антимафия Георги Дражев като кандидат за кмет и и водач на листата в Бургас. Упълномощават го да регистрира участие за общински съветници и кметове на съставните селища: Това е партията на Дертлиев, която е чиста като присъствие в българската политика. Поканиха ме,..

публикувано на 16.09.19 в 13:17
Отляво надясно - Николай Тишев, Петър Кънев и Стойко Танков

Кирил Елефтеров и Яни Янев са червените кандидати за кмет в Царево

Между Кирил Елефтеров и Яни Янев ще избират социалистите в Царево за кандидат-кмет. Това поясни областният председател на БСП Стойко Танков. Причината за забавянето е обжалване, поясни Танков: „Остава да се проведе наново конференцията в Царево – в сряда. Ние нямаме претенции към двамата кандидати, които са предложени, но имаше жалба..

публикувано на 16.09.19 в 12:53

Бойчев: Доказаните хора стояха встрани от политиката

Водач за листата на ГЕРБ е зам.-областният управител Севдалина Турманова. Конкуренцията в местните избори за Бургас трябва да прерасне в добри идеи за развитието на града. Това заяви при регистрацията на ГЕРБ в Общинската избирателна комисия депутатът Димитър Бойчев. Дългосрочното развитие   ще определят нови лица, доказали се в своята професионална..

публикувано на 16.09.19 в 12:33

БСП одобри Никодим Стоянов за Поморие, Цветомир Петров- за Камено

Стойко   Танков от левицата информира: Всички кандидати са добре познати в общините, с авторитет, разчитаме да бъдат подкрепени като една сериозна алтернатива на досегашното управление. "За Поморие е утвърден Никодим Стоянов, председател на общинския съвет на БСП, офицер от армията, работил е в Генералния щаб, той беше кандидат и..

публикувано на 15.09.19 в 14:04

"Движение България на гражданите" се регистрира за участие в местните избори през октомври

"Движение България на гражданите” се регистрира в Общинската избирателна комисия за местните избори, които ще се проведат на 27 октомври. Документите за явяване на изборите подадоха общинският председател на политическата партия Живко Табаков, председателят на младежката структура на ДБГ Антон Иванов и Манол Тодоров, кандидат за общински..

публикувано на 13.09.19 в 16:37

Силна подкрепа за кандидата за кмет на ГЕРБ Димитър Иванов

След като досегашният областен управител на Ямбол Димитър Иванов, беше посочен за кандидат за кмет на ГЕРБ, представители на Изпълнителната комисия на партията са се срещнали снощи с членове и симпатизанти. Настоящият кмет на града Георги Славов, който три пъти печели мандат като представител на ГЕРБ обяви, че ще се кандидатира като независим кандидат...

публикувано на 13.09.19 в 08:57

ДПС издига кандидат за кмет за Айтос, в Сунгурларе прави рокада

ДПС ще издигне кандидат за кмет на Айтос. Партията ще заложи на Ивелин Йорданов, управлявал общината до 2003 – та година. Банкерът Ивелин Йорданов ще пробва да се завърне отново на кметския пост в общината, където ДПС е първа политическа сила. Движението ще направи рокада и в Сунгурларе. За кмет издига настоящият заместник на Васил Панделиев..

публикувано на 12.09.19 в 13:55