Бойчев: Партия „МОРЕ“ ще подкрепи Атанас Терзиев в Несебър (обновена)

Панайот Рейзи не е член на ГЕРБ, няма да е в листата на партията

| обновено на 10.09.19 в 13:33

Партия МОРЕ, на бизнесмените братя Диневи, ще подрепи кандидатурата на Атанас Терзиев за кмет на Несебър. Това потвърди пред БНР-Бургас областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев. Относно Созопол, Бойчев поясни, че досегашният кмет Панайот Рейзи вече не е член на партията и няма да присъства в тяхната листа за общински съветници.

Време е в Несебър да има промяна и ние предлагаме кандидатурата на Атанас Терзиев, коментира Бойчев. Относно подкрепата на партия „МОРЕ“, той поясни:

„Водени са разговори, ще бъде подписано споразумение, но – да, можем да кажем, че официално има подкрепа от страна на „МОРЕ“ за кандидатурата на Атанас Терзиев“

Кандидатурата ни в Созопол ще е на Красимира Германова, каза Димитър Бойчев и поясни, че Панайот Рейзи няма да е част от листата им:

„Не е член на ГЕРБ. Негово право е да се кандидатира и като независим, и като част от друга листа. Затова е най-добре да го попитате него“

Освен в общините, където ГЕРБ издига настоящите си кметове, в Карнобат ще заложи на заместник-областния управител Владимир Крумов, в Руен – на Вежди Орманов, а в Сунгурларе – на бившия кмет от ДПС Георги Кенов. В Бургас, кандидатурата ще е на Димитър Николов, близо половината ни листа ще е с нови имена, поясни Бойчев. Едно от тях ще е на заместник-областния управител Севдалина Турманова


ВИЖТЕ ОЩЕ

Петко Янгьозов се кандидатира за общински съветник в Малко Търново

Известният странджански гайдар и ръководител на оркестър „Жарава“ Петко Янгьозов ще участва в изборите в Малко Търново. Той е регистриран като независим кандидат за общински съветник.

публикувано на 18.09.19 в 10:34

Константин Лефтеров води листата на "Движение 21" в Несебър

Партията на Татяна Дончева, „Движение 21“, ще участва в изборите в Община Несебър. Атанас Япаджиев ще е кандидатът им за кмет на Свети Влас. Той е и в листата за общински съветници, водач в нея е бизнесменът Константин Лефтеров.

публикувано на 18.09.19 в 10:26

Костадин Костадинов, партия Възраждане: Българската армия няма правомощията да охранява границата

„Българската армия няма правомощията да охранява границата“ . Това обяви в Сливен председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод заявената готовност от министъра на отбраната Красимир Каракачанов да изпрати военни на границата с Турция, ако се повиши миграционния натиск.  Костадинов коментира, че сили на българската армия..

публикувано на 17.09.19 в 16:32

ВМРО ще подкрепи Илиян Янчев за кмет на Малко Търново

Илиян Янчев внася утре документите си за кандидат-кмет на Малко Търново. Това уточни той пред БНР-Бургас и поясни, че от следващия ден излиза в отпуска. Янчев ще бъде издигнат от ГЕРБ, ще бъде подкрепен от ВМРО. Ще се опитам да променим държавната политика спрямо Малко Търново и да насочим вниманието към нас, поясни той: „Да..

публикувано на 17.09.19 в 12:32
Живко Гърков (на предно място) и Петър Джермов (с бялата риза) влизат в предизборната битка за Средец

Живко Гърков атакува кметския стол в Средец с регистрацията на СДС

С регистрацията на СДС, Живко Гърков ще атакува кметския пост в Община Средец. Той влезе в Общинския съвет като съветник, избран от листата на НФСБ и Средна европейска класа на миналия вот. Не съм член на партия и ще използваме тази регистрация за политическия проект, който сме започнали от началото на годината, коментира Гърков и посочи..

обновено на 17.09.19 в 11:27

„Възраждане“ подкрепя кандидата за кмет на Средец, издигнат от БСП

Партия „Възраждане“ ще подкрепи кандидата за кмет на Средец, издигнат от БСП, Иван Кичев. Излизам за победа и за промяна, коментира пред БНР-Бургас Кичев. Относно предизборната програма, той бе лаконичен: „По абсолютно всички направления имаме предложения за промяна. Има и неща, които няма да променяме тотално. Има какво да се прави обаче..

публикувано на 17.09.19 в 08:58

Иван Жабов: Приоритетите ни ще са здравеопазването, образованието и инфраструктурата

Досегашният кмет на Община Средец Иван Жабов получи подкрепата на актива и ръководството на ГЕРБ да се кандидатира за нов мандат. Програмата ми е изградена само на неща, които могат да бъдат изпълнени, коментира Жабов. „През следващите 4 години нашата програма ще залегне на здравеопазване, образование и инфраструктура. Това е, на което..

публикувано на 17.09.19 в 08:36