НФСБ издига д-р Бойко Миразчийски за кандидат за кмет на Бургас, а за община Тунджа Христо Василев

 НФСБ представи днес в София  кандидатите си за кметове в голяма част от градовете в страната. Лидерът Валери Симеонов заяви:

„Националният фронт за спасение на България влиза в кампанията за местни органи на властта със самочувствието на партия, доказала на дело - и с присъствието си в Народното събрание, и в изпълнителната власт – как трябва да се работи за България. Доказала какво е истински и действащ патриотизъм, показала, че националният интерес винаги трябва и може да бъде поставян над партийния и над личния. Кандидатите ни за кметове са такива хора“.

В Бургас кандидатът е  д-р Бойко Миразчийски.  Той е роден през 1966 г., завършил е Медицинския университет в София. От 1993 г. работи по специалността „Хирургия“ в Бургас. От 2006 до 2014 г. заема ръководни постове в най-голямото здравно заведение на Югоизточна България – МБАЛ – заместник-директор, прокурист, изпълнителен директор. Бил е и изпълнителен директор на МБАЛ „Бургасмед“ ЕООД. Д-р Бойко Миразчийски е познат на бургазлии и като общински съветник от НФСБ в периода 2015 – 2017г. От 8 юни 2017г. до момента е изпълнителен директор на УМБАЛ Бургас.

 Христо Василев е  кандидатът  за кмет на община Тунджа, област Ямбол.Той е ветеринарен лекар по образование. Един от най- сериозните земеделски производители в региона, познава отлично проблемите на общината и регионаВИЖТЕ ОЩЕ
Мартин Пенчев (вляво)

Първият независими кандидат за общински съветник се регистрира

Първият независим кандидат за общински съветник в Бургас днес внесе регистрацията си в изборната комисия. Мартин Пенчев е подкрепен с 1020 подписа. Основният приоритет ще са децата, посочи той: „Това нещо обобщава хиляди неща със себе си – децата. Може би не са толкова популярни и удобни за големите политици. И затова не им обръщат..

публикувано на 18.09.19 в 13:24

Петко Янгьозов се кандидатира за общински съветник в Малко Търново

Известният странджански гайдар и ръководител на оркестър „Жарава“ Петко Янгьозов ще участва в изборите в Малко Търново. Той е регистриран като независим кандидат за общински съветник.

публикувано на 18.09.19 в 10:34

Константин Лефтеров води листата на "Движение 21" в Несебър

Партията на Татяна Дончева, „Движение 21“, ще участва в изборите в Община Несебър. Атанас Япаджиев ще е кандидатът им за кмет на Свети Влас. Той е и в листата за общински съветници, водач в нея е бизнесменът Константин Лефтеров.

публикувано на 18.09.19 в 10:26

Костадин Костадинов, партия Възраждане: Българската армия няма правомощията да охранява границата

„Българската армия няма правомощията да охранява границата“ . Това обяви в Сливен председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод заявената готовност от министъра на отбраната Красимир Каракачанов да изпрати военни на границата с Турция, ако се повиши миграционния натиск.  Костадинов коментира, че сили на българската армия..

публикувано на 17.09.19 в 16:32

ВМРО ще подкрепи Илиян Янчев за кмет на Малко Търново

Илиян Янчев внася утре документите си за кандидат-кмет на Малко Търново. Това уточни той пред БНР-Бургас и поясни, че от следващия ден излиза в отпуска. Янчев ще бъде издигнат от ГЕРБ, ще бъде подкрепен от ВМРО. Ще се опитам да променим държавната политика спрямо Малко Търново и да насочим вниманието към нас, поясни той: „Да..

публикувано на 17.09.19 в 12:32
Живко Гърков (на предно място) и Петър Джермов (с бялата риза) влизат в предизборната битка за Средец

Живко Гърков атакува кметския стол в Средец с регистрацията на СДС

С регистрацията на СДС, Живко Гърков ще атакува кметския пост в Община Средец. Той влезе в Общинския съвет като съветник, избран от листата на НФСБ и Средна европейска класа на миналия вот. Не съм член на партия и ще използваме тази регистрация за политическия проект, който сме започнали от началото на годината, коментира Гърков и посочи..

обновено на 17.09.19 в 11:27

„Възраждане“ подкрепя кандидата за кмет на Средец, издигнат от БСП

Партия „Възраждане“ ще подкрепи кандидата за кмет на Средец, издигнат от БСП, Иван Кичев. Излизам за победа и за промяна, коментира пред БНР-Бургас Кичев. Относно предизборната програма, той бе лаконичен: „По абсолютно всички направления имаме предложения за промяна. Има и неща, които няма да променяме тотално. Има какво да се прави обаче..

публикувано на 17.09.19 в 08:58