16 са кандидатите за общински съветници в Поморие от листата на БСП

Автор:

БСП регистрира 16 кандидати за общински съветници в община Поморие. Никодим Стоянов повежда листата, той е и изборът на левицата за кандидат за кмет на Поморие. Досегашният общински съветник Ива Кусева също е сред новите кандидати. Тя е с юридическо образование и досега е била Председател на „Комисията по закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси“.

Златка Европова е кандидатът за кмет на БСП за село Горица. Тодорка Липчева ще се бори за кметското място в село Гълбец, а  Стилиян Дерелиева в село Бата. В Каблешково местната коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” И ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА  БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ” са  издигнали кандидатурата на Ивайло Иванов.

Ето пълният списък с кандидатите на БСП за общински съветници в община Поморие:

1.НИКОДИМ СТОЯНОВ СТОЯНОВ

2.НИКОЛАЙ ДРАГОМИРОВ БУКОВИНОВ

3.ИВА ДИМИТРОВА КУСЕВА

4. КРЕМЕНА КИРИЛОВА ЛАЛЕВА

5. ХРИСТО ДИМИТРОВ ТРИФОНОВ

6. ЙОРДАНКА ТОДОРОВА ИВАНОВА

7. ЖИВКО ПЛАМЕНОВ КОСТОВ

8. ВИОЛЕТА ЖЕЛЯЗКОВА ЖЕЛЕВА

9. ПЕТЯ АНДОНОВА НИЦОВА

10. ИВАН ПАРАШКЕВОВ ПАРАШКЕВОВ

11. СВЕТЛАНА ЙОРДАНОВА АНАСТАСОВА

12. ТОДОРКА НИКОЛОВА ЛИПЧЕВА

13. НЕЙЧО ГЕОРГИЕВ СТОЯНОВ

14. СТИЛИЯН ХРИСТОВ ДЕРЕЛИЕВ

15. СЪБЧО ПЕЕВ СЪБЕВ

16. ЗЛАТКА ТОДОРОВА ЕВРОПОВА 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Само един кандидат за кмет на най-голямото село в община Болярово

В най- голямото село на крайграничната община Болярово на местните избори ще се яви само един кандидат. Това стана ясно след решение на Ямболския административен съд. В Стефан Караджово имат право да гласуват 450 души. Административният съд отхвърли жалбата срещу решението на Общинската избирателна комисия в Болярово да регистрира кандидат в..

публикувано на 13.10.19 в 09:06

Внесоха сигнал в ОИК срещу досегашния кмет на Карнобат

Сигнал срещу досегашния кмет на Карнобат внесе в Общинската избирателна комисия една от партиите  участници в местния вот. Според жалбата той е присъствал в ролята си на действащ кмет при представянето на проект в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ като събитието е разпространено и в социалните мрежи. С действията си кандидатът нарушава принципа на..

публикувано на 06.10.19 в 15:43
Община Ямбол

Повече гласоподаватели в Ямбол за тези избори

С близо 1 000 души се е увеличил броят на имащите право на глас в Ямбол в сравнение с местните избори през 2015 година. Повечето от кандидатите за кметското място все още не са открили предизборната си кампания. В Ямбол на тези избори   имат право да гласуват 66 287 гласоподаватели, показват публикуваните предварителни избирателни..

публикувано на 05.10.19 в 15:13

ЦИК: Тодор Шейков не може да участва в изборите

И ЦИК потвърди, че кандидатът за кмет на Бургас Теодор Шейков не може да участва в изборите.  След решението на общинската комисия, че той няма уседналост да участва в местния вот, от издигналата го партия са обжалвали, но и комисията в София е потвърдила становището на бургаската.  То подлежи на обжалване пред административния съд. 

публикувано на 04.10.19 в 16:16

За предизборните мантри или можем ли да боядисаме това, което обещаваме

„Това, което аз мога да ви обещая, вие дори и не можете да боядисате“. Или: „Ще водим позитивна кампания, ама само първо да оплюя всички досегашни, щото са маскари“. Така, най-общо, могат да се обединят посланията, които кандидатите за местната власт в Община Бургас дават към момента. Съвсем очаквано, въпреки големия наплив от кандидати,..

публикувано на 03.10.19 в 12:13

Кандидатите за кмет на Бургас с един по-малко

Общинската избирателна комисия Бургас заличи регистрацията на кандидат за кмет на Община Бургас от МК „Ние, гражданите“ ( ДРП Българската пролет, БЗНС, РДП, Земеделски съюз, „Ал. Стамболийски“). След извършена проверка от ГД „ГРАО“ е било констатирано несъответствие с изискването за уседналост на Теодор Русланов Шейков. Той не е живял в Бургас най-малко..

публикувано на 02.10.19 в 10:32
Радио Стара Загора

12 са кандидатите за кмет в община Сливен

Дванайсет са кандидатите за кмет в община Сливен, съобщиха от Общинската избирателна комисия. 351 са кандидатите за общински съветници. Избори за кмет ще се проведат в 28 населени места в общината.  В 17 населени няма да има избори за кмет, защото са под минимума от 350 души, съобщи Стели Стефанова говорител на Общинската избирателна комисия. Тя обяви,..

публикувано на 26.09.19 в 17:36