Електроразпределителното дружество събира нов Клиентски съвет


В периода до края на тази година EVN България набира кандидати за участие в новия мандат на Клиентски съвет на компанията. Това е избрана група от клиенти, които участват в дискусии с представители на EVN България. Новият състав на Клиентски съвет ще бъде за периода до края на 2021 г. 

Участниците в Клиентски съвет имат възможност да предложат конструктивни идеи и препоръки за дейността на компанията. 

За  участие може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който е ползвател (битов или малък стопански) на услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Ще бъдат избрани до 24 участници. Участието е доброволно и безвъзмездно като EVN България покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите, които са минимум два пъти годишно. 

Достатъчно е кандидатите да попълнят електронния формуляр за кандидатстване:  https://www.evn.bg/Home/Electricity/ClientCouncil.aspx или да изпратят писмено заявление за участие в свободна форма със следната информация: трите имена, клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер), адрес, телефон и кратка лична мотивация за участие. Кандидатите могат да изпращат своите заявления до 31 октомври 2019 г. включително по един от следните начини: • по имейл: klientski_savet@еvn.bg  • по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив • на място във всеки EVN Офис.

Подборът на участниците в Клиентски съвет ще се избират при спазване на изискванията за равнопоставеност. EVN България стартира Клиентски съвет през есента на 2013 г. под мотото „Вашите идеи създават промяна“. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

„Басейновата дирекция“ разпореди да спре изземването на пясък от плажа в Созопол

Да се спрат дейностите по изземване на пясък от Черно море са разпоредили от „Басейновата дирекция“ на концесионера на плажа в Созопол.  Действията на фирма „Ауто Фактор“ не съответстват с тези, които са били описани в уведомлението, което е изпратено до Министерството на туризма за изграждане на пясъчната дига.  По-рано днес, заместник – кметът Румен..

публикувано на 22.11.19 в 14:08
Николай Димитров

Концесионер: Пясъчните диги предпазват ивицата, това е европейска практика

Изграждането на пясъчни диги по плажовете е нормална, европейска практика, която се въведе и у нас. Това коментира пред БНР-Бургас Николай Димитров, наемател на ивицата в „Крайморие“. Той вижда подобни диги за първи път в Тенерифе, преди 20 години, а след една силна буря, която отнема десетки метри от ивицата, започва да изгражда и на..

публикувано на 22.11.19 в 13:27
Румен Кисьов

Кисьов: Чакаме подписката за дигите на плажа и сезираме съответните органи

Правомощията ни по отношение на дигата, издигната на Централния плаж в Созопол, са ограничени, коментира заместник – кметът Румен Кисьов. Обърнали сме се към Министерството на туризма и към екоинспекцията, посочи той. В момента в Созопол се организира подписка , каза още Кисьов: „Има инициативен комитет, в който има и хора с експертни..

публикувано на 22.11.19 в 12:42

Общината трябва да дофинансира дейността на ансамбъл " Странджа" и ОП" Летен театър, фестивали и концерти"

Налага се дофинансиране на ансамбъл "Странджа" и общинско предприятие "Летен театър, фестивали и концерти". Това каза по време на заседанието на комисията по култура и читалищна дейност заместник-кметът  Йорданка Ананиева. Причина за нуждата от допълните средства е, че има дефицит в техните бюджети до края на годината. С 13 хил. лева ще бъде..

публикувано на 22.11.19 в 09:51

В Созопол обсъждат проект за ремонт на рибарското пристанище

В кино-видео клуба на Читалище "Отец Паисий- 1896" Созопол ще се проведе среща с местната общност за обсъждане на проект за ремонт на съществуващото общинско рибарско пристанище. Проектът вече е с избран изпълнител на строителните работи. Очаква се да бъде посписан анексътът, който ще стартира същинската работа по ремонта. Срещата с жителите на..

публикувано на 18.11.19 в 09:10
Снимката е илюстративна

Ивелин Славов: Проблемът с паркирането пречи и на местния бизнес

Един инфраструктурен казус в Бургас, който засяга пряко и местния бизнес, поставяме в темата ни днес. Ивелин Славов е собственик на търговски обект в центъра на града. И както много други хора, които развиват дребен или среден бизнес, среща проблеми с паркирането, които пречат и на самия бизнес: "Нашите клиенти, а и  клиентите на..

публикувано на 18.11.19 в 08:37

„Бургасбус“ обяви обществена поръчка за поддръжката на интегрираната електронна система в градския транспорт

Обществена поръчка за поддръжката на интегрираната електронна система в градския транспорт на Бургас са обявили „Бургасбус“. Тя е на стойност 1 380 000 лв.  Поръчката е за техническо обслужване и ремонтна поддръжка в следгаранционния период на интегрираната електронна система за обслужване в масовия градски транспорт в Бургас. Продължителността ѝ е 4..

публикувано на 17.11.19 в 15:04