Учениците в Ямбол събират средства за храм

Учителите от Езиковата гимназия в Ямбол в навечерието на новата учебна година призоваха учениците, родителите и гостите да дарят средствата за цветя за възстановяването на най- стария храм в града -"Света Троица". Средства за ремонт на..

публикувано на 15.09.19 в 12:04

Празникът в Меден рудник продължава с турнир по борба

Турнир по борба с участието на млади таланти и доказали се бургаски и национални състезатели ще започне след 10.00 часа в комплекса. По традиция празникът на  "Меден рудник" се отбелязва всяка година през септември без фиксирана дата. Историята..

публикувано на 15.09.19 в 09:30

Сдружение за деца с аутизъм си избра подходяща сграда

Да се отдаде под наем за срок от 10 месец едноетажна сграда на Сдружение „Аутизъм днес“. Предложението е внесено в местния парламент от общинската администрация след молба на организацията. Имотът е частна общинска собственост се уточнява в докладната..

публикувано на 15.09.19 в 08:44

Продължава до Флората фестивалът на рибата и виното

Локацията на фестивала е до експоцентър "Флора"  Във фестивалната зона има богат асортимент от риба и други морски деликатеси, качествено вино и прясна крафт бира. Днес и утре отново има детски кът за най-малките. Тематични работилници на морска тематика..

публикувано на 14.09.19 в 14:45

Жителите на Черноморец излизат на протест в края на следващата седмица

Жителите на Черноморец излизат на протест в края на следващата седмица. Решението беше взето на събрание в читалището на града снощи. Причината за недоволството е,че военното министерство обяви за продажба освободеното военно поделение в местността..

публикувано на 14.09.19 в 07:54

Булевард Демокрация на 13 септември

Темите и събеседниците в петък, 13-ти: Беше ли Бургас фестивална дестинация това лято и каква е равносметката от посещаемостта на туристическите атракции. Несъмнено двата фестивала Бургас Джем и Спайс мюзик събраха най-много гости край морето. Близо..

публикувано на 13.09.19 в 14:40

Кампанията "Бъди войник" гостува в Бургас

Национална информационна кампания „Бъди войник“ ще се състои в Бургас на 19 септември График на събитията: Място – Морската гара 16:00 ч. – Статичен показ на военна техника, въоръжение и оборудване на Военновъздушните и..

публикувано на 13.09.19 в 14:24
Радио Стара Загора

Асфалтиране и подмяна на тротоарите в три големи сливенски квартала

Продължават дейностите по асфалтиране на улици и подмяна на тротоарните настилки в Сливен. Ремонти се извършват в кварталите  „Клуцохор“, „Българка“ и „Сини камъни“, както и квъртал „Дружба“. Кметът се срещна и с жители на „Сини камъни“, на..

публикувано на 13.09.19 в 14:11

ЦОП - Бургас провежда дарителска кампания за ученици от социално слаби семейства

Центърът за обществена подкрепа в Бургас провежда дарителска кампания за събиране на дрехи, обувки, раници и учебни пособия в помощ на деца от социално слаби семейства. Можете да помогнете като предоставите неща, които вече не могат да се..

публикувано на 13.09.19 в 13:29

Работна среща на обществените посредници в Бургас

Приключи работната среща на обществените посредници от страната в Бургас. Те гостуваха по покана на бургаския омбудсман Тодор Стамболиев, за първи път от създаването на институцията на обществения посредник към община Бургас през 2004 год...

публикувано на 13.09.19 в 11:56