Младите приятели на полицията ще се бият в събота

  За втора поредна година Бургас  ще бъде домакин на Балкански фестивал по бойни спортове "Млади приятели на полицията". Той ще се проведе  в събота от  11.00 в спортна зала „Бойчо Брънзов“. Състезанието се организира съвместно от община Бургас, Спортна..

публикувано на 05.06.13 в 11:33

Поморийчета с успех и в Стара Загора

  Танцовите двойки на Поморие се състезаваха в зонално първенство по спортни танци в Стара Загора. Състезанията от този ранг удвояват точките, които състезателите събират за преминаване в по-висок танцов клас. Въпреки силната конкуренция КСТ „Поморие” се..

публикувано на 04.06.13 в 09:51

Бургас награди световния шампион по шахмат

    Община Бургас осигурява средства, за да подпомогне шахматното чудо Цветан Стоянов – световен шампион в своята възрастова група при участието му в следващите европейско и световно първенство, които ще се проведат в края на тази година. Това съобшиха..

публикувано на 02.06.13 в 15:39

„Подводничари“ ще се състезават в Бургас

    Плувен комплекс „Флора“ ще бъде домакин този уикенд /1 и 2 юни/ на пролетния кръг от Републиканското състезание по подводни спортове „Златният делфин“. След повече от 20 – годишно прекъсване в Бургас отново ще премерят сили най-добрите водолази от..

публикувано на 29.05.13 в 13:56

Бронзово отличие за танцьори на КСТ "Поморие"

    КСТ „Поморие” участва в танцово състезание в Пловдив. КСТ "Парадайс" бяха организатори на турнира , на ко й то о бщина Поморие бе представена от Добри Петров и Лора Трендафилова. Двойката се състезава в групата на..

публикувано на 28.05.13 в 09:49

„Черноморец“ отново отличен за феърплей

      Отборът на „Черноморец-Бургас“ за втора поредна година беше удостоен с награда за феърплей. Статуетката, наречена „Кавалер на честта“, беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров, на церемония вчера. Бургаският клуб завърши..

публикувано на 27.05.13 в 14:08

„Черноморец” финишира шести в първенството

    Отборът на „Черноморец-Бургас“ приключи футболния сезон с равенство. Бургазлии завършиха 0:0 срещу отбора на „Литекс“ Ловеч. Срещата премина под инициативата на „акулите“, които могат само да съжаляват, че не се поздравиха с победа в този последен за..

публикувано на 26.05.13 в 09:20

Черноморец на първо място с 5 възрасти деца

    Футболната академия на ПСФК „Черноморец-Бургас“ за поредна година доказва, че е без конкуренция в бургаския регион. „Акулите“ станаха първенци в областното първенство за деца с 5 различни набора. Най-малките таланти от набор 2002 и 2003 участват в..

публикувано на 23.05.13 в 16:22

Световен шампион и спортна слава и за Средец

    Дванадестгодишният Живко Гюров спечели световната  титла  по кикбокс в категория 28 килограма в град Сегет Унгария. Кикбоксьорът е състезател на бургаския спортен клуб „Интер“, а негов треньор Васил Вълков. Състезанието в Унгария е едно от..

публикувано на 22.05.13 в 16:38

Басейн „Флора“ отваря утре

  От утре до края на месец септември плувен комплекс „Флора“ отново отваря врати за гражданите и за спортните клубове в Бургас. Работното време остава същото – всеки ден от 06.00 до 22.00 часа. На плувен басейн „Флора“ водят своите тренировки всички..

публикувано на 21.05.13 в 12:43