Срещи от 15-то издание на туристическата борса „Вашата ваканция“ – Бургас,във „Виа Понтика“

Българските общини като туристически дестинации – под това мото за 15-ти път се проведе в изложбен център „Флора“ – Бургас, туристическата борса „Вашата ваканция“ . Тя се организира от Бургаската регионална туристическа асоциация, под патронажа..

публикувано на 21.04.17 в 15:52

От първия у нас балнео център-Вършец,към актуалните международни дестинации за 2017г.-във „Виа Понтика“

Думите на Дора Габе -„Не се е скъпил Господ,когато е нареждал този край,не са се скъпили хората,когато са го доуреждали“, описват най-добре съчетанието от природа,минерални извори и дадености за първия балнео и спа курорт у нас, създаден през 1910г...

публикувано на 13.04.17 в 10:13

Обзор с актуалното в туризма с Георги Николчев в предаването „Виа Понтика

“ След повече от месец работа на служебния кабинет и ресорно министерство в предаването за туризъм „Виа Понтика“на радио Бургас, направихме обзор на някои от важните и актуални теми в сферата на туризма с Георги Николчев , който е съветник на..

публикувано на 16.03.17 в 16:26

На „Шипка“ за 3-ти март, и в с.Бачево на Тодоровден - с „Виа Понтика“

Наближава националният ни празник 3 ти март, който е един от най-почитаните в нашата памет , а също така и първата поредица почивни дни за тази година! За това и ще ви предложим една радио-навигация в предаването за туризъм „Виа Понтика“,..

публикувано на 24.02.17 в 14:58

На открит дебат с темите и проблемите в туризма – в предаването за туризъм „Виа Понтика“

Предаването за туризъм на радио Бургас на БНР – „Виа Понтика“, дава начало на един открит дебат по проблемите в туризма, и по-конкретно по  промените в закона за туризма, който в момента е качен за обсъждане в сайта на министерството. Ще се..

публикувано на 30.01.17 в 14:37

Всичко за сертифицирането на спа и балнеолечебните хотели във „Виа Понтика“ с гост - Румен Драганов.

Знаете ли за започналото сертифициране на спа и балнеолечебните хотели, и сенаториуми ? Запознати ли сте със стъпките по които можете да кандидатствате и научете какви големи ползи и възможности ще имате ! С цел да достигне тази важна..

публикувано на 25.10.16 в 16:51

Трети конгрес и 10 години БСБСПА – с вицепрезидента на ЕСПА и заместник председателя на съюза – Сийка Кацарова ,във „Виа Понтика“!

10 години успешна работа за това отново да сме една от топ-дестинациите на Балнео и Спа картата на Европа и света ! Тази събота ви очаква интересна среща в предаването за туризъм на радио Бургас, с вицепрезидента на ЕСПА и заместник..

публикувано на 21.09.16 в 16:07

На празника на остров Св.Анастасия – тази събота във „Виа Понтика“ и в анонс за фестивала „ Жеравна“ – 2016!

Един морски уикенд в акваторията на Бургаския залив ви предлагаме в предаването за туризъм на радио Бургас, само 2 дни преди големия християнски празник Успение на пресвета Богородица, на който празнува и остров св.Анастасия ! Защо именно тогава..

публикувано на 12.08.16 в 14:48

СР Виетнам – екзотична, достъпна и спокойна дестинация, в среща с Н.Пр. Nguyen Thi Hong Oanh,тази събота във „Виа Понтика“

Такана кратко я описа посланикът на СР Виетнам в България – Н.Пр. Нгуен Тхи Конг Оайн, но не си мислете, че това е всичко, защото Виетнам е с огромен потенциал в туризма, съперничещ си по красота, възможности и форми  с така популярните..

публикувано на 08.07.16 в 17:39

С „Виа Понтика“ – посрещаме лятото и новия сезон в Резово, Синеморец,Ахтопол и Лозенец!

… И лятото дойде ! Осезаемо е присъствието вече на повече туристи от миналия летен сезон, а дали сме готови за повече , и какво очаква почиващите в по-малките ни курортни селища на южното Черноморие – можете да чуете в обзора , който ви..

публикувано на 24.06.16 в 09:52