Начало на летния сезон в КК“Слънчев бряг“ – тази събота във „Виа Понтика“ с директора на „Слънчев бряг“ АД - Златко Димитров.

Ще дадем официален старт на сезона тази събота в предаването за туризъм на радио Бургас, не само защото курорта вече започна да се пълни, но и защото по предложение на директора на акционерното дружество Златко Димитров официално празнично..

публикувано на 20.05.16 в 15:27

На Тодоров ден – в конна база Бургас, с клуб по конен спорт“Кан Крум“- тази събота във „Виа Понтика“

На Тодоров ден – в  конна база Бургас, с клуб по конен спорт“Кан Крум“- тази събота във „Виа Понтика“ Този уикенд нашето предложение е да се забавлявате  с кошиите и насладите на професионалните умения в конната езда на състезателите от клуб по..

публикувано на 18.03.16 в 15:00

Къде ще почиват руските туристи, и ще дойдат ли повече това лято у нас ? Отговарят Диана Огий и Олег Симонов, в предаването за туризъм „Виа Понтика“.

След анализите, мнението и очакванията на специалистите в бранша, и след коментарите – ще има ли повече руски туристи през новия летен сезон, решихме да попитаме и представители на руската общност у нас. Специални гости в събота след 08:00ч. ще..

публикувано на 28.01.16 в 17:31

Накъде в чужбина за Коледа и Нова година? Останаха ли безопасни места и какви нови дестинации ви очакват – тази събота във „Виа Понтика“.

Наближават коледно-новогодишните празници и ако все още не сте избрали място , където да празнувате , то в събота ще направим един общ поглед на възможностите  в Европа и някои от екзотичните страни със специалиста по външен туризъм на един от..

публикувано на 27.11.15 в 16:29

Тази събота във „Виа Понтика“ – Завръщането на френските туристи в Слънчев бряг !

Това може би е добрата новина за този сезон – осезаемото завръщане на френските туристи в най-големият ни курорт- „Слънчев бряг“. Благодарение на подновената работа по програма между френския туроператор -„Каравел“ и неговия представител у нас –..

публикувано на 09.10.15 в 17:45

Този уикенд – на празник и откриване на сезона в Китен – нашата дестинация в предаването „Виа Понтика“

С празника на града и отбелязването на десетата годишнина от обявяването на Китен за град ще стартира официално и летният сезон в курорта. Това е нашето предложение в рубриката „Дестинации“ на предаването за туризъм „Виа Понтика“ , защото ви..

публикувано на 04.06.15 в 13:07

С „Виа Понтика“ в община Несебър и подготовката за новия летен сезон

На кафе с усмивка, музика и специален гост – в съботното утро на радио Бургас и предаването за туризъм , което ще ви представи подготовката за новия летен сезон в Несебър със зам.кмета на общината Лазар Япаджиев. След успешно..

публикувано на 27.05.15 в 15:58

Златко Димитров: „Очаквам един нормален сезон“ и още за новия летен сезон в КК “Слънчев бряг“- тази събота във „Виа Понтика“

Слънчев бряг е готов за новия летен сезон, и очаква своите туристи . Основен акцент дружеството отдава на сигурността, за това и ще бъде обновена и засилена охраната на комплекса, както от системите с камери , така и с допълнително присъствие..

публикувано на 08.05.15 в 14:53

Още предложения за вашата почивка от „Вашата ваканция“ - Бургас – 2015г с „Виа Понтика“

Тази събота продължават срещите ни с участници в туристическата борса „Вашата Ваканция“ в Бургас, организирана от Регионалната туристическа асоциация и преминала при голям интерес и успех, защото винаги има какво още да преоткриете от красотата..

публикувано на 30.04.15 в 12:35

Срещи с българския туризъм от туристическата борса „Вашата Ваканция“ – Бургас , във „Виа Понтика“

За пореден път бургаската регионална туристическа асоциация организира туристическата борса „Вашата Ваканция“ , която се състоя в културен център Морско казино – Бургас от 21 до 22 април. Тази година основният акцент бе върху нашите познати..

публикувано на 23.04.15 в 15:03