Още предложения за вашата почивка от „Вашата ваканция“ - Бургас – 2015г с „Виа Понтика“

Тази събота продължават срещите ни с участници в туристическата борса „Вашата Ваканция“ в Бургас, организирана от Регионалната туристическа асоциация и преминала при голям интерес и успех, защото винаги има какво още да преоткриете от красотата..

публикувано на 30.04.15 в 12:35

Срещи с българския туризъм от туристическата борса „Вашата Ваканция“ – Бургас , във „Виа Понтика“

За пореден път бургаската регионална туристическа асоциация организира туристическата борса „Вашата Ваканция“ , която се състоя в културен център Морско казино – Бургас от 21 до 22 април. Тази година основният акцент бе върху нашите познати..

публикувано на 23.04.15 в 15:03

„Чудодейните места в България“ – Троянският манастир и параклисите в Странджа – във „Виа Понтика“

Две прекрасни предложения за празнични, почвни дни или просто за разходка , ако сте решили да се докоснете до красивата ни  природа , до нашата духовност и до чудесата ,които се случват в едно от най-светите места у нас – Троянския манастир –..

публикувано на 17.04.15 в 15:24

Във „Виа Понтика“ – „Ваучери за почивка в България“ – всичко за идеята и нейната реализация от Румен Драганов

Идеята и предложението на председателя на контролната комисия на Националния борд по туризъм – Румен Драганов се превърна в актуална тема и вариант за т.нар. спасяване на новия летен сезон от очаквания спад на руските и украински туристи. Всъщност..

публикувано на 19.03.15 в 14:44

„Чудодейните места в България“- с „Виа Понтика“ за великденските празници

От тази събота до Великден в предаването за туризъм „Виа Понтика“ и рубриката „Дестинации“ ще ви предложим част от чудодейните места в България . За някои от тях може би знаете, за други – ще научите , защото са много и цялата ни страна..

публикувано на 13.03.15 в 15:57

На Тодоровден – с „Виа Понтика“ на кушия в конна база „Кубар“

В утрото на Тодоровден специален гост в студиото ще е собственичката на конна база „Кубар“ , председател на конния клуб,треньора и състезател Даниела Николова . Тя ще ни разкаже за възможностите, които дава конния спорт за отдих, релакс ,..

публикувано на 27.02.15 в 14:56

Тази събота във „Виа Понтика“ – 20 години Природен парк „Странджа“

В юбилейната за природен парк „Странджа“ 2015 г. ще ви предложим една разходка из красотите на планината , нейните пътеки и запазени уникални богатства заедно с директора на парка  Владимир Димитров. Ще научите повече за най-големия природен..

публикувано на 16.01.15 в 15:11

От Никулден до Нова Година – „Последни резервации“ – с предложенията за празниците в предаването „Виа Понтика“

От Никулден до Нова Година – „Последни резервации“ – с предложенията за празниците в предаването „Виа Понтика“. Ако все още не сте избрали място в България ,където да посрещнете коледно-новогодишните празници , то с предаването за туризъм на..

публикувано на 05.12.14 в 16:09

В кампанията на предаването „Виа Понтика“ тази събота – проект „Зелени къщи“

Ще ви представим един много интересен проект на Българската асоциация за алтернативен туризъм/БААТ/ ,заедно с нейния председател  Любомир Попйорданов . Това е една от инициативите на асоциацията в подкрепа на по-различните и атрактивни форми на..

публикувано на 24.10.14 в 15:03

Първият сезон на остров св.Анастасия и златната есен в Троянския балкан – тази събота във ‚Виа Понтика“

Все още продължава сезонът на топ-дестинацията на Бургас това лято – остров Св. Анастасия. Можете да използвате хубавото време и спокойно море, за да отидете и през есента до там. А какъв беше първия сезон на острова, сбъднаха ли се очакванията..

публикувано на 16.10.14 в 14:15