Във „Виа Понтика“ с кмета д-р Димитър Германов откриваме летния сезон в община Приморско

Летният сезон стартира и в община Приморско. Тази събота в предаването за туризъм ще ви представим сезон 2014-та с кмета на общината д-р Димитър Германов. Ще научите за проектите и идеите, които бяха реализирани, и които предстоят, готова ли е..

публикувано на 13.06.14 в 16:28

С „Виа Понтика“ във времето на Балкантурист

След като Слънчев бряг отбеляза тази седмица своята 55 годишнина, в предаването за туризъм тази събота, ще ви върнем във времето, когато се полагаха основите на туризма у нас и когато „Балкантурист“ беше нашата марка на световния туристически пазар. С..

публикувано на 30.05.14 в 13:41

С „Виа Понтика“- на празник в Поморие

В събота – трети май , заповядайте на „20км от Бургас“ – в гр.Поморие , където вече са наредени откритите павилиончета, увеселителните влакчета , стрелбища и атракциони , всичко е готово за празника на града. Това е гергьовденската дестинация на..

публикувано на 30.04.14 в 10:23

„Виа Понтика“ – На разходка и поклонение до Лопушанския манастир и в очакване на туристическата борса в Бургас.

  Великденското издание на предаването за туризъм ще ви предложи много интересна дестинация за почивните дни , в която можете да съчетаете разходка и среща с духовността и чудесата в Лопушанския манастир. В него вече има две чудотворни икони , след , като..

публикувано на 19.04.14 в 09:32
Архив

„Виа Понтика“ – Любов и море от вино … през месец февруари !

  Очаквайте през месец февруари в предаването за туризъм на радио Бургас – срещи с любовта, виното и морето , изразени във винения туризъм у нас. Интересни места, където всичко това може да е около вас , заедно с красива и приятна обстановка, и топла..

публикувано на 08.02.14 в 16:23

„Виа Понтика“ – откриваме зимния сезон – на ски в Пампорово!

  Падна първият сняг – скиори, стягайте екипировката, защото на Пампорово вече има добри условия за каране на ски! Това ще разберете от разговора с изпълнителния директор на акционерното дружество – Мариян Беляков , който ще ви представи и новите неща -..

публикувано на 29.11.13 в 15:23

Отзвук от световните туристически изложения в Лондон и Букурещ – тази събота във „Виа Понтика“

  Специален гост в туристическото предаване на радио Бургас , ще бъде Иван Тодоров – един млад управител на туроператорска фирма и един от участниците на световното туристическо изложение в Лондон – World travel market, и на това в Букурещ , което приключи..

публикувано на 22.11.13 в 15:47

Във „Виа Понтика“ –„Тонзос - магията на Тунджа“

  След като през лятото бяхме по древния път на птиците и едноименния проект – „Виа понтика“ , в предаването за туризъм, тази събота ще ви представим още един интересен и голям проект в подкрепа на туризма – „Тонзос – магията на Тунджа‘ – обединяващ..

публикувано на 01.11.13 в 12:57

Във „Виа Понтика“ тази събота - директорът на „Слънчев бряг“АД Златко Димитров!

  Обзор на изминалия туристически сезон ще направим с директора на най-големия курортен комплекс у нас - Златко Димитров. Въпреки поредицата недоброжелателни филми , които разтърсиха нашите и световни медии, в Слънчев бряг и тази година бележат ръст на..

публикувано на 09.10.13 в 12:16

Изминалият туристически сезон – във „Виа Понтика“ през есента

  Очаквайте през късното лято и златната есен в предаването за туризъм на радио Бургас – обобщение , анализи и оценка на изминалия туристически сезон от хотелиери , специалисти , браншови организации и туроператори .Какво беше изминалото лято за туризма в..

публикувано на 14.09.13 в 07:13