С торта и много песни Радио Бургас празнува рожден ден в пенсионерски клуб "Морски звуци"

В рамките на кампанията "Рожденикът черпи", която Радио Бургас организира по повод 4-тия си рожден ден, екипът на обществената медия посети репетиция на хора към пенсионерски клуб "Морски звуци". Чаровните певици на клуба  ни посрещнаха с усмивка и тон..

публикувано на 01.06.16 в 12:01

Радио Бургас зарадва хора с увреждания навръх рождения си ден

Десетки пъти сме ви разказвали за тъжните и щастливи моменти на хората с увреждания в Бургас, решихме за нашия  4 -ти рожден ден да отидем при тях - не с диктофон в ръка, а с торта .Като истински рожденици да ги направим съпричастни с нашия празник .15..

публикувано на 30.05.16 в 17:59

Приморско отличи Радио Бургас за успешно партньорство

С плакети, възпоменателен медал и поздравителни адреси представители на община Приморско отличиха Радио Бургас за успешната съвместна работа в навечерието на рождения ден на медията. Калиопа Трендафилова, гл. експерт "Култура, образование,..

публикувано на 16.05.16 в 13:15

Радио Бургас дари Коледа на бедни семейства

В навечерието на най - светлия празник Рождество Христово радио Бургас зарадва с подаръци и ваучери за храна две социално слаби бургаски семейства. Идеята беше да сме в помощ на хора, които имат нужда от финансова подкрепа, за да посрещнат спокойно и..

публикувано на 18.12.15 в 14:26

"Изпързаляй лятото" в Царево с Радио Бургас

Най-екстремното и най-вълнуващото морско приключение по Южното Черноморие започва от днес в Царево и ще продължи до неделя. В рамките на три дни  морското градче ще се превърне в безплатен увеселителен парк за любителите на екстремни преживявания...

публикувано на 17.07.15 в 09:53

Честит трети рожден ден на Радио Бургас!

Кметът на Бургас Димитър Николов  гостува на Радио Бургас по повод третия рожден ден на обществената медия. Събитието е кулминацията на празничната капания “Радио Бургас близо до вас“, с която екипът отбелязва годишнината. Идеята е да се чуе гласът на..

публикувано на 29.05.15 в 14:29
Кметът на Царево Георги Лапчев в разговор с водещите Петя Янакиева и Мариян Иванов

Радио Бургас огласи площада в Царево за третия си рожден ден

От Царево днес стартира празничният тур под мотото „Радио Бургас - близо до вас!”, вдъхновен от третия рожден ден на медията. Целта на кампанията е да се чуе гласът на слушателите, да се поставят техните въпроси пред местната власт и да се улови духът на..

публикувано на 20.05.15 в 13:25

3 ГОДИНИ И ВЕЧЕ С 3 ЧАСА ПОВЕЧЕ С РАДИО БУРГАС

С приятна изненада за всички верни слушатели и приятели на Радио Бургас започна Новата 2015-а година! След достойното честване на 80-годишения юбилей на Българското национално радио, Радио Бургас увеличи с 3 часа ефирното си излъчване. От 26-ти януари..

публикувано на 29.01.15 в 16:14

За втория си рожден ден Радио Бургас освежи „Демокрация“

  Днес Радио Бургас празнува своя втори рожден ден. Празникът на най-младата регионална станция на Българското национално радио премина под наслов „Освежаваме Демокрацията“. Генералният директор на Българското национално радио Радослав Янкулов и Мартин..

публикувано на 31.05.14 в 11:52

Радио Бургас вече и в 3D формат в "Google Earth"

  Радио Бургас вече може да се похвали със своята 3D сграда. Година след старта на  8-та радиостанция на БНР , сградата - паметник на културата на ул. „Филип Кутев” 2, може да се разгледа виртуално от всички страни.  Проектът е реализиран от младия и..

публикувано на 01.07.13 в 12:07