Булевард Демокрация на 3-ти август

Акцентите, които сме подготвили в последния работен ден,  определено са летни и свързани с това къде и как може да прекарате приятно уикенда:  По време на  ваканцията се обсъжда дали да бъдат забранени мобилните телефони в училище за..

публикувано на 03.08.18 в 12:03

"Булевард Демокрация" на 13-ти юли

Темите днес:   Заради разпространението на африканска чума разрешиха в сливенска област отстрела на дива свиня. Има ли опасност от зараза и какви други мерки се предприемат, репортаж на Стоян Радев. В разгара на лятото кои са неохраняемите..

публикувано на 13.07.18 в 13:30

"Булевард Демокрация" на 12-ти юли

Темите в предаването на 12 юли: И това лято, когато стават най-много инциденти по Черноморието, в бургаския кръвен център  няма достатъчно кръв и кръвни продукти. Защо и може ли да бъде решен проблемът, разговор с началника на отделението..

публикувано на 12.07.18 в 12:55

"Булевард Демокрация" на 11-ти юли

В жарката  юлска сряда обещаваме не по-малко горещи и интересни акценти в " Булевард  Демокрация" : Поставяме днес в ефира на БНР -Бургас темата "за" и "против" нудистите на плажа. В момента има подписка за ограничаването им на бургаската ивица...

публикувано на 11.07.18 в 11:47

"Булевард Демокрация" на 6-ти юли

Акцентите, които днес ще представим  от 13 до 15 :   С летни безплатни занимания община  Тунджа се опитва да се справи с един от големите образователни проблеми – ранното отпадане на децата от училище. Как и къде ще има училища през..

публикувано на 06.07.18 в 13:01

Сборник ще зарадва участниците в конкурса " Създай книга с БНР-Бургас" на 15 септември

Експертното жури  от бургаската медия единодушно реши, че всички произведения  на участници в конкурса "Създай книга с БНР - Бургас" ще бъдат публикувани в  сборник. Изданието с истории, написани от бургаски ученици,  ще бъде подарък за тях за  първия..

публикувано на 12.06.18 в 16:42

Честит празник на нашите малки репортери

В ефира на БНР Бургас днес се изявиха нашите малки репортери. Част от тях бяха децата на журналисти от радиото- Лъчезар и Ралица. Идеята ни беше на първи юни те да,, поработят вместо мама" , да представят своя детски поглед върху събитията от деня и..

публикувано на 01.06.18 в 16:35

БНР Бургас- напред и нагоре!

За една година БНР - Бургас проведе няколко успешни кампании, които бяха подкрепени от нашите слушатели. Това е най-доброто социологическо проучване за слушаемостта на радиото, каза инж. Кирил Костадинов, директор на медията по повод 6-тия й рожден ден...

публикувано на 31.05.18 в 13:39

Четвъртокласници от ОУ" Братя Миладинови" гостуваха на БНР -Бургас

Четвъртокласници от бургаското  училище „Братя Миладинови" посетиха днес БНР- Бургас. Учениците  от "Г " паралелка  с преподаватели  Фина Тотева и Яна Желязкова се запознаха с работата на репортерите и сами влязоха в ролята на журналисти. Директорът на..

публикувано на 22.05.18 в 16:26

В "Нашите талантливи деца "- Изобретателят Мартин Иванов

В рубриката ни "Нашите талантливи деца", част от кампанията на БНР- Бургас "Не се гаси, туй що не гасне", тази седмица ви срещаме с Мартин Иванов от ПГЕЕ" Константин Фотинов".  Всеки посетил "Флора" Бургас тази година няма как да е подминал..

обновено на 19.05.18 в 14:02