Възрастна жена е блъсната от автомобил, движещ се на заден ход

83 –годишна жена пострада при катастрофа ул. „Ивайло“ в Бургас, съобщиха от полицията. Тя е блъсната от шофьор, който се е движел на заден ход. Жената е със сътресение на мозъка и подкожен фронтален хематом, без опасност за живота. Тя е настанен за..

публикувано на 11.10.19 в 08:52

Дете пострада при катастрофа на пътя Айтос – Бургас

8 - годишно момиче пострада при катастрофа на пътя Айтос – Бургас, съобщиха от полицията. Майката на детето е шофирала с превишена скорост, когато е правила десен завой. Жената е изгубила контрол над автомобила и е излязла от пътното платно, блъскайки..

публикувано на 11.10.19 в 07:49

За постоянно остава в ареста обвиненият в убийството на фелдшер в Орешник

Ямболският окръжен съд остави за постоянно в ареста 37-годишния Иван Пачелиев, обвинен в убийството на 72- годишния Димитър Факиров от тополов градското село Орешник. Бившият легионер заяви, че не признава вината си и отрича да е извършил убийството на..

публикувано на 10.10.19 в 17:36
Мартин Трифонов

Бабата на Кристин: Очаквам след промените в закона доживотен затвор за убиеца ѝ

Милка Георгиева, баба на убитата в сливенското село Сотиря 7-годишна Кристин днес изрази удовлетворение от решението на Народното събрание за гласуваните промени в Наказателно-процесуалния кодекс за невъзможност за прилагане на съкратеното съдебно..

публикувано на 10.10.19 в 15:18

ОДМВР - Бургас обяви конкурс за служители

В Областна дирекция на МВР – Бургас е обявен конкурс за общо 3 (три) вакантни изпълнителски длъжности, изискващи висше образование, за които е необходима и задължителна първоначална професионална подготовка: - „разузнавач VI – V степен..

публикувано на 10.10.19 в 08:27

Обвиниха легионера Иван Пачелиев за убийството в Орешник

Окръжната прокуратура в Ямбол обвини бившият легионер Иван Пачелиев за убийството на медицинския фелдшер от тополовградското село Орешник. 37- годишният Пачелиев е обвинен в умишлено умъртвяване на 72- годишния Димитър Факирев...

публикувано на 09.10.19 в 17:37

В Сливенско проверяват спазването на мерките по време на лов срещу разпространение на АЧС

Служителите на Регионалната дирекция по горите започнаха проверки дали се спазват мерките срещу разпространението на заболяването „африканска чума по свинете“ по време на лов на диви прасета, съобщи директорът Златка Азманова на заседание на Областната..

публикувано на 09.10.19 в 12:58

Специализирана акция на полицията в община Несебър

403 проверки за една седмица са извършени от полицията на територията на община Несебър. Специализираната акция е била за употреба на алкохол и упойващи вещества, както и ограничаване на битовата престъпност . Проверени са 669 лица. Съставени са..

публикувано на 09.10.19 в 11:49

За четвърти път удължават разследването на танкера "БАДР"

За четвърти път удължават разследването на случая с либийския танкер  „БАДР“, който  след смяната на собствеността  сe казва „Моргана“. Да ви припомня, че заради този случай либийската държава обвини България в пиратство. Причината  разследването да не е..

публикувано на 08.10.19 в 16:15

Празното ОУ „Братя Миладинови“ в кв. „Надежда“ на Сливен, след като разтревожени родители отведоха децата си.

ОД на МВР и ДАНС изясняват авторите на фалшивите слухове в Сливен

Обстановката в училищата е спокойна, ОД на МВР и  ДАНС изясняват авторите на фалшивите слухове Обстановката във всички населени места в Сливен и областта е спокойна. На 8 октомври в училищата и детските градини се провежда нормален..

публикувано на 08.10.19 в 15:18