Резултати Results: author Miglena Ivanova

Teodor Chereshev en el Wimbledon durante los Juegos Olímpicos de Verano de Londres  2012

A solas con el periodista deportivo Teodor Chereshev

Los oyentes de Radio Nacional de Bulgaria conocen bien la agradable voz de Teodor Chereshev gracias a sus reportajes fascinantes, informativos y con una buena dosis de humor, con los que presenta eventos deportivos en Bulgaria y en todo el mundo. Le..

29.09.18 в 09:10 |
Teodor Chereshev at Wimbledon during the Summer Olympics in London – 2012

Meeting you with renowned Bulgarian sports journalist Teodor Chereshev

Listeners of the Bulgarian National Radio know well Teodor Chereshev's pleasant voice from his work as a journalist. His reports are fascinating, saturated with information and containing a delicate dose of humor, presenting us sporting events..

29.09.18 в 08:00 |

Vendbanimi i neolitit të hershëm Sllatina – një nga më të vjetrat në Evropë

Në çfarë mënyre ka qenë e organizuar jeta e njerëzve në neolitin e hershëm dhe si ata e kanë kuptuar botën përreth tyre? Përgjigjet e këtyre pyetjeve do t’ua japë adhuruesve të historisë qendra e vizituesve, e cila do të hapë dyer në Sofje pas një..

26.09.18 в 14:25 |

Extrême Fest SOFIA 2018: “Redécouvre toi-même !"

Tu as besoin de baisser la tension et le stress au quotidien, tu as besoin de recharger les batteries avec quelque chose d’inconnu ? Ou bien, tu vis en principe à plein et tu es attiré par les sensations extrêmes ? Prends ton équipe de sport et..

23.09.18 в 08:00 |

Extreme Fest SOFIA 2018: Rediscover yourself!

You need to relax a bit and recharge your batteries with something unknown and extreme? Well, grab your sport outfit and share the emotions of Extreme Fest Sofia- the festival that gathers the most popular extreme sports. The fourth edition of..

22.09.18 в 10:15 |

Fillon festivali Extreme Fest SOFIA 2018

Extreme Fest SOFIA është festivali,  i cili takon në një vend adhuruesit e sporteve më të përhapura ekstreme. Sivjet ai do të zhvillohet për të katërtën herë me radhë – më 22 dhe 23 shtator në Knjazheska Gradina (Kopshti Knjazheska) në kryeqytet..

20.09.18 в 14:16 |

Extreme Fest Sofía 2018: Redescubrirse a sí mismo

¿Sienten Vds. la necesidad de aflojar un poco las riendas de la ajetreada vida diaria, de recargar las pilas con algo desconocido y no probado aún? O, en principio, ¿están viviendo al máximo y les atrae lo extremo? Quien se encuentre en Sofía..

20.09.18 в 11:57 |

Slatina Neolithic Settlement is part of earliest European civilization

What was life like in the Early Neolithic Period? All fans of history will be able to learn the answer soon, because next year a visitor center situated near the ruins of the Slatina Neolithic Settlement in Sofia will open. It was discovered in..

19.09.18 в 15:02 |

La pasión por el “5kmrun” conquista Bulgaria

Cada sábado, en el verano a las 9 y en el invierno a las 1, un alegre bullicio resuena en algunos de los mayores parques de Bulgaria. Una colorida multitud se prepara para tomar aliento una vez más al comienzo del “5kmrun”, una iniciativa..

15.09.18 в 08:35 |

Mania 5kmrun pushton Bullgarinë

Çdo të shtunë – gjatë verës në orën 9, gjatë dimrit në orën 10, shumë njerëz mblidhen në disa nga parqet e mëdha të vendit. Ata përgatiten për porcionin e radhës me ajër të freskët dhe me humor të mirë në startin e 5kmrun– kjo është një nismë për..

13.09.18 в 13:20 |