Results: author Miglena Ivanova
Change search
Bulgaria's group with the gold medals at clubs from the European Championship in Baku

Bulgarian rhythmic gymnastics regains the luster of gold

Bulgarian rhythmic gymnastics is about to return to its glory days on the world stage. Such bright hopes are being inspired by the recent successes of Bulgarian rhythmic gymnasts in 2014. Three titles for Bulgaria at the World Cup in Minsk (Belarus)..

16.09.14 в 14:56 | Sport
Gjimnastet bullgare me medaljet e arta nga Kampionati Evropian në Baku.

Gjimnastika ritmike bullgare rikthehet në podiumin botëror

Gjimnastika ritmike bullgare mund të kthehet në podiumin botëror. Këtë na inspirojnë sukseset e bullgareve në këtë sport gjatë vitit 2014. Ansambli kombëtar për femra, ku marrin pjesë Mihaella Maevska, Cvetelina Najdenova, Hristijana Todorova,..

16.09.14 в 14:14 | SPORT
El conjunto de Bulgaria con las medallas de oro (ejercicios con mazas) del Campeonato Europeo en Baku

La gimnasia rítmica búlgara recupera el brillo del oro

La gimnasia rítmica búlgara está camino de recuperar el brillo de su gloria en el podio mundial. Insuflan esta esperanza los grandes éxitos de las representantes búlgaras en este deporte en la temporada de 2014. El conjunto nacional femenino mereció..

15.09.14 в 14:22 | DEPORTE
Kristijan Vasillev dhe Georgi Bozhillov

Kanotazhi bullgar – të duash me inat!

Në Kampionatin Botëror të Kanotazhit për Meshkuj dhe Femra që u mbajt në Amsterdam të Holandës, sportistët më të mirë bullgarë Georgi Bozhillov dhe Kristijan Vasillev, përfunduan në vendin e gjashtë në finalet “A” në disiplinën çift në sku , duke..

13.09.14 в 16:35 | SPORT

Bulgarian rowing - Stubborn love

Best Bulgarian rowers Georgi Bozhilov and Kristian Vassilev placed 6 th in A Final of the 2014 World Rowing Championship held in the Netherlands, covering the distance of 2,000 meters in 6:12:31 minutes. This result is undoubtedly a great success..

10.09.14 в 11:11 | Sport

Stella Eneva – lejdi e hekurt e atletikës bullgare

Në Kampionatin Evropian të Atletikës së Lehtë për sportistë me aftësi të kufizuara në Suonsi të Britanisë së Madhe, nga 19 deri më 23 gusht, Bullgaria u prezantua tepër denjë. Atletët bullgarë morën 4 medalje të arta, 3 të argjendta dhe 4 të bronzta...

01.09.14 в 14:02 | SPORT

Stela Eneva -The Iron Lady of Bulgarian athletics

Bulgaria scored a very successful performance at the IPC Athletics European Championships in Swansea, Great Britain, organized by the International Paralympics Committee. The championships were held between August 19 and 23. The Bulgarian..

01.09.14 в 14:02 | Sport

Mijail Mijailov, cónsul honorario de Bulgaria en Namibia, sobre la otra cara de África

“Gugue alzó la cabeza para ver el cielo tachonado por miríadas de estrellas. Le gustaba contemplarlas. Echado de espaldas podía disfrutar de este espectáculo durante horas, conversando con los astros. Les hacía preguntas de   todo tipo, y las estrellas..

31.08.14 в 09:05 | SOCIEDAD

Bulgaria's Honorary Consul in Namibia Mihail Mihaylov - about the other face of Africa

"!Gugue looked up at the sky full of countless starts. He loved watching them. Lying on his back, he could spend hours enjoying them, talking to them. He asked them with all sorts of questions, and they answered him with twinkling... He was..

26.08.14 в 13:31 | Life

Mihaill Mihajllov, konsull nderi në Namibi, për fytyrën tjetër të Afrikës

“Guge ngriti sytë te qielli i stërpikur me yje të panumërta. I pëlqente t’i shikojë. I shtrirë në shpinë, ai orë të tëra mund të kënaqej syri, duke biseduar me ta. Ai i drejtonte pyetje të shumëllojshme, ndërsa ata iu përgjigjeshin me dridhje... Ishte i..

25.08.14 в 14:38 | SHOQËRI