Младите гласуват


Защо да гласувам? Как политиките на Европейския съюз променят ежедневието ми? Каква искам да бъде Европа?

Това са част от въпросите, които зададохме на активни младежи в навечерието на евровота.

Видеоклиповете тук разкриват техния информиран и критичен поглед към Европа, визията им накъде трябва да върви тя и с какви послания може да спечели гласа на младите.


Публикации

Епизод 6 - Николай

Четете, гледайте и сравнявайте, за да бъдете добре "въоръжена“ публика. Това призова дни преди евроизборите в България Николай Балтов, който е докторант в УНСС и последен участник във видеопоредицата на Програма „Хоризонт“ „Младите гласуват“.

публикувано на 24.05.19 в 09:31

Епизод 5 - Велислава-Михаела

Велислава-Михаела Крачунова е студент по Международни отношения с изявен интерес към политиките на Европейския съюз. Какво значение имат за нея европейските избори - вижте в епизод 5 на видеопоредицата на Програма "Хоризонт" "Младите гласуват".

публикувано на 22.05.19 в 23:23

Епизод 4 - Ивайло

Ако искаме по-добро бъдеще, то трябва сами да го направим и да се борим за него, смята Ивайло Генов, който е юрисконсулт, и участник в нашата видеопоредица "Младите гласуват".

публикувано на 22.05.19 в 01:42

Епизод 3 - Арманда

Младите хора трябва да се интересуват от политика и да бъдат активни, смята Арманда Димитрова, която е политолог и магистър по политическо консултиране. Коя е каузата, за която ще гласува на 26 май - вижте в епизод 3 от видеопоредицата на "Хоризонт"..

публикувано на 20.05.19 в 19:51

Епизод 2 - Райчо

Райчо Райчев се занимава активно с редица младежки дейности и каузи. Съосновател e на Софийски ученически съвет, член на Управителния съвет на Асоциация Дебати – София и Национален младежки форум. Защо ще гласува на предстоящите европейски..

публикувано на 20.05.19 в 10:44

Епизод 1 - Любомира

Любомира Петрова е магистър по Европейска интеграция и дипломация на Европейския съюз. Тя е първият участник във видеопоредицата на "Хоризонт" - "Младите гласуват", която представя мотивите на младите хора да дадат своя вот на европейските..

публикувано на 19.05.19 в 21:23