№ 1 Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и „Средна европейска класа“)

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и „Средна европейска класа“) е регистрирана за участие в изборите на 26 май 2019 г. с кандидати за евродепутати както следва:

Валери Симеонов Симеонов, Гергана Величкова Микова, Димитър Анастасов Карбов, Даниел Панев Асенов, Ивайло Вагенщайн Русинов, Венера Божидарова Тодорова, Георги Василев Манев, Галина Асенова Василева, Петко Илиев Събев, Динко Енчев Димитров, Йордан Апостолов Апостолов, Димитър Славейев Канариев, Марияна Николаева Лефтерова, Йордан Цветанов Иванов, Венцислав Ангелов Тоцев, Йорданка Валериева Стефанова и Славчо Стоев Атанасов.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Епизод 6 - Николай

Четете, гледайте и сравнявайте, за да бъдете добре "въоръжена“ публика. Това призова дни преди евроизборите в България Николай Балтов, който е докторант в УНСС и последен участник във видеопоредицата на Програма „Хоризонт“ „Младите гласуват“.

публикувано на 24.05.19 в 09:31

Епизод 5 - Велислава-Михаела

Велислава-Михаела Крачунова е студент по Международни отношения с изявен интерес към политиките на Европейския съюз. Какво значение имат за нея европейските избори - вижте в епизод 5 на видеопоредицата на Програма "Хоризонт" "Младите гласуват".

публикувано на 22.05.19 в 23:23

Епизод 4 - Ивайло

Ако искаме по-добро бъдеще, то трябва сами да го направим и да се борим за него, смята Ивайло Генов, който е юрисконсулт, и участник в нашата видеопоредица "Младите гласуват".

публикувано на 22.05.19 в 01:42

Епизод 3 - Арманда

Младите хора трябва да се интересуват от политика и да бъдат активни, смята Арманда Димитрова, която е политолог и магистър по политическо консултиране. Коя е каузата, за която ще гласува на 26 май - вижте в епизод 3 от видеопоредицата на "Хоризонт" - "Младите гласуват".

публикувано на 20.05.19 в 19:51

Епизод 2 - Райчо

Райчо Райчев се занимава активно с редица младежки дейности и каузи. Съосновател e на Софийски ученически съвет, член на Управителния съвет на Асоциация Дебати – София и Национален младежки форум. Защо ще гласува на предстоящите европейски избори? Защо за него Европейският съюз е важен? Вижте в епизод 2 на видеопоредицата на "Хоризонт" -..

публикувано на 20.05.19 в 10:44