Филип Лам критикува провеждането на Световното първенство в Катар

Бившият капитан на германския национален отбор Филип Лам заяви, че домакинството на Катар на Мондиал 2022 е "грешка". Бившият защитник е шеф на Организационния комитет на домакинството на Германия на предстоящото през 2024 година Европейско..

публикувано на 13.11.22 в 17:11

Нападател отпадна от състава на Саудитска Арабия за Мондиал 2022 заради положителен допинг тест

Селекционерът на националния отбор по футбол на Саудитска Арабия Ерве Ренар извади Фахд ал Моуалад от състава от 26 играчи за Световното първенство в Катар "като предпазна мярка" заради положителен допинг тест на крилото през февруари. Ал..

публикувано на 13.11.22 в 17:07

Японският национален отбор пристигна в Доха

Японският национален отбор пристигна в Катар и ще продължи да се подготвя за началото на Мондиал 2022. В понеделник и вторник японците ще имат тренировки на базата на Ал Сад в Доха, а Даичи Камада ще се присъедини към своите съотборници на..

публикувано на 13.11.22 в 16:49

Нова система ще споделя подробни данни от всеки мач на СП по футбол

Световната футболна централа (ФИФА) ще споделя подробни данни, графики и видео от всеки мач на Световното първенство в Катар с всички участващи отбори, с феновете и с медиите чрез нова услуга за анализи, обявена в петък. "Всеки един мач ще има..

публикувано на 12.11.22 в 05:47
Якуб Пьотровски

Полякът Пьотровски от Лудогорец няма да играе на световното

Старшият треньор на националния отбор на Полша - Чеслав Михневич, обяви имената на 26-те играчи, които ще заложат на световното първенство по футбол в Катар от 20 ноември до 18 декември. Сред избраниците на Михневич обаче не е попадна Якуб..

публикувано на 10.11.22 в 18:37
Борис Джонсън

Борис Джонсън спира пиенето до Брекзит

Британският премиер Борис Джонсън обеща да се откаже от алкохола, докато Брекзит не се случи. Това заяви премиерът при посещението си в болница в Нотингамшир днес, предаде БГНЕС. Джонсън обявил..

публикувано на 08.11.19 в 19:43
Модрич получи 65 хиляди гласа

Модрич с най-много гласове онлайн в идеалния отбор на Световното

От ФИФА обявиха идеалния състав на Световното първенство по футбол, определен от гласуването на феновете онлайн. Във вота са взели повече от 129 хиляди души- или поне толкова уникални IP адреса са регистрирани. Най-много гласове е получил Лука..

публикувано на 18.07.18 в 15:44
Килиан Мбапе позира със световната купа

Килиан Мбапе дари премията си за болни деца

Световният шампион Килиан Мбапе дари премията си от спечелването на купата на организация, която помага на хоспитализирани деца да спортуват, съобщи нейният президент Себастиан Руфен. Новината беше потвърдена и от президента на Френската футболна..

публикувано на 18.07.18 в 09:09

Приеха френските национали в Елисейския дворец

Президентът на Франция Еманюел Макрон и съпругата му Брижит приеха националния отбор по футбол на страната, на стилно тържество в Елисейския дворец след завоюваната световна титла на Мондиала в Русия. "Благодарим ви за победата, гордеем се с вас...

публикувано на 17.07.18 в 10:02
Половин милион фенове празнуваха с хърватите

Половин милион посрещнаха хърватите

Около половин милион души са участвали в посрещането на хърватския национален отбор след завоюваните сребърни медали на световното първенство по футбол, съобщиха местните медии. Играчите бяха качени на открит автобус и бяха съпроводени от летището..

публикувано на 17.07.18 в 09:57