Федерика Могерини

Федерика Могерини обсъди със саудитски лидери споразумението с Иран за ядрената му програма

публикувано на 28.07.15 в 07:43

Върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини обсъди със саудитски лидери в Рияд споразумението с Иран за ядрената му програма, предаде Франс прес. Могерини нарече споразумението, постигнато и с нейно участие, "знак за надежда за целия свят" и заяви, че..

НАТО ще обсъди нови действия срещу терористичната организация Ислямска държава

публикувано на 28.07.15 в 07:25

Страните от НАТО ще обсъждат на извънредна среща нови действия срещу терористичната организация Ислямска държава. Заседанието на ниво посланици..

Владимир Путин: Русия не иска конфронтация, но ще защитава своите интереси

публикувано на 28.07.15 в 07:01

Русия не иска конфронтация, но ще защитава своите интереси . Това каза руският президент Владимир Путин , който даде пространно интервю за..

Атина започна преговори с кредиторите

публикувано на 27.07.15 в 17:32

Атина започна преговори с кредиторите.  Техническите екипи на кредиторите на Гърция започнаха преговори с правителството. Споразумение за третата спасителна програма трябва да се постигне в рамките на по-малко от месец, след като датата на гласуване в гръцкия парламент е 18 август...

Инж. Манолов: Управленската структура на "ВМЗ - Сопот" трябва ясно да показва кой носи отговорност

публикувано на 27.07.15 в 16:38

Инженер Манол Манолов , бивш председател на Съвета на директорите на "ВМЗ - Сопот", не смята, че проблемите в заводите се крият единствено и..

ВМЗ ще има нова управленска структура

обновено на 27.07.15 в 15:22

Илиян Насков , който подаде оставка като член на Борда на директорите на "ВМЗ - Сопот", ще бъде освободен. Ще има и нова управленска структура на..