Данаил Папазов: С Пламен Орешарски ще работим за обединението на нацията

публикувано на 27.09.16 в 16:47

Бившият транспортен министър и кандидат за вицепрезидент в двойка с експремиера Пламен Орешарски Данаил Папазов заяви, че в предизборната им кампания ще се говори истината и ще работи за обединението на нацията. В понеделник кандидатурата им изненадващо беше издигната от инициативен..

Енергийното сътрудничество между България и Русия са обсъдили по телефона Борисов и Путин

обновено на 27.09.16 в 15:46

Българският премиер Бойко Борисов и руският президент Владимир Путин са обсъдили в телефонен разговор енергийното сътрудничество между двете..

Резултатите от референдума в Азербайджан потвърдиха удължаването на мандата на президента

публикувано на 27.09.16 в 15:35

Резултатите от референдума в Азербайджан потвърдиха президентският мандат да бъде удължен от пет на седем години. "За" се обявиха 91% от..

БФБ пусна нов инвестиционен инструмент

публикувано на 27.09.16 в 13:37

Нов инвестиционен инструмент вече е достъпен на Българската фондова борса. Изпълнителният директор на борсата Васил Големански съобщи, че в момента се водят преговори и с чужди инвеститори, които да търгуват на българския капиталов пазар. Чрез борсовия фонд ще може да се инвестира едновременно..

Оценките на качеството на активите на пенсионните и застрахователните дружества ще приключат в срок

публикувано на 27.09.16 в 11:17

Оценките на качеството на активите на пенсионните и застрахователните дружества ще приключат в срок, заяви председателят на Комисията за финансов..

Морският курорт "Св. св. Константин и Елена" е домакин на форум за СПА и балнеотуризъм

публикувано на 27.09.16 в 09:58

Морският курорт "Св. св. Константин и Елена" е домакин на форум за спа и балнеотуризъм. В интервю за предаването "Преди всички" на програма..