Атанас Мерджанов и Михаил Миков

БСП настоява да бъде свикан КСНС относно рисковете от бежанска вълна

публикувано на 30.08.15 в 17:36

От БСП смятат, че миграционният натиск носи сериозни рискове за националната сигурност на България. На днешното заседание на изпълнителното бюро на партията Атанас Мерджанов заяви, че левицата настоява за свикване на Консултативния съвет за национална сигурност при президента:..

АБВ цели 200 хиляди гласа на местните избори

обновено на 30.08.15 в 15:29

До момента АБВ е утвърдила общо 100 кандидатури за кметове на райони и общини. След заседание на Националния съвет на партията зам.-председателят..

Борисов: Намерихме точната формула за борба с корупцията

публикувано на 30.08.15 в 15:05

Премиерът Бойко Борисов заяви във Варна, пред участниците в осмия Университет на младежката организация на ГЕРБ, че е намерил нова формула за..

М. Владимиров: Растежът на китайската икономика е ключов двигател в световен мащаб

публикувано на 29.08.15 в 13:39

Сигурният растеж на китайската икономика е много важен в момента, защото няма много двигатели на световния растеж. Това каза за "Хоризонт“ в предаването "Събота 150“   Мартин Владимиров от Центъра за изследване на демокрацията. През изминалата седмица фондовите пазари и борси..

Със закон бяха смекчени правилата за кредитиране на банките в Китай

публикувано на 29.08.15 в 12:48

Китай смекчи правилата за кредитиране на банките с поправка в закона, с която се отменя допустимото съотношение на кредитите към депозитите..

ЕК отказа да съобщи обсъжданите цени на руския газ след срещата с Украйна

публикувано на 28.08.15 в 16:09

Eврокомисията отказа да съобщи обсъжданите цени на руския природен газ на вчерашната среща във Виена с енергийни представители на Украйна...