Николас Мадуро

Николас Мадуро обвини капиталистическата система за миграционната криза в Централна Америка

публикувано на 21.10.18 в 08:49

Президентът на Венецуела Николас Мадуро обвини капиталистическата система за миграционната криза в Централна Америка, предаде ТАСС, цитирайки изявление, публикувано на сайта на министерството на информацията. Според него капитализмът на САЩ е хвърлил Централна Америка в бедност, изостаналост и..

Местни избори в Полша

публикувано на 21.10.18 в 08:32

Първи кръг на местните избори ще се проведе днес в Полша. Очаква се управляващата евроскептична партия "Право и справедливост" да постигне нови..

Кандидат-президент в Грузия беше арестуван за раздаване на марихуана

публикувано на 21.10.18 в 03:26

В Грузия кандидат за президент от опозиционната партия "Гирчи" беше задържан, след като раздал три цигари с марихуана по време на събитие за..

Културно-туристически форум се провежда в китайския културен център в София

публикувано на 21.10.18 в 08:57

Популяризиране на туризма и практически бизнес диалог са в центъра на провеждащия се днес културно-туристически форум в китайския културен център в София. Форумът, иницииран от Министерството на туризма и местната власт на китайската провинция Ляонин, е част от рамката за сътрудничество “16+1"...

Италия прие по-отстъпчив тон спрямо ЕС по бюджетния въпрос

публикувано на 21.10.18 в 01:30

Италианското правителство изглади спора за данъчната амнистия и прие по-отстъпчив тон към институциите на Европейския съюз, изтъквайки, че иска..

Световният финансов и бизнес елит бойкотира Саудитска Арабия

публикувано на 20.10.18 в 12:39

Световният финансов и бизнес елит бойкотира Саудитска Арабия - най-големия производител на петрол в света, заради изчезването на..