Скандалът с подслушванията във Франция се разраства

обновено на 30.06.15 в 12:28

Скандалът с подслушванията във Франция се разраства, след като "Уикилийкс" разпространи документи за мащабен икономически шпионаж, извършван от САЩ. След разкритията за политическия шпионаж на САЩ миналата седмица, днес излезе наяве икономическият, с публикуването на втора серия от документи от..

Светлана Ангелова: ГЕРБ поддържа 2-годишния давностен срок за ползване на платените отпуски

публикувано на 30.06.15 в 10:41

От ГЕРБ са категорични, че 2-годишният давностен срок за ползване на платените отпуските трябва да остане, за да не влезем отново в..

Иракският премиер Хайдер ал Абади освободи началника на генералния щаб на армията

публикувано на 30.06.15 в 10:03

Иракският премиер Хайдер ал Абади освободи  началника на генералния щаб на армията Бабакер Зебари , съобщи ТАСС.  Генерал Зебари заемаше..

Над 1,8 милиарда лева субсидии са изплатени на земеделците тази година

публикувано на 30.06.15 в 12:21

Над 1,8 милиард лева са субсидиите, изплатени на земеделците тази година, съобщи министърът на земеделието Десислава Танева по време на бизнес форум, посветен на новата Програма за развитие на селските райони. Днес е последният ден, в който фермерите получават субсидиите си. До края на..

Световната банка: Ръстът на производителността може да ограничи икономическите последици от демографския срив в България

публикувано на 30.06.15 в 11:47

Световната банка в свой доклад, посветен на производителността в страната ни и озаглавен "Производителността в България: Уроци от миналото,..

Държавата ще отпусне 100 млн. евро за подпомагане на проекти от Европейския фонд за стратегически инвестиции

публикувано на 30.06.15 в 07:50

България ще осигури 100 млн. евро за подпомагане на проекти от Европейския фонд за стратегически инвестиции, съобщават от Министерството на..