Владимир Писанчев

Владимир Писанчев ще информира депутатите за акцията на ДАНС

публикувано на 26.11.14 в 10:13

На закрито заседание утре депутатите ще изслушат председателя на ДАНС Владимир Писанчев . Искането дойде от депутата на БДЦ Явор Хайтов . Поводът е проведената вчера в няколко града специализирана операция на ДАНС, МВР и прокуратурата срещу проповядването на война и на антидемократична..

Волен Сидеров се отказва от имунитета си

публикувано на 26.11.14 в 09:53

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е поискал депутатския му имунитет да бъде свален заради делото, което започна срещу него. Сидеров ще бъде съден..

Атанас Атанасов: Акциите в ромските махали са многофункционално активно мероприятие, организирано от ДАНС

публикувано на 26.11.14 в 09:03

Това е буря в чаша вода , каза   Атанас Атанасов   от Реформаторския блок, по повод изострения тон на Патриотичния фронт по посока на..

Николина Ангелкова

Ангелкова: Водят се разговори за визовия режим за страни с много туристи в България

обновено на 26.11.14 в 11:08

Министърът на туризма Николина Ангелкова  откри първия форум, който цели обединяване на туристическия бизнес на балканските страни, под мотото "Балканите –  природа, история, култура".  Организаторите на събитието желаят да привлекат интереса към предлаганите туристически услуги в България и..

Без споразумение за по-малък добив на нефт на предварителната среща във Виена

публикувано на 26.11.14 в 07:42

Русия, Саудитска Арабия, Мексико и Венецуела не успяха да се разберат за съкращаването на добива на нефт. Представители на четирите държави се..

Доставките на природен газ от Русия към България са с намалено налягане, но ситуацията не е критична

публикувано на 25.11.14 в 18:27

Доставките на природен газ от Русия към  България продължават да са с намалено налягане, но ситуацията не е критична. Това обясни изпълнителният..