Манфред Вебер

Манфред Вебер се надява демократичните партии у нас да намерят решение за управлението

публикувано на 22.10.14 в 20:03

Председателят на групата на Европейската народна партия в Европарламента Манфред Вебер се надява демократичните партии в България да намерят заедно нужните решения за управлението на страната. За БНР той коментира, че се надява и у нас да се създаде същата атмосфера и да се прояви..

На срещата с ГЕРБ от АБВ ще акцентират на енергетика, пенсионна реформа и бюджетен дефицит

публикувано на 22.10.14 в 19:54

Утре по време на втората среща с ГЕРБ за съставянето на управляваща коалиция, от АБВ ще поставят акцент върху темите за енергетиката,..

Eвропейският парламент одобри пълния състав на новата Европейска комисия с председател Жан-Клод Юнкер

обновено на 22.10.14 в 14:57

Eвропейският парламент одобри пълния състав на новата Европейска комисия с председател Жан-Клод Юнкер. "За" нея гласуваха 423-ма евродепутати,..

Васил Грудев

Планираният протест на фермерите се отменя

публикувано на 22.10.14 в 18:10

Планираният за края на месеца протест на фермерите се отменя. На извънредна среща животновъдите и министърът на земеделието Васил Грудев се споразумяха за изплащане на субсидиите най-късно до месец.  До 15 ноември на фермерите да бъдат изплатени 90 милиона лева за отглежданите животни, такъв..

Николина Ангелкова: Подготовяме едновременно двата нови моста на Дунав

публикувано на 22.10.14 в 14:09

България и Румъния проучват възможностите за строеж на два нови моста на река Дунав.  Това е първата стъпка към изграждането на новите мостове,..

Проф. Емилия Миланова: Очакванията са лицензът на КТБ да бъде отнет

публикувано на 22.10.14 в 13:38

Очакванията са, че вероятно няма да има друга възможност освен да се отнеме лицензът на КТБ, защото обезценката на кредитите ще бъде достатъчно..