Борислав Гуцанов: За БСП е невъзможно да управлява отново с ДПС

публикувано на 24.07.14 в 19:48

За БСП е невъзможно да управлява отново с ДПС, заяви депутатът от левицата Борислав Гуцанов след закритото заседание на Националния съвет на партията. Поводът е  приетата резулюция за Конгреса на БСП за участието на социалистите  в предсрочните парламентарни избори. В нея е записано, че се..

Асен Генов: Остава въпросът "Кой предложи Пеевски"

публикувано на 24.07.14 в 17:59

"Протестна мрежа" не одобрява начина, по който премиерът Пламен Орешарски е подал оставка. Емблематичен остава за много хора въпросът "Кой..

ВМРО се раздели с ББЦ и прегърна НФСБ

публикувано на 24.07.14 в 17:56

Ръководството на ВМРО обяви че прекратява отношенията си с коалицията с"България без цензура", Земеделски народен съюз и Движение "Гергьовден"...

Ели Милушева: Няма притеснения за изпълнението на ОП "Конкурентоспособност"

публикувано на 24.07.14 в 20:59

Няма притеснения за изпълнението на Оперативна програма "Конкурентоспособност", нито сигнали от Европейската комисия, че средствата по нея за България ще бъдат спрени. Това обясни Ели Милушева , ръководител на управляващия орган на програмата. Преди месец заради грешки в дейността на комисията,..

Валентин Панайотов: Като изключим КТБ, банковата система издържа реален стрес-тест

публикувано на 24.07.14 в 15:02

Като изключим ситуацията в КТБ, българската банкова система издържа този реален стрес-тест. Това заяви в предаването „12+3“ Валентин..

"Арсенал" - Казанлък работи трудно заради блокирането на КТБ

публикувано на 24.07.14 в 14:28

Военните заводи „Арсенал“ в Казанлък изпитват големи затруднения в работата си, заради блокирани средства в КТБ. Това заяви за „Хоризонт“..