Първанов: Положението в Европа зависи от стабилността на положението в Русия

публикувано на 19.12.14 в 19:28

Положението в Европа зависи от стабилността на положението в Русия. Такова мнение изрази в интервю за ТАСС бившият президент и лидер на партия АБВ Георги Първанов . На годишната пресконференция " Владимир Путин даде откровени и убедителни отговори на много въпроси, свързани преди всичко с..

Десислава Танева: Програмата за Развитие на селските райони е договорена 100%

публикувано на 19.12.14 в 19:09

Програмата за Развитие на селските райони е договорена сто процента, обяви в Смолян министърът на земеделието и храните Десислава Танева ...

ГЕРБ не се отказва от промените за втора пенсия

обновено на 19.12.14 в 18:22

Въпреки острата реакция срещу промените за пенсионните фондове, ГЕРБ няма да оттеглят предложенията си. Текстовете, според които всеки осигурен..

До 5-и януари ЧЕЗ няма да извършва планови прекъсвания на електрозахранването

публикувано на 19.12.14 в 19:00

Заради предстоящите празници, от днес до 5-и януари дружеството ЧЕЗ няма да извършва планови прекъсвания на електрозахранването в Западна България. Общо 1100 служители на компанията ще бъдат в готовност по Коледа и Нова година в случаи на аварии.  От EVN, обслужващи югоизточната част на..

НАП пуска нова електронна услуга с обобщени справки за осигурителните декларации

публикувано на 19.12.14 в 17:24

Националната агенция по приходите пуска нова електронна услуга за фирмите, която дава достъп до обобщените справки за осигурителните декларации на..

БНБ: Кризата в КТБ е провокирана от публично разпространена информация

публикувано на 19.12.14 в 14:17

Кризата в Корпоративна търговска банка е провокирана от публично разпространена информация. Това е записано в отчета за първото полугодие на БНБ...