Йенс Столтенберг: НАТО ще остане в Афганистан по-дълго, ако е необходимо

публикувано на 08.10.15 в 21:21

НАТО ще остане в Афганистан по-дълго време, съобщи след срещата на военните министри генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг . Съюзниците продължават да обсъждат как да продължат присъствието си в страната на фона на засилени атаки на талибаните в района на стратегическия град..

Росен Плевнелиев: Подкрепата ни за европейската интеграция на Македония не е безусловна

публикувано на 08.10.15 в 19:32

Договорът за добросъседство с Македония ще даде нов импулс в двустранните отношения с България и ще ускори процеса на европейска интеграция за..

Правната комисия в парламента одобри мярката "снемане на регистрация" на МПС

публикувано на 08.10.15 в 18:09

Председателят на правната комисия в парламента Данаил Кирилов обяви, че промените в Закона за движението по пътищата вече са подписани от..

Калоян Стайков: Държавата може да упражнява натиск върху фирмите чрез възстановяването на ДДС

публикувано на 08.10.15 в 20:55

Държавата може да упражнява натиск върху фирмите чрез възстановяването на данък добавена стойност, предупреди пред "Хоризонт" икономистът Калоян Стайков . Вчера правителството одобри проект, според който възстановяването на данъчен кредит при покупка на автомобили и недвижими имоти над 5 хиляди..

Земеделците няма да монтират нивомери на подвижните резервоари за гориво

публикувано на 08.10.15 в 16:46

Земеделските производители няма да монтират нивомери на съдовете за течни горива, които използват за собствени нужди. Това е записано в проект на..

170 хиляди нарушения е открила Инспекцията по труда от началото на годината

публикувано на 08.10.15 в 15:59

Главната инспекция по труда е установила 170 хиляди нарушения при проверките на различни предприятия, като половината от  тях са свързани с..