Велик Занчев

Велик Занчев: Депутатите от Комисията по транспорт и туризъм в ЕП ни подкрепиха за тол таксите

публикувано на 24.09.17 в 19:55

В четвъртък във Военния клуб в София министърът на транспорта Ивайло Московски ще представи приоритетите на министерството по време на българското председателство. Ще бъде проведено обществено обсъждане с участието на браншовите организации, синдикатите и медиите. В предаването "Хора, пътища,..

Мануела Шлезиг: Социалдемократите остават в опозиция

публикувано на 24.09.17 в 19:40

Социалдемократите остават в опозиция - това обяви Мануела Шлезиг , министър-председател на провинция Мекленбург-Предна Померания, веднага след..

Частичните избори за Сената във Франция приключиха

публикувано на 24.09.17 в 19:19

Във Франция приключиха частичните избори на подновяване   на Сената. Те са важен политически тест за президента Еманюел Макрон, чиято партия,..

"Топлофикация-Сливен" не е обявена за приватизация

публикувано на 23.09.17 в 14:24

"Топлофикация-Сливен" не е обявена за приватизация, заяви изпълнителният директор на топлофикационното дружество Кънчо Танев . Той опроверга твърдения в социалните мрежи за подобно намерение.  В "Топлофикация-Сливен" няма никакви промени в статута или промяна на собствениците, каза инж...

Все още няма информация от Китай за реалния размер на санкциите срещу Северна Корея

публикувано на 23.09.17 в 13:41

Китай търси отваряне на света разчита на САЩ. В страната тече усилена подготовка за посещението на Тръмп през декември, когато ще се..

Китай ще ограничи износа и вноса на продукти към и от Северна Корея

публикувано на 23.09.17 в 07:29

Китай обяви, че ще ограничи износа на някои петролни продукти за Северна Корея, и ще наложи забрана навноса на текстилни продукти от изолираната..