ГЕРБ представиха листите си за предсрочните избори

публикувано на 23.02.17 в 15:31

ГЕРБ представиха листите си за предсрочните избори. Слогът на кампанията ще бъде "Реални решения за България". Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира казуса със смяната на Георги Костов. Борисов заяви, че главният секретар на МВР е бил сменен по криминален начин. Още за изборните листи на..

Иракската армия е превзела летището в Мосул

публикувано на 23.02.17 в 15:14

Летището на Мосул е под контрола на иракската армия, съобщава СиЕнЕн, като се позовава на иракската държавна телевизия. Превземането на летището в..

Корнелия Нинова ще се бори за поста вицепрезидент на Социнтерна на конгрес през март

публикувано на 23.02.17 в 14:03

Председателят на БСП Корнелия Нинова потвърди, че е номинирана за вицепрезидент на Социалистическия интернационал: Да, номинирана съм. Бях..

Банките ще могат да получават от НОИ срещу заплащане информация за лица и фирми

публикувано на 23.02.17 в 14:44

Националният осигурителен институт ще предоставя на банки и кредитни институции информация за физически и юридически лица за осигурителен доход, внесени осигуровки, размер на пенсии, брой осигурени, за трудови договори за период 12 месеца назад. Банката обаче трябва да декларира, че хората и..

180 търговски обекта са запечатани за данъчни нарушения от началото на годината

публикувано на 23.02.17 в 13:26

180 търговски обекта са запечатани за данъчни нарушения от началото на годината, съобщават от Националната агенция за приходите. Най-честата..

В Баку започва заседание на Консултативния съвет по проекта "Южен газов коридор"

публикувано на 23.02.17 в 07:32

В Баку започва трето заседание на Консултативния съвет по проекта "Южен газов коридор".  В столицата на Азербайджан  представители от..