Без гласуване преминава и четвъртият ден в Македония

публикувано на 19.10.18 в 18:48

Две отлагания на часа на заседанието и много неизвестни белязаха парламентарния ден в Македония. Без гласуване преминава и четвъртият ден от началото на обсъжданията на предложението за пристъпване към изменения в конституцията, които са част от условията в споразумението от Преспа. Според..

Рогозин изваден от черен US списък, за да посети САЩ

публикувано на 19.10.18 в 17:14

Администрацията на президента Тръмп е взела решение за временно изваждане на ръководителя на Роскосмос Дмитрий Рогозин от списъка със..

Алек Болдуин призова да бъде свалено правителството на Тръмп

публикувано на 19.10.18 в 16:59

Американският актьор Алек Болдуин призова американците да свалят правителството на президента на САЩ Доналд Тръмп, пише USA Today. По време..

Владимир Путин и узбекският му колега Шавкат Мирзийоев дадоха в Ташкент символичен старт за работата по първия АЕЦ в Узбекистан, която ще е в западния регион Навой.

Путин даде старт на стоежа на АЕЦ в Узбекистан

публикувано на 19.10.18 в 16:54

Президентите на Русия и Узбекистан дадоха днес в Ташкент символичен старт на строежа на атомна електроцентрала за $11 млрд. в централноазиатската страна, предаде АФП. Това стана в рамките на първата държавна визита на Владимир Путин в Узбекистан, след като колегата му Шавкат..

Инвеститори ще вложат 500 млн. евро в заводи за автомобилни компоненти у нас

публикувано на 19.10.18 в 15:55

Инвестиции в размер на 500 млн. евро ще бъдат направени в България. Те ще разкрият 50 000 работни места в заводи за автомобилни компоненти...

Започват масирани проверки за спазване на данъчното законодателство

публикувано на 19.10.18 в 15:42

Данъчните започват масирани проверки за спазването на данъчното и осигурителното законодателство в строителния бранш, съобщават от Националната..