БСП остави без право Сергей Станишев да се кандидатира за председател на партията

публикувано на 28.03.15 в 18:48

Националният съвет на БСП остави без право Сергей Станишев да се кандидатира за председателското място в партията. Това стана ясно, след като социалистите приеха поправки в устава на БСП. Лично лидерът на БСП Михаил Миков поиска с предложение да отпадне поправката в устава на..

АБВ към МФ: Какво стана с обещанията за прозрачност и предвидимост на държавния дълг?

публикувано на 28.03.15 в 16:17

Партия АБВ огласи въпроси към финансовия министър Владислав Горанов относно емитирането на български държавни ценни книжа на външните пазари...

Алекс Алексиев: Убийството на Немцов е края на Путин

публикувано на 28.03.15 в 15:32

Кой управлява Русия и каква е ролята на Федералнат служба за сигурност/ФСБ/ в ръководството на федерацията? Темата коментира в предаването..

"Фич" понижи дългосрочния рейтинг на Гърция

публикувано на 28.03.15 в 10:45

Международната рейтингова агенция "Фич" понижи дългосрочния рейтинг на Гърция от "B" на три пъти "C". "Фич" обоснова решението си с това, че държавните финанси на Гърция са подложени на значително напрежение. То породено от липсата на пазарен достъп, несигурните перспективи за навременно плащане..

Волфганг Шойбле: Излишъкът на Германия не е проблем за останалите членки на еврозоната

публикувано на 27.03.15 в 19:59

Излишъкът на Германия не е проблем за останалите членки на еврозоната, заяви днес германският финансов министър Волфганг Шойбле , цитиран от..

Доклади на ЕК за българските банки обслужват външен интерес, сочи проучване

публикувано на 27.03.15 в 19:01

Социологическо изследване, посветено на доклади на Европейската комисия за българския банков сектор, сочи, че те обслужват външен интерес...