Карлес Пучдемон

Пучдемон няма намерение да се отказва от каузата за независимост, заяви говорителят на каталунското правителство

публикувано на 18.10.17 в 08:05

Близо 200 хиляди души излязоха със запалени свещи снощи по улиците на Барселона в знак на протест срещу ареста на двама лидери на движението за независимост на Каталуня. Подобни демонстрации имаше и в други градове на автономната област.  По повод ултиматума на испанското правителство и..

МС ще разгледа изменение на постановлението за заплатите в бюджетния сектор

публикувано на 18.10.17 в 07:05

На редовното правителствено заседание е предвидено министрите да разгледат плана за изпълнение на Стратегията за противодействие на тероризма. По..

Доналд Тръмп похвали Атина, че продължава да влага значителни средства за отбрана

публикувано на 18.10.17 в 01:50

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи, че е информирал Конгреса за предстояща сделка за модернизация на изтребителите Ф-16 на..

Петър Бакърджиев: Борбата с корупцията е основно на думи

публикувано на 17.10.17 в 17:05

Според данни на бизнеса 70% от обществените поръчки са нагласени. Не бих подложил на абсолютна критика твърденията на бизнеса, че 70% от обществените поръчки са действително манипулирани от възложителите, защото вероятно не всички, попълнили анкетата, са отговорили напълно адекватно...

68% от капитала на "Общинска банка" е обявен за продажба

публикувано на 17.10.17 в 17:01

Близо 68 % от капитала на "Общинска банка" е обявен за продажба. Това става ясно от публикация на сайта на Столичната общинска агенция за..

България търси възможност за увеличаване на квотата на разрешителни за влизане в Армения

публикувано на 17.10.17 в 15:19

Българската държава търси възможности за дълготрайно увеличаване на квотата на разрешителните за влизане в Армения. Това съобщиха от..