Продължават опитите за избиране на президент в Италия

публикувано на 31.01.15 в 11:48

Законодателите в Италия не успяха и на третия тур да изберат президент, защото не успяха да съберат необходимите две трети от гласовете, предаде Ройтерс. Процедурата предвижда на следващия, четвърти тур, който ще е днес, броят на необходимите гласове да бъде събран от обикновено мнозинство...

Джема Грозданова: Европа трябва да затегне санкциите срещу Русия

публикувано на 31.01.15 в 11:22

Това, което се случва в Украйна, всеки вече го нарича война, никой не се опитва да го нарича конфликт. Ние чрез санкциите трябва да се..

Зенонас Дзиарас: Не смятам, че Гърция ще влезе в пряк сблъсък с европейската позиция спрямо Русия

публикувано на 31.01.15 в 10:25

Не смятам, че има толкова тясна връзка между руското правителство и СИРИЗА. Не вярвам, че Русия финансира гръцката радикална..

Втората пречиствателна инсталация на ТЕЦ "Бобов дол" с Акт 16

публикувано на 31.01.15 в 10:47

Изградената в края на миналата година втора сероочистваща инсталация в ТЕЦ "Бобов дол" получи Акт 16. Инсталацията отговаря напълно на всички изисквания и е узаконена от дирекцията Национален строителен контрол, съобщиха от ръководството на централата. Така централата ще покрие напълно..

През януари поевтиняват цените на едро на някои стоки

публикувано на 31.01.15 в 09:29

През януари се наблюдава поевтиняване на цените на едро на някои стоки, които по принцип поскъпват през зимата, съобщи Васил Симов ,..

БЕХ е разпоредил намаляване на заплатите в "Южен поток България"

публикувано на 30.01.15 в 21:01

Ръководството на Българския енергиен холдинг е възложило на изпълнителния директор на "Южен поток България" от наша страна Димитър Гогов да..