Еманюел Макрон

Божидар Чеков: Франция остава в ЕС повече отвсякога

публикувано на 24.04.17 в 12:44

Резултатът от първия тур на президентските избори във Франция означава, че страната остава в ЕС повече отвсякога, няма да се връща валутата франк и френските спестители няма да загубят 20-30% от спестовните си книжки. Това коментира в предаването „12+3“ Божидар Чеков , журналист и писател,..

Министърът на отбраната на САЩ е на посещение в Афганистан

публикувано на 24.04.17 в 12:33

Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис пристигна на изненадващо посещение в Кабул. Това става часове след като афганистанският му колега..

Министерството на енергетиката разпореди събирането на всички забавени концесионни задължения

публикувано на 24.04.17 в 10:39

Министерството на енергетиката предприе мерки за събирането на всички концесионни задължения към държавата. Действията са в изпълнение на..

Българската фондова борса предлага промени в начина на изчисляване на SOFIX

публикувано на 24.04.17 в 14:07

Българската фондова борса предлага промени в начина на изчисляване на основния борсов индекс SOFIX.  Една от съществените промени, предлагани от Българската фондова борса, е  свързана с избора на компаниите, влизащи в основния индекс SOFIX. Всяка от 15-те емисии акции ще трябва да има пазарна..

Предприемачи от Силициевата долина ще изнесат поредица от лекции пред българска публика

публикувано на 24.04.17 в 13:17

Едни от най-успелите предприемачи от Силициевата долина ще изнесат поредица от лекции пред българска публика. Те ще се състоят в София, Пловдив,..

Тютюнопроизводители още не са получили обещаните средства от преходните национални плащания

публикувано на 23.04.17 в 19:59

Тютюнопроизводители от Североизточна България сигнализираха, че още не са получили обещаните средства от преходните национални плащания за..