Бившият министър на отбраната на Турция Исмет Йълмаз стана председател на новия турски парламент

публикувано на 01.07.15 в 18:07

Депутатите от новия турски парламент, който бе избран на 7 юни т.г.избраха днес за председател Исмет Йълмаз, кандидата на ислямисткоконсервативната ПСР и досегашен министър на отбраната. Председателят на Великото национално събрание,както е официалното име на турския парламент бе избран..

Куба и САЩ отварят посолства на 20-и юли, твърди външното министерство в Хавана

публикувано на 01.07.15 в 18:06

Най-високопоставеният дипломат на САЩ в Хавана - шефът на американската секция за интересите Джефри де Лаурентис , предаде на кубинския министър..

Емил Райнов: Категорично сме против приватизацията, но това не означава, че сме съгласни с другите безумици

публикувано на 01.07.15 в 17:03

Не отчитаме отказа от намерението за приватизация на болниците като победа, а като политически гаф, който допуснаха управляващите. Не..

Бизнесът не иска за управител на БНБ "прехвален специалист от чужбина"

публикувано на 01.07.15 в 17:18

Бизнесът не иска Българската народна банка/БНБ/ да бъде оглавена от "прехвален специалист от чужбина". Това става ясно от социологическо проучване, проведено сред фирми и финансови експерти.  Бизнесът се опасява, че изборът на нов управител на Централната банка е натоварен с "прекалено много..

Български фирми насочват износа си към други страни заради кризата в Гърция

публикувано на 01.07.15 в 15:13

Българските фирми предприемат действия да насочат износа си към други страни заради кризата в Гърция. Това каза министърът на външните работи..

Гръцкият премиер ще направи ново изявление пред гърците

публикувано на 01.07.15 в 15:02

Противоречиви и напълно изключващи се информации се появяват в гръцките медии. От правителството информират, че действително късно вчера е..