Деница Златева: Външните партньори няма да бъдат доволни от назначаването на Симеонов в Съвета по етнически въпроси

публикувано на 28.05.17 в 13:04

Заместник-председателят на БСП по европейските въпроси Деница Златева осъди назначаването на Валери Симеонов за ръководител на Съвета по етнически въпроси. Според нея външните партньори на България също ще бъдат недоволни. В предаването "Неделя 150" Златева обясни и охладняванет о на..

Янко Янков: Много по-важно е развитието на сухопътните сили

публикувано на 28.05.17 в 12:13

Развитието на сухопътните сили е по-важно за страната ни в момента, заяви в предаването "Неделя 150" заместник-председателят на ДПС Янко Янков :..

Макрон похвали Тръмп за способността му да изслушва и готовността да върши работа

публикувано на 28.05.17 в 08:35

След приключилата среща на върха на Г-7 в Сицилия френският президент Еманюел Макрон намери добри думи за Доналд Тръмп , въпреки че..

От 1 януари следващата година Италия ще извади от обръщение монетите от 1 и 2 евроцента

публикувано на 28.05.17 в 09:59

От 1 януари следващата година Италия ще извади от обръщение монетите от 1 и 2 евроцента. Това е решение на комисията по бюджетните въпроси в италианския парламент.  Депутатите са преценили, че премахването на дребните монети ще пести разходи, тъй като италианското правителство харчи милиони за..

Светослав Бенчев: Възможно е леко завишаване на цените на петрола в края на годината

публикувано на 27.05.17 в 11:44

Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) реши да удължи до края на март следващата година споразумението за намаляване на..

Кредитният рейтинг на страната със стабилна перспектива

публикувано на 27.05.17 в 10:50

Международната рейтингова агенция Moody’s потвърди кредитния рейтинг на България със стабилна перспектива. От агенцията очакват тази и следващата..