Михаил Миков

БСП оспорва решение на парламента относно "Кремиковци"

публикувано на 18.12.14 в 13:20

БСП иска  президентът  да върне за ново обсъждане решението на парламента, което разрешава България да плати близо 4 милиона лева за неосъществена германска инвестиция в комбината "Кремиковци". Социалистите твърдят, че решението е взето неправомерно, каза лидерът им Михаил Миков :..

Парламентът обсъжда промени в Закона за МВР

обновено на 18.12.14 в 12:46

Мнозинството в парламента отхвърли предложението за изслушване на премиера Бойко Борисов и министъра на финансите Владислав Горанов за..

Шефът на ДАНС Владимир Писанчев определи законопроекта за МВР като политически

публикувано на 18.12.14 в 12:17

Председателят на ДАНС Владимир Писанчев определи законопроекта за МВР като политически и коментира действията на ДАНС по казуса КТБ. Да има..

БСК настоява за президентско вето над промените в пенсионната система

публикувано на 18.12.14 в 13:14

Работодателите от Българската стопанска камара настояват за президентско вето върху промените в пенсионната система. Техният мотив е изключването от социалния диалог на основни институции и водещи експерти.  Подобни действия утвърждават модела на партиен и правителствен контрол над социалното..

Меркел: Финансовата криза е овладяна, но не и преодоляна

публикувано на 18.12.14 в 12:08

Германският канцлер Ангела Меркел заяви в реч пред Бундестага, че финансовата криза е овладяна, но не и преодоляна. Меркел повтори, че..

Спад на курса на долара и еврото в Москва

публикувано на 18.12.14 в 11:36

Курсът на долара в Москва спадна до 58 рубли, на еврото - до 72 рубли преди годишната пресконференция на руския президент Владимир Путин . Вчера..