Подновиха преговорите по иранската ядрена програма часове преди крайния срок за споразумение

публикувано на 30.03.15 в 10:47

Външните министри на Иран и шестте западни сили и върховният представител на ЕС Федерика Могерини подновиха преговорите по иранската ядрена програма в Швейцария. Крайният срок за постигане на политическо споразумение по спорната ядрена програма на Техеран изтича утре и въпреки продължилите..

Башар Асад: "Ислямска държава" се разрасна след водените от САЩ въздушни удари

публикувано на 30.03.15 в 09:31

Сирийският президент Башар Асад заяви в интервю за американската телевизия Си Би Ес, че смята Русия за надежден партньор, който се опитва да..

Председателят на хърватския парламент Йосип Леко пристига в България

публикувано на 30.03.15 в 08:18

Председателят на хърватския парламент Йосип Леко ще бъде на официално посещение в България от днес до 1-ви април по покана на председателя на..

Васил Велев

Васил Велев: Данък върху транзакциите от Гърция към България би довело до фалит на много наши фирми

публикувано на 30.03.15 в 11:35

Решението на гръцките власти да облагат всяка транзакция към България би довело до фалит на много наши фирми, заяви пред "Хоризонт" председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев: Има 3-месечен срок, в който трябва гръцката страна да даде обяснение, след като от..

Министерството на туризма предприема мерки срещу отлива на руски туристи

публикувано на 29.03.15 в 17:06

Министерството на туризма предприема мерки за ограничаване на спада на руски и украински туристи пред предстоящия летен сезон, както и за..

Румен Христов: Промените в закона за земеделските земи предизвикаха трусове на борсата

публикувано на 29.03.15 в 12:35

Публичните дружества на Българската фондова борса претърпяха трус след последните промени в Закона за собствеността на земеделските земи,..