Красен Станчев: КС може да отмени първия пакет на пенсионната реформа

публикувано на 30.05.16 в 09:49

Има голяма вероятност Конституционният съд да отмени така наречената пенсионна реформа. Това заяви в предаването "Преди всички" Красен Станчев - председател на Управителния съвет на Института за пазарна икономика. В петък Върховният административен съд сезира конституционните..

Т. Дончев: Предсрочни парламентарни избори не са най-доброто решение

публикувано на 30.05.16 в 09:09

Вицепремиерът Томислав Дончев смята, че до началото на лятната парламентарната ваканция законопроектът за концесиите може да бъде..

Ст. Манов: Ограничаването на изборните права не засяга само българите в чужбина

публикувано на 30.05.16 в 08:45

Ограничаването на изборните права не засяга само българите в чужбина, но и избиратели от малките села у нас, уточни в предаването "Преди..

проф. Александър Тасев

БАН представя годишния си икономически доклад

публикувано на 30.05.16 в 08:05

Институтът за икономически изследвания на БАН ще представи Годишния си доклад за развитието и политиките в икономиката. Докладът съдържа анализ на икономическото развитие през 2015 година и проследява микро- и макро икономическите показатели, пазара на труда и развитието на регионите...

Огнян Златев: В България имаме всички основания да направим газов хъб

публикувано на 29.05.16 в 16:43

България има много добре изградена вътрешна инфраструктура, за да поддържа газов хъб, заяви в предаването "Неделя 150" по "Хоризонт" Огнян Златев..

Цената за литър бензин може да достигне 2 лева през лятото

публикувано на 29.05.16 в 08:10

Експерти прогнозират цената за литър бензин да достигне 2 лева през лятото. Малко по-малко, според тях, ще струва дизелът. Тенденцията на..