О.р., ген.-лейтенат Атанас Самандов: Необходима ни е нова ескадрила за ВВС

публикувано на 26.04.15 в 11:36

Офицерът от резерва, тенерал-лейтенант Атанас Самандов, секретар по отбрана и сигурност на президента Росен Плевнелиев, подчерта, че армията е една от структурите, претърпяла най-много промени през последните 25 години. Той подчерта и че военнослужещите подпомагат населението при различни..

Янаки Стоилов: Спирането на "Южен поток" беше под натиск по две линии

публикувано на 26.04.15 в 11:08

Заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов каза, че парламентарната група на социалистите се опасява от маневрите, които се извършват в..

Волфганг Шойбле: Берлин се подготвя за евентуален фалит на Гърция

публикувано на 26.04.15 в 10:44

Германският финансов министър Волфганг Шойбле намекна, че Берлин се подготвя за евентуален фалит на Гърция. На брифинг след срещата на..

Проф. Валери Димитров: След поставянето на КТБ под специален надзор прихващанията са нищожни

публикувано на 25.04.15 в 15:47

Законът за банковата несъстоятелност име история на прилагането си. Това каза в интервю за предаването „Конструкция“ по „Хоризонт проф. Валери Димитров , преподавател по финансово и банково право в УНСС В случая с КТБ българското общество и българските граждани са..

Финансовите министри на ЕС подкрепиха борбата срещу избягването на данъци

публикувано на 25.04.15 в 15:38

Европейските финансови министри подкрепиха борбата срещу масовото избягване на данъци от мултинационалните компании, съобщи АФП. Съгласно..

Русия забранява от днес реекспорта на растителна продукция от България

публикувано на 25.04.15 в 12:20

Русия забранява от днес реекспорта на растителна продукция от България. Каква е причината ще научим от нашия кореспондент в Москва Васко..