В Кайро се организира среща на представители на либийски племена за възстановяване на стабилността в Либия

публикувано на 26.05.15 в 07:51

В Кайро се организира среща на стотина представители на либийски племена, на които египетските власти разчитат, за да се предотврати разпространението на ислямисткото насилие през общата им граница, предаде Ройтерс. При откриването на конференцията, която ще продължи до четвъртък, египетският..

Наложената забрана на германския депутат Карл-Георг Велман да посещава Русия смая Берлин

публикувано на 26.05.15 в 07:47

Обявената от Москва дългосрочна забрана за германския депутат Карл-Георг Велман да посещава Русия смая Берлин, предаде ДПА. "Тази мярка е..

В НС ще бъде внесен проектът за конституционни промени, които засягат съдебната власт

публикувано на 26.05.15 в 07:44

12 министри ще отговарят на депутатски въпроси на днешното заседание на парламента. Очаква се и внасяне на проекта за конституционни промени, които..

Еврото е под натиск на международните пазари заради несигурното бъдеще на Гърция

публикувано на 26.05.15 в 08:57

Еврото е под натиск на международните пазари заради несигурното бъдеще на Гърция, предаде Франс прес. Единната европейска валута се котира тази сутрин около 1,0930 долара. Преговорите за деблокиране на последния транш от чуждестранния заем за Атина са в застой седмица преди падежа на задължения..

УС на ДФ "Земеделие" ще вземе решение за разпределение на средствата за подпомагане на животновъдите

публикувано на 26.05.15 в 07:32

Управителният съвет на Държавния фонд "Земеделие" ще вземе решение за разпределение на средствата по схемата "Де минимис" за подпомагане на..

22 транспортни фирми се отказват от превози до летището в Бургас

обновено на 25.05.15 в 17:21

22 транспортни фирми няма да извозват туристи от летището в Бургас, в знак на протест срещу повишената от 80 на 400 лв. годишна такса за достъп..