Вероятно ще има втори тур на президентските избори в Тунис

публикувано на 23.11.14 в 21:34

Лидерът на партията "Нидаа Тунес" Беджи Каид Есебси, който е на 87 години, води на президентските избори в Тунис,  твърди ръководителят на неговия предизборен щаб, цитиран от Франс прес. Според първи оценки, Беджи Каид Есебси има значителна преднина и е близо до подкрепата на 50% от..

Франция ще разположи самолети "Мираж" в Йордания за борба с "Ислямска държава"

публикувано на 23.11.14 в 19:40

Франция ще разположи на територията на Йордания шест изтребителя "Мираж" за борба с радикалната групировка "Ислямска държава", съобщи френският..

Николай Бареков: ГЕРБ трябва да извади ПФ от управлението

публикувано на 23.11.14 в 19:13

Евродепутатът Николай Бареков заяви, че ПГ на Българския демократичен център ще подкрепи инициативата на ГЕРБ да отпаднат прихващанията..

В Мизия и Бяла Слатина работят усилено, за да компенсират закъснението на есенната сеитба

публикувано на 23.11.14 в 19:22

В най-засегнатите от летните наводненията общини във Врачанско - Мизия и Бяла Слатина, се работи активно, за да се компенсира закъснението на есенната сеитба. Във Врачанския регион най-много са засетите площи с пшеница. Есенната сеитба във Врачанска област закъсня заради лошите..

Парамов: Управлението на Искров е пропиляно време за устойчивостта на цялата банкова система

публикувано на 23.11.14 в 13:30

Тези 11 години, в които Искров управлява БНБ е едно много сериозно пропиляно време за устойчивостта на БНБ, респективно за цялата банкова..

Италия обмисля да включи ТВ данъка в сметките за ток

публикувано на 22.11.14 в 19:45

Италианският министър на икономиката Енрико Морандо потвърди, че правителството обмисля как да включи телевизионния данък в сметките за..