Кирил Аврамов: Местната трагедия е, че в името на стабилността ние застиваме във времето

публикувано на 21.04.15 в 16:58

Ние сме свидетели на една поредна политическа еквилибристика от страна на г-н Бойко Борисов, който влиза от роля в роля – от една абсолютна тишина, започва да има един друг публичен образ, който е по-близо до тази основна маса от хора, които очевидно са песимистично настроени. Това,..

Геновева Петрова: Страната ни има нужда от лидери, които да се ангажират с реформи

публикувано на 21.04.15 в 16:39

И последните проучвания потвърждават недоволството на хората от институциите в държавата, неудовлетвореността от начина, по който се..

Росен Плевнелиев: Косово е перспективен търговско-икономически партньор

публикувано на 21.04.15 в 16:39

Президентът Росен Плевнелиев обсъди в Прищина с косовския си колега Атифет Яхияга възможностите за разширяване на сътрудничеството между..

Полша обяви участие с 8 млрд. евро в Европейския инвестиционен план

публикувано на 21.04.15 в 15:53

Полша ще предостави 8 милиарда евро като част от плана на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер за стимулиране на икономическия растеж. На среща с полския финансов министър Матеуш Чурек във Варшава заместник-председателят на Комисията Юрки Катайнен изрази..

Божидар Лукарски: Не се планира приватизация на ВМЗ-Сопот

публикувано на 21.04.15 в 15:32

Не се планира приватизация на ВМЗ-Сопот, съобщи министърът на икономиката Божидар Лукарски . Той посочи, че след като приключи разследването на..

Боян Чуков: Ако СИРИЗА не продължи политиката си спрямо ЕС, ще изчезне от политическата сцена на Гърция

публикувано на 21.04.15 в 13:52

Според прогнозата на френски анализатор, ако преговорите между Атина и Брюксел не получат развитие, то се очаква фалит на Гърция в края..