Съветът за сигурност на ООН се събра извънредно за Украйна

публикувано на 29.08.14 в 07:10

Заместник-генералният секретар на ООН по политическите въпроси Джефри Фелтман заяви пред Съвета за сигурност на ООН, че  насилието в Украйна опасно се изостря, но че няма начин, по който международният орган да провери последните съобщения за навлизане на руски войски на украинска..

Плевнелиев: България и Турция си поставят за цел да удвоят стокообмена в следващите години

публикувано на 28.08.14 в 17:56

България и Турция си поставят за цел да удвоят стокообмена в следващите години, посочи президентът Росен Плевнелиев . Той присъства в Анкара на..

Велизар Шаламанов: Следващата версия на документа ще отчита вижданията на други министерства и ведомства

публикувано на 28.08.14 в 17:43

Оценките, които има в този документ, който е на ниво експертна разработка, с предстоящо разглеждане на ниво "Министри" и приемане от..

Еленко Божков

Еленко Божков: Няма причина да подавам оставка

публикувано на 29.08.14 в 10:29

Няма причина да подавам оставка. Всичките ми действия до този момент са диктувани изключително от професионализъм, експертност и са аргументирани. Това каза за предаването "Преди всички" на "Хоризонт" членът на ДКЕВР Еленко Божков , чиято оставка беше поискана от премиера Близнашки...

Надя Данкинова: Фонд ФЛАГ е обработил за ден искания за 8 милиона лева

публикувано на 29.08.14 в 08:38

От вчера разглеждаме постъпилите искания за контрол по методиката, която имаме за допускане на усвояването и събиране на още информация, ако..

Кольо Парамов: БНБ и ДКЕВР са насочени да бъдат използвани в един тотален негативизъм

публикувано на 28.08.14 в 16:54

В последните години се натрупаха много такива примери. Поведенческото ниво на важните хора в държавата докара дотам всеки, който желае да..