"Зелените" критикуват трансатлантическото търговско партньорство със САЩ

публикувано на 22.08.14 в 19:15

От партия "Зелените" поискаха да бъде уволнено цялото ръководство на БНБ, заради кризата с КТБ. Представители на партията, които се срещнаха с премиера Георги Близнашки призоваха и за налагане на мораториум върху всякаква сеч на гори в защитени територии. "Зелените" предлагат и конкретни..

Атанасова: ГЕРБ не кадрува в служебното правителство

публикувано на 22.08.14 в 17:05

От ГЕРБ отхвърлиха твърденията, че партията кадрува в служебното правителство. По думите на Десислава Атанасова , това е поредна опорна точка,..

БСП: Служебното правителство извършва чистка

публикувано на 22.08.14 в 15:23

БСП определи като безпрецедентен акт подготвяната смяна на началника на Служба "Военна информация" Веселин Иванов. Левицата приема като чистка..

Германия одобри продажбата на газовата компания RWE Dea

публикувано на 22.08.14 в 17:57

Германското правителство одобри продажбата на компанията RWE Dea на фирма, близка до руския олигарх Михаил Фридман . Dea e подразделението на германския енергиен гигант RWE, което отговаря за доставките на нефт и газ. Стойността на сделката е 5 млрд. евро. Правителството в Берлин обяви, че..

Проф. Ганчев: Допуснато е съществено отклонение при планирането на макрорамката на бюджета

публикувано на 22.08.14 в 14:42

Допуснато е съществено отклонение при планирането на макрорамката на бюджета, обяви в предаването "12+3" съветникът на премиера Георги Близнашки..

Според гръцки медии е възможно "Южен поток" да мине през Гърция

публикувано на 22.08.14 в 14:12

Информацията засега е само медийна, но някои експерти в Атина считат, че е възможно "Газпром" да промени трасето на "Южен поток" след блокирането..