Страните от НАТО от Централна и Източна Европа обсъдиха укрепването на източния фланг на Евроатлантическия съюз

публикувано на 22.07.14 в 19:29

Президентът Росен Плевнелиев участва във Варшава в заседанието на страните от НАТО от Централна и Източна Европа. Разговорите са посветени на срещата на върха на Алианса, която ще се проведе през септември в Уелс. В специално изявление полският президент Бронислав Коморовски представи..

Външните министри от ЕС готвят целенасочени санкции срещу Русия

публикувано на 22.07.14 в 19:19

Външните министри от Европейския съюз решиха да ускорят целенасочените санкции срещу Русия по новите критерии, които предвиждат техен обект да..

ГЕРБ влизат в пленарна зала при евентуална оставка на Иван Искров

публикувано на 22.07.14 в 17:06

От ГЕРБ са готови да влязат в пленарната зала, ако се предвижда гласуване на оставката на шефа на БНБ Иван Искров . Преди дни те поискаха неговата..

П. Ганев: В някаква степен е изненадваща готовността на Иван Искров да подаде оставка

публикувано на 22.07.14 в 17:58

Ако се подаде оставка на гуверньора на БНБ ще трябва да изберем нов, а първо – няма време, второ – доверието в парламентарните политически сили е толкова ниско, че не виждам как това може да подобри ситуацията , каза анализаторът от Института за пазарна икономика Петър Ганев..

От този месец сметките за ток ще съдържат начислени суми за баланс на енергийната система

публикувано на 22.07.14 в 16:12

От този месец сметките за ток ще съдържат начислени суми за баланс на енергийната система. Промяната е свързана с процеса на либерализация на..

Националният съвет по туризъм е одобрил рекламна стратегия за туризма

публикувано на 22.07.14 в 14:58

Националният съвет по туризъм е одобрил рекламна стратегия за туризма. Браншът е обединен около идеята, че страната трябва да се рекламира..