Реформаторският блок няма да има представител в служебното правителство

публикувано на 31.07.14 в 19:53

Реформаторският блок няма да има представител в служебното правителство. Това каза Меглена Кунева след среща с президента Росен Плевнелиев . Конкретни разговори РБ да участва в служебния кабинет не са водени. Президентът и представителите на РБ са обсъдили програмата и приоритетите на..

Чешкият премиер и австрийският канцлер обсъдиха санкциите срещу Русия

публикувано на 31.07.14 в 18:30

Санкциите спрямо Русия, регионални въпроси , както и провеждането на съвместни срещи на ръководителите на  правителствата  на Чешката република,..

Акционерното споразумение с "Уестингхаус" чака одобрение

обновено на 31.07.14 в 17:00

От правителствената пресслужба официално потвърдиха , че има подписано акционерно споразумение с компанията "Уестингхаус", но то ще влезе в сила..

Беше обявен списъкът на финансовите институции, които попадат в обсега на икономическите санкции на ЕС срещу Русия

публикувано на 31.07.14 в 19:40

Външнотърговската банка на Русия ВТБ, която държи част от капитала на затворената Корпоративна търговска банка, е сред финансовите институции, които попадат в обсега на икономическите санкции на Европейския съюз срещу Руската федерация. Списъкът им беше оповестен в официалния вестник на Евросъюза...

Помирителното производство не е ефективна процедура

публикувано на 31.07.14 в 18:59

От 515 образувани помирителни производства на потребители с търговци през миналата година , повече от половината са прекратени след  неявяване на..

НАП откри в Бургас пункт за контрол на рискови стоки

публикувано на 31.07.14 в 17:13

Първият в страната пункт на Националната агенция по приходите за фискален контрол върху движението на рискови стоки беше открит на бургаското..