Петър Москов

Комплексният онкологичен център в Пловдив няма да бъде сливан с друга болница

обновено на 25.05.15 в 16:14

Комплексният онкологичен център в  Пловдив няма да бъде сливан с друга болница. Здравното заведение ще запази своята юридическа самостоятелност, но за да се гарантира изцяло комплексната услуга за пациентите, центърът ще си взаимодейства с други болници за конкретни дейности. За това се..

Андрей Манойло: В Русия съществува опасност от "цветна революция", но народът се противопоставя

публикувано на 25.05.15 в 15:02

Руският политолог Андрей Манойло е в България по покана на Университета по библиотекознание и информационни технологии. Той изнесе лекция на..

Лукарски се срещна с първия заместник-министър на икономическото развитие на Русия

обновено на 25.05.15 в 14:35

Министърът на икономиката Божидар Лукарски , който е на работно посещение в Москва, се срещна с първия заместник-министър на икономическото..

Отчитат рекорден интерес за инвестиции в земеделските стопанства в Северозападна България

публикувано на 25.05.15 в 16:02

Рекорден интерес за инвестиции в земеделските стопанства в Северозападна България отчете заместник министърът на земеделието и храните Васил Грудев по време на среща във Враца за проблемите в селското стопанство в най-бедния регион у нас. Активността на земеделските производители се..

Синдиците на КТБ са подали още една молба за откриване на производство по несъстоятелност на длъжник на банката

публикувано на 25.05.15 в 15:27

Синдиците на Корпоративна търговска банка са подали още една молба за откриване на производство по несъстоятелност на длъжник на банката...

БАН: България има нужда от неотложна данъчна реформа

публикувано на 25.05.15 в 13:10

България има нужда от неотложна данъчна реформа, смятат икономистите на БАН. Според доц. Виктор Йоцов обаче, за промени в данъчната политика..