Атанас Мерджанов: ПГ на Коалиция за България остава в НС, няма да търсим контакт с Борисов

публикувано на 31.07.14 в 10:09

Парламентарната група на "Коалиция за България" също ще остане в Народното събрание до разпускането му, увери председателят на групата Атанас Мерджанов. Той допусна, че ГЕРБ може да се върне в парламента. БСП не може да търси контакти с Бойко Борисов и съпартийците му, подчерта..

Местан: Трябва да гледаме на актуализацията на бюджета през интереса на пациентите и лекарите

публикувано на 31.07.14 в 10:03

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че парламентарната група на движението ще присъства в Народното събрание и през следващите дни,..

ЦИК определи правилата за отчитане на преференциите за депутати и общински съветници, бюлетините се броят 2 пъти

публикувано на 31.07.14 в 09:48

Централната избирателна комисия определи правилата, по които секционните комисии ще отчитат преференциите за народни представители и общински..

S&P обяви частична неплатежоспособност за Аржентина

публикувано на 31.07.14 в 07:29

Рейтинговата агенция Standard & Poor's обяви частична неплатежоспособност за Аржентина, предаде AFP. Страната пропусна крайния срок, за да плати 539 милиона долара по своя преструктуриран дълг. Аржентина се опита да извърши плащането, но й попречи решението на американски съд, който поиска..

Превозвачите няма да блокират изходите на София в петък

публикувано на 30.07.14 в 18:03

Превозвачите няма да блокират изходите на София този петък след като е постигната договореност с Агенция "Пътна инфраструктура". Остава обаче..

КЗК глоби "Булгаргаз" с 23 млн. лева

обновено на 30.07.14 в 17:32

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) наложи санкция от 23 милиона лева на "Булгаргаз" ЕАД за злоупотреба с господстващо положение. В мотивите..