Аштън Картър

Аштън Картър: Военният план на САЩ в кампанията срещу ИД цели превземането на градовете Рака и Мосул

публикувано на 11.02.16 в 21:13

Новият военен план на САЩ в кампанията срещу "Ислямска държава" (ИД) цели превземането на градовете Рака и Мосул, които са под контрола на ИДИЛ в Сирия и Ирак. Това съобщи американският секретар на отбраната Аштън Картър в Брюксел, където заседава за първи път междуправителствената..

Москов иска да синхронизира с Румъния пръскането срещу комари от двете страни на Дунав

публикувано на 11.02.16 в 19:03

Към Националната здравна карта ще бъде създаден кол център, който ще събира сигналите на пациенти за протекло лечение, за да бъде ясно,..

Ивелина Василева: Въпросът за изграждането на втори лифт в Банско не е разискван до момента

публикувано на 11.02.16 в 18:35

На вчерашното заседание на Съвета за развитие е разискван въпросът за това, което не се е случило след доклада на междуведомствената работна група,..

К. Парамов: Абсурдно е да не стигнем до края в разследването на КТБ

публикувано на 11.02.16 в 17:52

КТБ беше тенденциозно фалирана, умишлено. Отиваме към естествения край – да разберем кой кой е, кой къде е и кой какъв е бил през целия период от време. Ако има фактически неточности, те при всички положения ще бъдат констатирани. Ако обаче адвокатът Константин Симеонов има..

Причината за смяната на ръководството на БЕХ е невъзможността да се погасят някои задължения

публикувано на 11.02.16 в 16:23

Невъзможността да се погасят задълженията към двете американски централи "Марица" 1 и "Марица" 3 са причината за смяната в ръководството на..

Все по-често компаниите търсят новите си служители в социалните мрежи

публикувано на 11.02.16 в 15:28

Десетки фирми и организации се включиха в петото поред издание на компаниите за набиране и подбор на персонал. Следвайки динамиката на..