Александър Лукашенко

Хиляди на протест в Беларус

публикувано на 19.02.17 в 18:32

Хиляди излязоха на протест в различни градове на Беларус. Те се обявиха срещу удържането на данък върху доходите на хора, които не работят на пълен работен ден, съобщава Ройтерс. Протестиращите скандираха срещу т.нар. „данък паразит“, но и отправиха искания за оставката на президента Александър..

ГЕРБ поиска Янев да обясни с какъв мандат е договарял увеличаване на военноморското присъствие на НАТО

публикувано на 19.02.17 в 18:26

На свой ред ГЕРБ поиска служебният министър на отбраната Стефан Янев да обясни с какъв мандат е договарял увеличаване на военноморското..

Валентин Радев: От БСП правят само ревизии

публикувано на 19.02.17 в 18:17

По повод думите на Корнелия Нинова , че БСП ще поиска служебният кабинет да направи ревизия на емитирания по времето на втория кабинет "Борисов"..

Чикаго Дейли Плаза

В САЩ вече работи втора българска търговско-икономическа служба

публикувано на 18.02.17 в 16:58

В Чикаго вече работи втора българска търговско-икономическа служба, която наред със службата във Вашингтон ще съдейства на българските бизнесмени, които работят или у нас, или зад океана да потърсят своето място на огромния, но много конкурентен и преситен американски пазар. САЩ са..

Напредъкът на Украйна в либерализацията на газовия пазар е значителен, въпреки повишаването на цените

публикувано на 18.02.17 в 15:52

Напредъкът на Украйна в процесите на либерализация  на газовия пазар  е много сериозен, коментира в ефира на "Хоризонт"  Ангел Минев, който..

Кувейтските инвестиции в България са се увеличили с над 20 на сто през миналата година

публикувано на 18.02.17 в 14:47

Кувейтските инвестиции в България са се увеличили с близо 25 процента през миналата година. Това съобщи в ефира на "Хоризонт" посланикът на..