Все още не е ясно дали общественият съвет към Фонда за лечение на деца ще бъде запазен

обновено на 23.10.18 в 15:29

"Вливането на Фонда за лечение на деца и Комисията за лечение в чужбина в Националната здравноосигурителна каса, както и създаването на нова агенция за медицински одит, целят по-добро бюджетиране на здравеопазването и съкращаване на административните процедури". Това заяви за "Хоризонт"..

Президентът Румен Радев: България все по-трудно се вписва в европейския пейзаж

публикувано на 23.10.18 в 15:01

По редица ключови показатели България се нарежда до страните от Субсахарска Африка и все по-трудно се вписва в „европейския пейзаж“, заяви..

Ердоган: Убийството на Хашоги е планирано

обновено на 23.10.18 в 14:39

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган нарече убийството на Саудитския журналист „планирана операция“, съобщава англоезичното издание на..

Техническият университет организира изложението "Дни на кариерата" за своите студенти

публикувано на 23.10.18 в 15:34

За тринадесети път Техническият университет в София организира изложението на работодателите "Дни на кариерата" за своите студенти.  Целта на инициативата е младите хора с най-търсените специалности на пазара на труда да бъдат мотивирани да останат да работят в България.  Подробностите..

Менда Стоянова: Излишъкът в хазната ще се формира от неосъществени капиталови разходи

публикувано на 23.10.18 в 13:39

Излишъкът в хазната в края на годината ще се формира заради неосъществени капиталови разходи, заяви в предаването "12+3" председателят на..

Германия се съгласи да купува американски втечнен газ

публикувано на 23.10.18 в 10:43

Ангела Меркел се е съгласила с исканията на президента на САЩ Доналд Тръмп Германия да започне да купува американски втечнен газ, пише The..