Франция, Германия и Русия подкрепят спирането на огъня в Източна Украйна от 1-ви септември

публикувано на 29.08.15 в 19:44

Франция, Германия и Русия подкрепят плановете за пълно спиране на огъня в Източна Украйна от 1-ви септември, съобщи Елисейският дворец след телефонен разговор на лидерите на трите страни, предаде Ройтерс. На 26-и август Украйна и проруските сепаратисти се съгласиха да се постараят да спрат от..

Х. Рохани: Ядреното споразумение с шестте световни сили не влияе на военните възможности на Иран

публикувано на 29.08.15 в 18:31

Военните възможности на Иран не са засегнати от ядреното споразумение с шестте световни сили, каза иранският президент Хасан Рохани , цитиран от..

Георги Гергов е кандидатът за кмет на Пловдив от БСП

публикувано на 29.08.15 в 16:18

Кандидатът на БСП за кмет на Пловдив ще бъде бизнесменът Георги Гергов . Той получи най-много гласове на форум на местните социалисти...

М. Владимиров: Растежът на китайската икономика е ключов двигател в световен мащаб

публикувано на 29.08.15 в 13:39

Сигурният растеж на китайската икономика е много важен в момента, защото няма много двигатели на световния растеж. Това каза за "Хоризонт“ в предаването "Събота 150“   Мартин Владимиров от Центъра за изследване на демокрацията. През изминалата седмица фондовите пазари и борси..

Със закон бяха смекчени правилата за кредитиране на банките в Китай

публикувано на 29.08.15 в 12:48

Китай смекчи правилата за кредитиране на банките с поправка в закона, с която се отменя допустимото съотношение на кредитите към депозитите..

ЕК отказа да съобщи обсъжданите цени на руския газ след срещата с Украйна

публикувано на 28.08.15 в 16:09

Eврокомисията отказа да съобщи обсъжданите цени на руския природен газ на вчерашната среща във Виена с енергийни представители на Украйна...