Турция е готова да плати компенсации за сваления руски бомбардировач

публикувано на 28.06.16 в 11:50

Турският премиер Бинали Йълдъръм заяви,че Анкара е готова да изплати обезщетение на Москва за свалянето на руския бомбардировач Су-24.  Изявлението на турския премиер последва, след като турският президент Реджеп Ердоган в писмо до Владимир Путин поднесе извиненията си във връзка с..

Депутатите от Лейбъристката партия ще гласуват вот на недоверие срещу Джереми Корбин

обновено на 28.06.16 в 08:50

Вътрешнопартийният бунт срещу лидера на втората политическа сила във Великобритания се разраства. Късно снощи депутатите от Лейбъристката партия..

Правителството обсъжда промени в Закона за отбраната и Закона за военната полиция

публикувано на 28.06.16 в 08:15

Правителството обсъжда на днешното си заседание промени в Закона за отбраната и въоръжените сили и Закона за военната полиция. Министрите ще..

Търговията на европейските борси започна тази сутрин с повишение на основните индекси

публикувано на 28.06.16 в 10:58

Търговията на европейските борси започна тази сутрин с повишение на основните индекси.  Акциите в Париж и Франкфурт скочиха с повече от два процента. Растат и индексите в Лондон след големите загуби от понеделник и миналия петък, предизвикани от британския референдум. Американският лек..

Озбърн: Британското правителство трябва да повиши данъците и да съкрати разходите след референдума

публикувано на 28.06.16 в 10:53

Британското правителство ще трябва да повиши данъците и да съкрати разходите след референдума за излизане от ЕС, заяви финансовият министър..

Брекзит ще се отрази и на имотния пазар

публикувано на 28.06.16 в 09:08

Британският референдум за излизане от Европейския съюз ще окаже влияние и върху пазара на недвижими имоти у нас. Мненията на експертите в..