12+3

Some Details

Публикации

Близо 9000 са онкоболните във Великотърновска област

Октомври е световният месец за борба с рака на гърдата. От 15 години онкоболни от Горна Оряховица и техни сподвижници не спират да се подкрепят в трудния път и да доказват, че ракът не е присъда, а път, който може да се извърви с воля и вяра. С..

публикувано на 08.10.19 в 14:49
Пресконференция на Македонския научен институт. На снимката: Коста Филипов, Любчо Трохаров, Александър Гребенаров и Нина Дюлгерова (от ляво надясно)

Македонският научен институт в София с искане МС да постави 8 условия към Скопие

Македонският научен институт (МНИ) в София поиска българското правителство да постави осем задължителни условия на Скопие във връзка с очакването Северна Македония да получи дата за начало на преговорите с ЕС в средата на октомври...

публикувано на 08.10.19 в 14:26
Димитър Манолов и Пламен Димитров

Синдикатите искат промени в КТ, повече пари за нощен и извънреден труд

КНСБ и КТ "Подкрепа" започнаха национална акция сред работещите във всички сектори на икономиката под надслов "Заедно да защитим труда си". Нейната цел е да се постигнат промени в трудовото законодателство за значително увеличаване на заплащането на..

обновено на 08.10.19 в 14:16

Ген. Ле Тху Ха: Отношенията България - Виетнам се развиват много добре

Отношенията между България и Виетнам продължават да се развиват много добре, каза пред БНР ген. Ле Тху Ха от Дружеството за приятелство с България във Виетнам. „Не само правителството, но и народът се стремят към запазване и развитие на нашите..

публикувано на 08.10.19 в 14:13
Валери Найденов

Валери Найденов: В САЩ има политическа гражданска война

В САЩ има политическа гражданска война. Такова мнение изказа пред БНР журналистът Валери Найденов. „Засега не се стига до отцепване на някои щати, но и натам върви. Очевидно има риторика срещу централните щати, защото те обикновено подкрепят..

публикувано на 08.10.19 в 13:40

Дахер Дахер: Сирия е против оставането на САЩ, но и против турска намеса

САЩ предпочетоха да загубят временно един съюзник за сметка на това да не загубят още по-важния и стратегически партньор в НАТО – Турция. Това заяви пред БНР Дахер Дахер – зам.-председател на Асоциацията на сирийците в България. Коментарът му бе..

публикувано на 08.10.19 в 13:12
Велизар Енчев

Велизар Енчев: Вече сме решили да капитулираме пред македонистите в Скопие

„Вече сме решили да капитулираме пред македонистите в Скопие. И управляващите ще одобрят започването на преговори за членство на Северна Македония в Европейския съюз“. Това заяви в предаването „12+3“ журналистът Велизар Енчев. Според него..

публикувано на 08.10.19 в 13:08
Архитект Тодор Булев

Арх. Тодор Булев: Общинско предприятие може да се грижи за историческите сгради

Отпадъците от строителството и от нашата цивилизация след рециклиране могат да се използват в ново качество и да се включат в изглаждането на архитектурната среда. Това каза пред „Хоризонт“ председателят на Съюза на архитектите проф. Тодор Булев. В..

публикувано на 07.10.19 в 16:04
Отец Иван с деца от приюта

Отец Иван: Не ни изпращайте повече дрехи

„Не ни изпращайте повече дрехи! Затрупани сме и няма какво да ги правим“. За това призова от ефира на БНР отец Иван, който поддържа дава приюта - в софийското село Нови хан и в монтанското село Якимово. В предаването „12+3“ по програма..

публикувано на 07.10.19 в 15:26
Церемония по изпращането на българския военен отбор за участие в Седмите световни военни игри в Китай.

Български отбор заминава за участие в Седмите световни военни игри в Китай

Български военен отбор заминава за участие в Седмите световни военни игри в Китай. България ще бъде представена от 22-ма състезатели в 8 вида спорт (лека атлетика, бокс, борба, таекуондо, джудо, ориентиране, тенис и стрелба). В..

публикувано на 07.10.19 в 15:04