Преди всички

Екипът на "Преди всички" получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010г.

От понеделник до петък – от 6 до 10 сутринта можете в “Преди всички” да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.  Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е “Преди всички” с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Проф. Лиана Апостолова: Случаите на хора, страдащи от Алцхаймер, зачестяват

Над 47 милиона са хората, които страдат от Алцхаймер, болестта, открита преди 111 години, но с основание наричана епидемията на 21 век. Данните за България са за около 50-60 000 души, засегнати от Алцхаймер. Заради все по-високата продължителност..

публикувано на 20.10.17 в 11:10

Съдът отложи делото срещу отказа на СОС да се проведе референдум заради презастрояването на "Младост"

Административният съд отложи делото срещу отказа на Столичния общински съвет да се проведе референдум заради презастрояването на квартал "Младост" за 8-и декември. Причината за отлагането е събиране на доказателства.   Съдебна експертиза ще трябва..

обновено на 20.10.17 в 10:32

Как се променя средата за предприемачество у нас – национална конференция

Национална конференция, организирана от българския офис на Глобалния предприемачески мониторинг и „Капитал”, ще събере бизнеса, властта и неправителствени организации, за да разговарят за предизвикателствата пред компаниите и добрите практики или..

публикувано на 20.10.17 в 10:27
Николай Нанков

Николай Нанков: Устойчив и самофинансиращ се бюджет – цел на МРРБ

Устойчив и самофинансиращ се бюджет е цел на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Министър Николай Нанков разясни за "Хоризонт": Бюджетът е един, въпросът е във всеки сектор да се генерира достатъчен ресурс,..

обновено на 20.10.17 в 10:22

Мустафа Ахмед, председател на ОбС на Хитрино: Искаме да няма хора във фургони през зимата

Ситуацията в Хитрино, където на 10-и декември 2016-а година се взривиха две влакови цистерни, все още е доста сложна. Обществените сгради, които пострадаха от взривения влак  – на общината, на читалището и на младежкия дом не са ремонтирани..

публикувано на 20.10.17 в 10:06

Ал. Андреев, ЦИК: От 2018-а започва експерименталното дистанционно електронно гласуване

Днес Държавната агенция "Електронно управление" и Централната избирателна комисия ще представят проекта за дистанционно електронно гласуване, което да се приложи още на изборите през 2019 година, когато гласуваме за евродепутати. До края на..

публикувано на 20.10.17 в 09:40

Луиза Славкова: Украйна има проблем с корупцията, но ситуацията е сложна и заради анексирането на Крим от Русия

Конституционният съд на Украйна трябва да излезе със становище за отмяната на депутатския имунитет в страната, след като вчера Върховната рада гласува с мнозинство в подкрепа на два законопроекта, които предвиждат народните избраници да носят..

публикувано на 20.10.17 в 08:50

В Германия се очаква потенциалните партньори от коалиция "Ямайка" да се съберат за първи път за консултации

Днес в Германия се очаква потенциалните партньори от коалиция "Ямайка" да се съберат за първи път за консултации.  В сряда канцлерът Ангела Меркел започна проучвателни разговори за формиране на управляваща коалиция с либералната Свободна..

публикувано на 20.10.17 в 08:12

Бъдещето на кестеновите гори в Югозападна България обсъждат в Благоевград

Бъдещето на кестеновите гори в Югозападна България ще бъде обсъдено на кръгла маса в Благоевград. В рамките на форума ще се обсъдят мерки за подобряване на тяхното здравословно състояние, създаване на условия за възпроизвеждане в старите..

публикувано на 20.10.17 в 07:45

В. Павлов за "Вездесъщият": Когато го гледах на прожекция с публика, разбрах, че е нещо специално

Актьорът Велислав Павлов играе главната роля и влиза в образа на Емил, а Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Анастасия Лютова (във филма – "Ния"), Тони Минасян, Ирмена Чичкова му партнират в най-новия игрален филм на режисьора Илиян..

публикувано на 19.10.17 в 11:19