Преди всички

Екипът на "Преди всички" получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010г.

От понеделник до петък – от 6 до 10 сутринта можете в “Преди всички” да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.  Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е “Преди всички” с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Таня Милушева, Борислава Борисова, Веселина Миланова.

Публикации

Манол Пейков: SMS до любимото момиче на шльокавица е не по-малко светотатство от "Под игото" на шльокавица

Не е трудно да преглътнеш два реда, получени като съобщение или есемес, написани на шльокавица - това го правим всеки ден. Но е много трудно да преглътнеш една цяла книга, при това най-съкровената българска книга. Неслучайно избрахме точно „Под..

публикувано на 24.05.17 в 10:00
Вени Марковски

Вени Марковски: Кирилицата днес има по-голям шанс

Хората пишат все по-често на кирилица, защото софтуерът, телефоните, които използваме, вече разполагат и с кирилица, и с латиница. Всичко е въпрос на натискане на един клавиш, с който човек преминава без проблеми от латиница на кирилица. Това каза пред..

публикувано на 24.05.17 в 09:49
Играчка, разработена за деца със специални потребности за намаляване на стреса, доби популярност по света. На снимката: Дете в училище в Берн, Швейцария

Моника Буюклиева-Дулев: Децата могат успешно да учат и играят едновременно

Какъв въпрос задава едно дете от Гана на германския канцлер Ангела Меркел ? Защо една германска учителка е щастлива, че училището, в което работи, вече има столчета, на които децата могат да се движат свободно, докато тече часът по математика? Кое е..

публикувано на 24.05.17 в 09:06
Иван Тотев

Иван Тотев: Дейността на Фондация "Пловдив 2019" трябва да бъде по-видима за пловдивчани

Времето вече ни притиска, а имаме крещяща нужда от сключването на първите договори по големите проекти, които трябва да се подготвят поне година и половина-две преди самите събития. Това в момента седи на стендбай , каза в предаването "Преди всички"..

публикувано на 24.05.17 в 08:55
Боил Банов

Боил Банов: Държа да кача за онлайн излъчване всички конкурси в сферата на културата

Държа да кача за онлайн излъчване всички конкурси в сферата на културата, за да се знае кой какви насоки за развитие защитава и кой каква визия има, за да се проведат прозрачно, ясно и видимо за всички. Това каза в предаването "Преди всички"..

публикувано на 24.05.17 в 08:22
Уличен музикант свири на кларинет

Откровенията на музикант ветеран от Добрич - за музиката, любовта и живота

Атанас Генчев е музикант ветеран от Добричкия симфоничен оркестър. Сега той е на 92 години, но и до днес продължава да се занимава с музика. От 11 години живее в Дома за стари хора в Добрич, където е диригент на хор „Лира“. По думите му, именно песните..

публикувано на 24.05.17 в 07:58

"Джаз за деца" стана на 7 години

Проектът "Джаз за деца" стана на 7 години. С нашата музика се опитваме да покажем, че красивото може да обединява. Това сподели в интервю за предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт" Венци Благоев , създател на "Джаз за деца": Ние..

публикувано на 23.05.17 в 13:10

Журналистът Виктор Канзуров: Оправдан е искът за замразяване на част от имотите на ВМРО-ДПМНЕ

За мен е съвсем оправдан искът за замразяване на част от имотите на ВМРО-ДПМНЕ. Това заяви в интервю за предаването "Преди всички" на програма "Хоризонт" журналистът Виктор Канзуров : В Македония има голямо лицемерие по отношение на финансирането на..

публикувано на 23.05.17 в 12:14

Вихър Георгиев: Явно няма да е толкова лесно Тереза Мей да спечели изборите, както тя си мислеше

Явно няма да е толкова лесно Тереза Мей да спечели изборите, както тя си мислеше. Това подчерта в интервю за предаването "Преди всички" на програма "Хоризонт" Вихър Георгиев : Тереза Мей отиде на избори, за да ги спечели категорично. Тя беше..

публикувано на 23.05.17 в 11:01

Адвокат Велислав Величков: В България мафията се утвърди спокойно през последните 15 години

Гражданската организация "Правосъдие за всеки“ организира протест под надслов "Нямa да мълчим“. Исканията са съдебна реформа и независимо правосъдие в България. Шествия се очакват в София, Врана и Пловдив . Липсата на реални политики в борбата с..

публикувано на 23.05.17 в 10:33