Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Транспортният министър Росен Желязков

Министър Желязков атакува пакета „Мобилност“ като вреден за климата

Министърът на транспорта Росен Желязков постави въпроса за климатичните промени, които би предизвикало връщането на камионите в страната отправна точка на всеки четири седмици, заложено в пакета „Мобилност“. Министър Желязков бе в Брюксел за..

обновено на 20.09.19 в 20:10
Бисер Петков предложи да се намали броят на дните болничен, които личните лекари издават.

Работодатели искат да не се плащат първите 3 дни от болничния, министър и синдикати са против

Първите три дни от болничния да не се изплащат, настояха работодатели по време на дискусия за фалшивите болнични. Според министъра на труда и социалната политика Бисер Петков предложението е социално неприемливо, а синдикатите, които не..

обновено на 20.09.19 в 17:16

От младежи за младежи

Нова младежка организация ще работи за по-добро гражданско образование и активно младежко включване у нас. Нямаме никаква връзка с политически партии, декларира в предаването „Преди всички“ Антон Стоянов от организацията, наречена "Младежки..

публикувано на 20.09.19 в 10:41

Георги Готев: Euractiv.bg ще запълва липсата на медийна свобода

От днес вече е активен сайтът Euractiv.bg. Журналистът Георги Готев е убеден, че ще има интерес на потребителите към изданието. „Мисля да запълвам липсата на медийна свобода“, каза той в интервю за предаването „Преди всички“ и добави, че ще..

публикувано на 20.09.19 в 10:24

Даниела Марчева: Населението намалява, а делата се увеличават

В България има тенденция делата да се увеличават, независимо от това, че населението намалява, каза пред БНР Даниела Марчева – член на съдийската колегия на ВСС. „По официални данни от 2011 г. до този момент населението на страната е намаляло с..

публикувано на 20.09.19 в 09:44
По едно от трасетата

500 бегачи от 39 държави стартират в Пирин Ултра

500 души от 39 държави са в Банско, където днес, в планината над града, започва най-трудният ултрамаратон у нас - Пирин Ултра. Една от дистанциите в него е етап от Световните серии по скайрънинг - най-екстремният вид планинско бягане. Затова на..

публикувано на 20.09.19 в 09:11

Засилен трафик се очаква през следващите 3 дни

Засилен трафик се очаква през следващите 3 дни заради няколкото почивни дни около националния празник 22 септември. В предаването „Преди всички“ Петър Соколов от „Пътна полиция“ препоръча на пътуващите да проверят на сайта на пътната агенция за..

публикувано на 20.09.19 в 08:29
Кристиян Шкварек

Кристиян Шкварек: Има аномалия от гледна точка на шпионския скандал

Евроатлантическият център за сигурност е нещо различно и няма защо да се притеснявам от политически щети, заяви пред БНР Кристиян Шкварек, който е част от екипа на Цветан Цветанов в новата неправителствена организация. „Центърът ще се занимава с..

публикувано на 20.09.19 в 08:19
Константин Цонев

Мобилно приложение помага в търсенето на работа

Искахме да направим целия процес по намиране на работа по-приятен и достъпен за младите хора, дори по-вълнуващ и съответно този процес да не е немотивиращ и неприятен, заяви пред БНР Константин Цонев, един от създателите на електронна платформа за..

публикувано на 19.09.19 в 11:31

Нови инициативи на кампанията „Множествената склероза не е присъда“

От кампанията „Множествената склероза не е присъда“ ще обявят днес нови инициативи. Пред БНР Здравка Цветарска, председател на фондация „Множествена склероза България“, заяви, че в България все още няма регистър на хората, засегнати от множествена..

публикувано на 19.09.19 в 10:40