Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Режисьорът Възкресия Вихърова

Флашмоб "Танцувай за ненасилие в училище" в София

В 20 часа днес в парк „Възраждане“ в София ще се проведе инициативата „Танцувай за ненасилие в училище“. Автор е режисьорът Възкресия Вихърова. Ще бъде представен танцов спектакъл, който е част от по-голям проект. „Това е една платформа, която..

публикувано на 20.06.19 в 14:05
Изложбата може да бъде разгледана до 30 септември, като цените на билетите са 3 лева за деца и пенсионери и 5 лева за възрастни.

Изложба показва историята на рибарството по Южното Черноморие

50 експоната от различни музеи по Южното Черноморие представя изложбата "Риби и рибарство" от античността до наши дни. Тя се открива тази вечер в Културния център "Морско казино" в Бургас. В нея жителите и гостите на града ще видят фотодокументални..

публикувано на 20.06.19 в 11:40

Проф. Сабри Саяръ: Съмнявам се, че ще се стигне до военна операция срещу Иран

В понеделник бившият египетски президент Мохамед Морси почина в съдебната зала по време на заседание, което беше част от процеса, по който той беше подсъдим. По-рано станахме свидетели на атаки срещу петролни танкери в Ормузкия проток – едно от..

публикувано на 20.06.19 в 10:29

България и Северна Македония вероятно ще имат съвместно председателство на Берлинския процес

България и Северна Македония най-вероятно ще имат съвместно председателство на Берлинския процес догодина. Това обяви министърът на външните работи на Полша Яцек Чапутович на среща с български журналисти във Варшава. В момента Полша е председател на..

публикувано на 20.06.19 в 10:14

Над 200 детски кардиолози и кардиохирурзи от цял свят на среща в София

От днес до 22 юни София е домакин на първата съвместна среща между Европейската асоциация на детските сърдечни хирурзи и Световната организация по детска и конгенитална сърдечна хирургия. Във форума ще участват над 200 детски кардиолози и кардиохирурзи..

обновено на 20.06.19 в 09:43

Камелия Димитрова: Сексуалната експлоатация все още е основната форма на трафик на хора

Сексуалната експлоатация все още е основната форма на трафик на хора, заяви пред БНР главният секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора Камелия Димитрова. „От 443 регистрирани жертви на трафик през 2018 г., 309 са именно тези с..

публикувано на 20.06.19 в 09:26

Красимира Величкова: Болните деца не могат да чакат на добрата воля на болниците

Забавеното плащане за лекарствата, използвани за лечението на дете с левкемия в детската онкохематология на столичната болница ИСУЛ, предизвика скандал и постави под съмнение доколко адекватно НЗОК изпълнява функциите си на приемник на закрития..

публикувано на 20.06.19 в 09:03

Д. Чобанов: Новата система за финансиране на партиите може да се "изврати" в данък върху бизнеса

Не добре работещите институции поставят под съмнение гладкото функциониране на една нова система за финансиране на партиите. Това мнение изказа пред БНР финансистът и преподавател в УНСС Димитър Чобанов. Според него новата система би довела до..

публикувано на 20.06.19 в 08:29

Стоянка Балова: Марешки е лидер в езика на омразата, следват го Георги Димов, Радан Кънев, Джамбазки и Йончева

Езикът на омразата е присъствал при всички партии в предизборната кампания. Това заяви пред БНР Стоянка Балова – изпълнителен директор на Института за социална интеграция, който днес ще представи резултата от наблюденията си по темата за..

публикувано на 20.06.19 в 07:58

Издирването на изчезналото във водите на Дунав момче ще продължи утре

Без резултат приключи днешната акция по издирването на 16-годишното момче, което снощи падна във водите на река Дунав в Силистра. Катерът на Гранична полиция и утре ще продължи с издирването. Българските и румънските гранични власти..

обновено на 19.06.19 в 19:43