Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Доброволци почистват Борисовата градина

Sofia Green Tour организира доброволно почистване на Борисовата градина в Деня на Земята. Искаме да направим нещо специално за града си, хората да заповядат в 18.30 часа пред метростанция „Стадион Васил Левски“, заяви в предаването „Преди всички“..

публикувано на 22.04.19 в 11:13
Учения на полигона в Црънча

Црънча скочи срещу военния полигон край селото

Жители на пазарджишкото село Црънча протестират срещу военния полигон край населеното място. Те се оплакват от непрекъснати стрелби с тежка техника – танкове и артилерия. От вибрациите къщите ни се напукаха, непрекъснато правим ремонти, негодуват..

публикувано на 22.04.19 в 10:49
Велизар Шаламанов

Велизар Шаламанов: Министерството на отбраната не е в състояние да стопанисва имотите, от които вече няма нужда

Определено не е малшанс инцидентът в Хасково, където ограда на бивше поделение се срути и уби минувач. Мнението е на бившия министър на отбраната Велизар Шаламанов. В предаването „Преди всички“ на програма „Хоризонт“ той призова за адекватни..

публикувано на 22.04.19 в 10:10

Проблеми има и с двете модификации на падналия край Оризари самолет

За проблеми със самолетите като този, който катастрофира край пловдивското село Оризари, предупреди в "Преди всички" Димитър Ставрев, журналист от списание "Криле". "Доклад на Федералната авиационна администрация на САЩ установява проблем с..

публикувано на 22.04.19 в 09:37
Протестиращите пред МЗХГ биопроизводители са категорични, че дори и да получат покана, няма да влязат за разговор с чиновниците

Биопроизводители: Министерството не създава доверие към нас

Биопроизводителите отново ще поискат оставката на министър Румен Порожанов. Това ще стане на протестно шествие до Министерство на земеделието. Наредбата за биопроизводителите въвежда много рестриктивни изисквания към производителите, каза в..

публикувано на 22.04.19 в 09:06
Петро Порошенко (вляво) и Володимир Зеленски след първия кръг на президентските избори в Украйна.

Антон Кисе: Володимир Зеленски обра протестния вот в Украйна

Хората избраха Зеленски с надежда за по-добър живот и желание да се спрат военните действия на Изток. Това заяви в предаването „Преди всички“ Антон Кисе – депутат и председател на Асоциацията на българите в Украйна. Според Кисе Зеленски..

публикувано на 22.04.19 в 08:36
Жители на Коломбо четат вестник, чиято водеща тема са терористичните атаки в страната на католическия Великден.

Йордан Божилов за Шри Ланка: Координирана терористична атака в символичен ден

От постъпилата информация досега за станалото в Шри Ланка може да се заключи, че става дума за координирана терористична атака, извършена в символичен ден срещу християнски храмове и хотели, където отсядат чужденци, каза пред БНР Йордан Божилов –..

публикувано на 22.04.19 в 08:26

Биопроизводителите настояват за оставката на земеделския министър

10 браншови асоциации ще поставят днес отново въпроса за оставката на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и ще обявят общите си протестни действия през следващата седмица. Мотивите са липса на политики, стратегии и цели за..

обновено на 19.04.19 в 15:45
Гергана Жулева

Несъвършенства на антикорупционния закон ограничават прозрачността на институциите

Програма „Достъп до информация“ отчита по-голяма прозрачност на институциите. Това каза пред БНР изпълнителният директор Гергана Жулева. Днес организацията представи резултатите от годишното проучване на интернет страниците на..

обновено на 19.04.19 в 14:21
Момент от велосипедното шествие „София кара колело”

Обучават ученици в София на безопасно движение с велосипед

В 51-во училище "Елисавета Багряна" в София учениците ще бъдат запознати с рисковите ситуации, в които могат да попаднат велосипедистите и конфликтите, които могат да възникнат с останалите моторни превозни средства.  Пред учениците ще бъде..

публикувано на 19.04.19 в 12:11