Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

НИМ показва изложбата „Спасени за поколенията”

Днес в Националния исторически музей /НИМ/ се открива изложбата „Спасени за поколенията”, която разкрива повече за приноса на България за опазването на световното културно наследство. В нея се представят седемте обекта на културното..

публикувано на 18.05.18 в 11:38
Алберто Веделаго (от ляво)

Алберто Веделаго: Когато изработваш дреха, освен мерките, необходимо е да познаваш личността

Италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго, който има 30 години опит на международна модна сцена, известен по цял свят с уникалната си модна линия за мъже, облича Ник Нолти, Джон Траволта, а също и италианските политици. Според него,..

публикувано на 18.05.18 в 10:46

"Шествието на приятелството" за отмяна на запрещението ще се проведе в София

"Шествие на приятелството" в подкрепа на Националната гражданска инициатива за отмяна на запрещението ще се проведе тази вечер в София. Организаторите на акцията настояват за приемане на Закон за физическите лица и мерки на подкрепа, които да..

публикувано на 18.05.18 в 10:13

Срещата ЕС - Западни Балкани е водеща за гръцките медии

Гръцките медии подробно информират за подписаната вчера приоритетна програма от София. Софийската програма е част от политическата декларация на Срещата на върха и трябва да доведе до членство на Сърбия, Македония, Черна гора, Албания, Босна и..

публикувано на 18.05.18 в 09:58
Лъчезар Борисов

Л. Борисов: Ръстът на инвестициите в България през първото 3-месечие на годината е 7,2%

Ръстът на инвестициите в България през първото 3-месечие на годината е 7,2%, което е два пъти повече от реалния растеж на икономиката. Тази тенденция се задълбочава, заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов в предаването на..

публикувано на 18.05.18 в 09:43

Нов закон променя статута на Агенцията за борба с градушките, опазваните площи се увеличат

При сериозните климатични промени, които настъпват през последните години, проблемът с градушките ще става все по-голям и предотвратяването им все по-сложно, коментира министърът на земеделието Румен Порожанов. Според него единственият шанс..

публикувано на 18.05.18 в 09:12
Протест на лекари от Ловешката болница

Ситуацията в Ловешката болница става все по-сложна

Продължават протестите на медиците от болницата в Ловеч заради неизплатени заплати и неясно бъдеще на лечебното заведение. Те отново ще излязат на протест днес от 12.00 часа и ще блокират за 30 минути движението по една от основните улици в града...

публикувано на 18.05.18 в 08:41

Проблемите и бъдещето на минната индустрия ще бъдат обсъдени на конференция в София

Проблемите и бъдещето на минната индустрия ще бъдат обсъдени на конференция в София, част от програмата на Българското председателство на Съвета на Евросъюза.  Ще се обсъжда как да се утвърди ключовата роля на минерално-суровинната индустрия..

публикувано на 18.05.18 в 07:25
Василис Костопулос

Директорът на Гръцкото радио и телевизия: Рейтингът не може да спре ЕРТ да прави каквото трябва

"Рейтингът не е нещо, което може да спре ЕРТ да прави това, което трябва", заяви в интервю за предаването „Преди всички“ Василис Костопулос, управляващ директор на Гръцкото радио и телевизия. Ръководители на обществени медии от Югоизточна Европа..

обновено на 17.05.18 в 14:28

Даниел Стефанов: Глобалният интерес към Западните Балкани е причина ЕС да помисли за интеграцията им

"Основната причина за това Европа да се страхува от Балканите вероятно е собственото ѝ състояние. Европа в момента не е сигурна, че може да приеме тези държави или дори само някои от тези държави, без това да увеличи вътрешното разделение в Съюза...

публикувано на 17.05.18 в 11:07