Преди всички

Екипът на "Преди всички" получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010г.

От понеделник до петък – от 6 до 10 сутринта можете в “Преди всички” да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.  Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е “Преди всички” с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Таня Милушева, Борислава Борисова, Веселина Миланова.

Публикации

Стоилко Апостолов: Сегашните фермерски пазари са трошица от потенциала, който може да се разгърне

Фермерските продукти ще привличат все повече клиенти, защото те ще бъдат сигурни в качеството им при цена, съпоставима с цената на индустриалната храна в супермаркетите. Това прогнозира в предаването "Преди всички" Стоилко Апостолов от фондация..

публикувано на 23.08.17 в 10:10

Проф. Илко Гетов: Лекарствата за "състрадателна употреба" са още една възможност за пациентите

Приложението на медикаменти за т.нар. "състрадателна употреба" е регламентирано в Европейския съюз още през 2004 година, но чак сега в България тя може да се реализира след изменения на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това обясни..

публикувано на 23.08.17 в 09:24
Нели Огнянова

Нели Огнянова: Обществената медия възпитава граждани, не само потребители

Съветът за електронни медии ще проведе избор за нов генерален директор на Българската национална телевизия. Пред "Хоризонт" медийният експерт проф. Нели Огнянова поясни, че всички възможности са отворени – всеки от изслушаните кандидати формално може..

публикувано на 23.08.17 в 08:45

МОН проверява за нарушения по проект за интеграция на малцинствата в Белово

„Заедно успяваме“ се нарича проект на Центъра за образование и интеграция на деца и ученици от етническите малцинства, реализиран от средно училище „Александър Чапай“ в град Белово. По него са били планирани дейности като обучения на родители, участващи..

публикувано на 23.08.17 в 08:28

Адв. Мария Шаркова: Гражданското общество следва да контролира администрацията, а не обратното

В предлаганите промени в правилника на Фонда за лечение на деца има доста добри предложения, които да осигурят прозрачност в разходването на публични средства при лечението. Тази позиция изрази в интервю за предаването "Преди всички" адвокат Мария..

публикувано на 23.08.17 в 08:03

Групата "Two Сities Оne World" ще има концерт в "Маймунарника" в София тази вечер

Групата "Two Сities Оne World" ще има концерт в "Маймунарника" в София тази вечер от 20.30 часа. Анна Янова-Катур , която е част от нея заедно с Джаред Катур , обясни в предаването "Преди всички", че двамата ще изпълнят парчета от двата си албума,..

публикувано на 22.08.17 в 12:46

В Ловеч отбелязват 140 години от освобождението на града

В Ловеч отбелязват 140 години от освобождението на града от турско робство и началото на местното управление. По повод годишнината, на площада в стария квартал "Вароша" музей на открито ще представи автентични оръжия и униформи от Руско-турската..

публикувано на 22.08.17 в 12:12

Доц. Добромир Димитров: Лекарят трябва винаги да е отворен към новостите

На форум в Китай български хирург бе преизбран за втори мандат в Управителния съвет на Международната асоциация по минимално инвазивна и неинвазивна медицина. Става въпрос за д-р Добромир Димитров , заместник-декан на факултет "Медицина" в Медицинския..

публикувано на 22.08.17 в 11:48

Грег Дън ще разкаже в София за най-реалистичната картина на човешкия мозък

"Self reflected", или "Себеотражение" или "Себеосмисляне", е името на голяма картина, съставена от 25 по-малки пана и се смята за най-реалистичното дейността на човешкия мозък. Отнела е на авторите си две години проучвания и създаването на специална..

публикувано на 22.08.17 в 11:17

Мика Зайкова: По-ранното връщане на майките на работа може да е крачка към намаляване на майчинството

От социалното министерство отчетоха, че само 275 жени досега са се възползвали от възможността да се върнат на работа, преди детето им да навърши 1 година, и по този начин да получават едновременно заплата и 50% от парите за майчинство.   Малко..

публикувано на 22.08.17 в 10:50