Преди всички

Екипът на "Преди всички" получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010г.

От понеделник до петък – от 6 до 10 сутринта можете в “Преди всички” да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.  Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е “Преди всички” с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Таня Милушева, Борислава Борисова, Веселина Миланова.

Публикации

Виктор Иванов: Решихме да се включим в Радио парк феста, защото е нов фест със свежи изпълнители

На 24 и 25 юни БНР кани своите слушатели на Радио парк фест. На голямата поляна в Южния парк в София ще излязат едни от най-добрите български рок, фънк и хип-хоп изпълнители. Един от участниците - Виктор Иванов, бас и вокал от група "Bears and hunters",..

публикувано на 23.06.17 в 10:46

Арх. Дора Иванова: Прекрасно е, че и държавата, и БСП имат интерес към опазването на паметника на Бузлуджа

Паметникът на Бузлуджа не може да бъде даден на БСП безвъзмездно, стана ясно след срещата в четвъртък между лидера на левицата Корнелия Нинова и министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Оказа се, че темата за собствеността и..

публикувано на 23.06.17 в 10:43

Ученикът, нападнал преподавател в София, не е наказан, ръководството не може да се свърже с майка му

Все още няма наказание за ученика, нападнал свой преподавател в Софийската професионална гимназия по туризъм. Снощи Педагогическият съвет не е успял да вземе решение, тъй като майката на детето не се е явила и е спряла да отговаря на телефонните..

публикувано на 23.06.17 в 10:26
Естония

Въпросите на дигитализацията са в центъра на приоритетите на Естонското председателство

Сътрудничеството в рамките на председателското трио Естония, Австрия и България е добър  пример как държави от различните части на Европа могат да действат обединено и ефективно. Не искаме в програмата да има нито една дума без смисъл. Позицията..

публикувано на 23.06.17 в 09:48

М. Неков: ЕП върви към окончателна забрана на неоникотиноидните пестициди

В четвъртък комисията по околна среда в ЕП гласува да се забрани употребата на неоникотиноидни пестициди в Европа. За предаването "Преди всички" по "Хоризонт" евродепутатът Момчил Неков заяви, че гласуването в комисията е крачка към тоталната..

публикувано на 23.06.17 в 09:27

Патентното ведомство предлага проект на изменение на Закона за търговските марки

Поради нуждата от хармонизиране на българското законодателство с европейските изисквания и регламент 1151 от 2012 г. се налага изменение на Закона за търговските марки и означения.  Това каза за предаването "Преди всички" по "Хоризонт" експертът в..

публикувано на 23.06.17 в 08:45

Младежи от цял свят „правят“ наука в джунглата Кусуко в Хондурас

Велизара Стоилова е морски биолог и пътешественик, която е един от многото учени от цял свят, които работят за запазването на хондураската джунгла Кусуко, която е особено важна за някои видове животни. В предаването „Преди всички“ тя обясни..

публикувано на 22.06.17 в 11:07

Гергана Паси: На срещата на върха на ЕС темата за Брекзит, макар и невключена, е основна

В Брюксел започва двудневната среща на високо равнище на страните-членки на ЕС . На редовното заседание на Европейския съвет днес се очаква лидерите да обсъдят теми като "Сигурност и отбрана", "Миграция" и "Външни отношения", а утре премиерите..

публикувано на 22.06.17 в 10:58

Заплашена ли е каузата „Пловдив – Европейска столица на културата“

Членовете на гражданската квота в УС на "Пловдив 2019" – Мариана Чолакова, Пенка Калинкова, Милена Чакандракова и Любозар Фратев заявиха, че ще подадат оставки, ако няма обрат в отношението на Общината към каузата „Европейска столица на културата“...

публикувано на 22.06.17 в 10:27

Мирослава Петрова: 70% от хората се чувстват уязвими да подават сигнали за корупция

След среща с президента Румен Радев правосъдният министър Цецка Цачева изрази надежда до края на годината да има действащо антикорупционно законодателство . В подготвения закон не се предвиждат анонимни сигнали. Цачева обясни, че всеки гражданин ще има..

публикувано на 22.06.17 в 09:29