Преди всички

Екипът на „Преди всички“ получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010 г.

От понеделник до петък - от 6 до 10 сутринта можете в „Преди всички“ да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.

Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е „Преди всички“ с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Лора Търколева, Диана Дончева, Веселина Миланова.

Публикации

Запорираха сметките на топлофикациите във Враца и в Плевен

Потребителите в Плевен няма да останат без парно, въпреки запорираните сметки на топлофикацията в града. В момента се правят разчети в дружеството за справяне с проблема. Потърсен да коментира новината за запорираните сметки за “Топлофикация Плевен“..

обновено на 14.12.18 в 14:02

Гавраил Гавраилов: Днешният занаятчия трябва да е ярка личност и предприемач

Да се запазят изчезващи български занаяти - тази кауза е направил и своя мисия пловдивчанинът Гавраил Гавраилов. Той реализира кампания за спасяването на традиционните художествени занаяти съвместно с фотографите Тихомира Методиева - Тихич и Соня..

публикувано на 14.12.18 в 12:42

Предстои тайно поетическо четене в рамките на Литературния фестивал

Тайно поетическо четене ще се проведе в неделя в рамките на Софийския международен литературен фестивал. Мястото и имената на поетите и музикантите, които ще се включат в четенето, са тайна. В предаването „Преди всички“ програмният директор на..

публикувано на 14.12.18 в 10:14

Екатерина Христова: Все по-малко хора изоставят децата си

Все по-малко хора изоставят децата си, заяви в предаването „Преди всички“ управителят сдружение „Да прегърнем дете“ Екатерина Христова. Основната сдружението се занимава с превенция на изоставянето на деца, подкрепя многодетни семейства, деца в..

публикувано на 14.12.18 в 09:56
Даниела Дариткова

Даниела Дариткова: Не е застрашено обучението на студентите от Медицинския факултет на СУ

Депутатът от ГЕРБ и председател на здравната комисия в парламента Даниела Дариткова определи като фалшива новина информациите, че целта на закриването на болница „Лозенец“ е да бъде отстранен нейният  директор проф. Любомир Спасов, който я оглавява вече..

публикувано на 14.12.18 в 09:31

Адв. Георгиев: Прекалено е шефът на митниците да може да спира достъпа до определени сайтове

Изключително крайна мярка е директорът на Агенция „Митниците“ да получи правомощия да иска спиране на интернет достъпа до определени сайтове, каквото се предвижда след Нова година. Това заяви в предаването „Преди всички“ адв. Емил Георгиев. По думите..

публикувано на 14.12.18 в 08:49
Атанас Славов

Атанас Славов: Гражданската конфискация все повече няма да е гордостта на България

Гражданската конфискация все повече няма да е гордостта на България. Това заяви в предаването „Преди всички“ Атанас Славов – експерт в Антикорупционния фонд. Днес депутатите ще разгледат промените в антикорупционния закон на първо четене в пленарна..

публикувано на 14.12.18 в 08:30

Не се очаква мониторингът за „Зелена карта“ да оскъпи „Гражданска отговорност“

„Няма опасност за потребителите. Тази мярка касае финансовата стабилност на самото бюро“. Това заяви в предаването „Преди всички“ Цветанка Крумова, застрахователен експерт относно наложения мониторинг над Българското национално бюро „Зелена..

публикувано на 14.12.18 в 07:55

Пловдив ще продължи да е поле за културни изяви на европейско и световно ниво поне до средата на 2021 г.

След месец Пловдив официално ще е европейска столица на културата. Мащабното културно събитие ще бъде открито на 12 януари със спектакъла „Ние сме всички цветове“. Той ще съчетае в себе си музика, светлина и танц, в който участници ще бъдат 1 500..

публикувано на 13.12.18 в 10:29

НИМ изпраща богатата археологическа година с изложба

Богата археологическа година изпраща Националният исторически музей. Тя ще бъде закрита с голяма изложба за обекти, съкровища и проучватели през 2018 г. Изложбата ще бъде открита днес и за първи път ще покаже част от стотиците златни и сребърни..

публикувано на 13.12.18 в 10:14