Преди всички

Екипът на "Преди всички" получава наградата "Сирак Скитник" - 25.01.2010г.

От понеделник до петък – от 6 до 10 сутринта можете в “Преди всички” да чуете акцентите в централните и регионалните вестници и във водещите световни издания.  Всички правят прогнози - синоптици и политици, експерти и комисари, министри и синдикалисти. Тук ще можете да ги чуете и да проверите верни ли са предвижданията им.

Силвия Великова
velikova.jpg

И още - отзвук от късни събития и анализ на актуални скандали – това е “Преди всички” с водещи: Силвия Великова, Таня Величкова, Таня Милушева, Борислава Борисова, Веселина Миланова.

Публикации

Представят книга за художника Тома Трифоновски

Книгата за художника Тома Трифоновски – „Томата“ ще бъде представена по време на изложба на негови картини. За предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“ авторът Светлана Трифоновска, съпруга на художника и журналист, сподели, че творбата може би не е..

публикувано на 29.03.17 в 11:57
Паркът откъм художествената галерия в началото на октомври

Елка Тодорова: Неизпълнението на квотния принцип за назначаване на хора с увреждания е проблем

По данни на НОИ към декември 2015 г. в страната има около 690 000 хора с увреждания, от които към 407 880 в надпенсионна възраст. Тук не са включени всички лица с намалена трудоспособност под 50%, а в последните години ТЕЛК изключително намаляват..

публикувано на 29.03.17 в 11:35
Илхан Кючюк

Илхан Кючюк, вицепрезидент на АЛДЕ: Брекзит е една добра възможност за реформа на целия ЕС

В момента нямаме единен ЕС, разделени сме по много въпроси и често говорим за европа на трите, шестте, деветте, 12-те, дори 27-те скорости. Брекзит е една добра възможност за реформа на целия ЕС. Това каза в предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“..

публикувано на 29.03.17 в 11:02

Николай Вълканов: Обещанията на партиите за сектор "Земеделие" са до голяма степен общи приказки

Истинските, реални проблеми на сектор „Земеделие“ като че ли убягват на всички партии. Или им убягват, или те не желаят всъщност да ги решават. Може би защото секторът е толкова ресурсно обезпечен, той е изключително атрактивен, от една..

публикувано на 29.03.17 в 10:28
Калин Славов

К. Славов: Всички партии, влизащи в НС, освен "Воля", са дали конкретни антикорупционни предложения

Без предизборна програма са се явили 33% от партиите, участвали в предсрочните избори. Темата за антикорупцията е присъствала в обещанията на 48% от партиите, но едва половината от тези 48% са имали "систематични и подредени мерки за борба с..

публикувано на 29.03.17 в 09:48

Найден Зеленогорски: Проблемите с разцеплението вдясно са хронични

Оставката на политическия съвет на РБ означава, че имаме нужда от анализ и поемане на отговорност и според нас Националният координационен съвет трябва да приеме тази оставка.  Това каза за предаването "Преди всички" по "Хоризонт"..

публикувано на 29.03.17 в 08:50
Петър Славов

П. Славов: Партиите – най-големи противници на преференцията във вота, си патят най-много от феномена 15-15

Интересно е, че именно партиите, които бяха най-големи противници на преференцията във вота и очевидно не обясняват на своите симпатизанти, че това е вид мажоритарно гласуване за личност, в момента си патят най-много от феномена 15-15.  Това каза за..

публикувано на 29.03.17 в 08:07
Ясен Николов

Кампанията "И тя като мен" работи върху ранната превенция на насилието и дискриминацията над жени

Кампания за ранна превенция на насилието и дискриминацията над жени и момичета под наслов "И тя като мен" организира фондация "Деца на България". Идеята е да се създаде култура на равноправие и разбиране. Кампанията е призив към обществото да намираме..

публикувано на 28.03.17 в 11:22

Първи по рода си Джуниър иновационен лагер

Джуниър иновационен лагер ще се проведе в "София тех парк". В него ще участват ученици от втори клас от 23 СОУ "Фредерик Жолио-Кюри" и от трети клас от 119 СОУ "Академик Михаил Арнаудов". Това е първият по рода си детски иновационен лагер, свързан с..

публикувано на 28.03.17 в 11:05
Минчо Христов

Минчо Христов: Аз винаги съм бил против партийната субсидия

Аз винаги съм бил против партийната субсидия. Това подчерта в интервю за предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт" Минчо Христов от партия "Възраждане", единствената партия, която премина бариерата от 1% и ще взема партийна субсидия: В..

публикувано на 28.03.17 в 10:41