Предавания

“Млади фолклорни таланти” е единственият конкурс в националния радиоефир за народна музика с участие на млади певци и инструменталисти. БНР, програма "Хоризонт" и предаването "Рано в неделя" го организират вече 12 години. От 2012 година водещи на конкурса са сестри Ева и Ива Валентинови. В..
Това е новото музикално предаване на програма „Хоризонт“. Запознайте се с водещите Хриси и Виктор всяка неделя след новините в 18 часа. "Моята песен” е предаване за нестандартни и стандартни поздрави директно в ефир по телефона или по скайп. Всеки ваш музикален каприз може да бъде..
Всеки четвъртък от 21.10 до 23 часа можете да чуете най-старото музикално-информационно предаване на програма “Хоризонт”. МУЗИКАЛНА СТЪЛБИЦА представя с интервюта нови албуми, концерти и промоции на български поп- и рокартисти; отразява фестивали и конкурси у нас и в чужбина;..
В "Музикална шарения" ви представяме: - живата история на музикалната ни традиция с особено внимание към фондовете на БНР в София и районните радиостанции; - прераждането на старинния фолклорен материал и участието на най-младите наследници в този процес. Водещи: Ива и Ева Валентинови..