Хоризонт за вас


Публикации

Гергана Димитрова за новия си албум: Търся красотата в нюансите и контрастите

Певицата Гергана Димитрова от "Мистерията на българските гласове" и "Ева Квартет" представи новия си албум в студиото на "Хоризонт за вас". "През очите на земята" преплита келтските и източни мотиви с български фолклор. Костадин Генчев (кавал), Алекс..

обновено на 16.11.18 в 17:32
Снимката е илюстративна

Медици искат НЗОК да покрива успешни алтернативни методи в онколечението

От април до октомври в Медицинския център за интегративна медицина от 10 лекувани онкоболни пациенти две жени с рак на гърдата в четвърти стадий се постига излекуване, а при трима пациенти - 50 но сто намаление на туморните размери. Това съобщи д-р..

публикувано на 16.11.18 в 15:56

Дискусия за предотвратяване на сексуалното насилие над деца

  Държавната агенция за закрила на детето, Детският фонд на ООН (УНИЦЕФ), Факултетът по журналистика и масови комуникации на Софиския университет “Св. Климент Охридски” и Асоциацията на европейските журналисти - България насочиха вниманието на медиите..

публикувано на 16.11.18 в 15:47
Миро Гавран

Миро Гавран за "Ясна поляна" на българска сцена: Като автор съм повече от доволен

Снощи в театър 199 беше премиерата на спектакъла  „Ясна поляна“ от Миро Гавран с режисьор Иван Урумов. Оригиналното заглавие на пиесата е „Чехов каза сбогом на Толстой”, а световноизвестният хърватски писател и драматург също гледа постановката тук..

публикувано на 16.11.18 в 15:22
В политиката понякога трябва да се извиняваш и за чужди грешки, каза Цветанов

От ГЕРБ се извиниха за изказванията на депутати от НФСБ за протестиращите

Поредно извинение направиха от ГЕРБ заради изказването на депутата от НФСБ Петър Петров, който предложи децата с увреждания да бъдат настанени в домове, за да могат майките им да работят. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов..

обновено на 16.11.18 в 14:58

Депутатите приеха на първо четене промените в Закона за чистотата на атмосферния въздух

След спорове между управляващи и опозиция, мнозинството в Народното събрание прие на първо четене законодателни промени, с които се въвеждат норми за съдържание за сяра, пепел и влага в твърдите горива за битовото отопление. Измененията в закона..

обновено на 16.11.18 в 14:48

Валентин Христов за лихвоточките: Проблемът чака решение вече 29 години

Валентин Христов, председател на Сдружението на притежателите на компенсаторни инструменти, коментира в предаването "Хоризонт за вас" проблема с обезщетяването на притежателите на лихвоточки. "Проблемът не е решен вече 29 години", отбеляза Христов...

публикувано на 16.11.18 в 13:57
Бойко Борисов

Премиерът Борисов приема поканата на президента Радев за разговор

Министър-председателят Бойко Борисов приема отправената днес поканата от президента Румен Радев за разговор, съобщи правителствената пресслужба. Премиерът Борисов изразява надежда, че до срещата им държавният глава ще се запознае с 4-годишната..

обновено на 16.11.18 в 13:57

Кирил Дрезов: Брекзит все повече заприличва на сапунен сериал

Британският премиер Тереза Мей даде да се разбере, че няма да подава оставка, ако се стигне до процедура за вот на недоверие срещу нея в собствената ѝ Консервативна партия. На специална пресконференция след серия министерски оставки и атаки срещу нея в..

публикувано на 16.11.18 в 13:46
Лозан Панов

Лозан Панов: Съдебната система е затънала в зависимости

Съдебната система е затънала в зависимости, смята председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов. На форум, посветен на „Ролята на съдиите в обществената дискусия за върховенството на правото", съдия номер едно изброи 11 причини, които..

обновено на 16.11.18 в 13:28