Хоризонт за вас


Публикации
Община Девин

Близо 100 сигнала до различни инстанции са внесли братя Чепишеви срещу общинското ръководство на Девин

Около 100 сигнала до прокуратурата и различни инстанции са внесли братя Чепишеви срещу кмета на Девин и общинското ръководство. Последният е заради проблема, който се появи с минералната вода от Белински бани, с която се захранва градът...

публикувано на 15.12.17 в 17:33

Всяко пето дете у нас е имало среща с човек, с когото се е запознало в социалните мрежи

87% от българските деца са в интернет. Всяко пето дете е имало среща с човек, с когото се е запознало в социалните мрежи, а 48% от децата не могат да различат в тази среда дали една информация е истина или лъжа. Това стана ясно на конференцията..

публикувано на 15.12.17 в 17:07
Димитър Каковски

39-годишен епилептик от Килифарево е без дом

Бездомник от Килифарево ще посрещне коледните и новогодишните празници за поредна година без ток, без вода и без всякакви удобства на цивилизацията в стопански обор в покрайнините на малкото градче. Компания ще му правят петте кучета, заради които..

публикувано на 15.12.17 в 16:43

"Българската Коледа" помага на 18-годишно момче с детска церебрална парализа

Христо Иванов от Пловдив е на 18 години и страда от детска церебрална парализа. Той посещава Центъра за специална образователна подкрепа в града, но са му необходими и допълнителни занимания с логопед, защото се затруднява да говори...

публикувано на 15.12.17 в 16:28
Румен Радев

Президентът ще наложи вето върху приемания на второ четене антикорупционен закон

Президентът Румен Радев се изказа остро за отхвърлянето на ветото му върху мораториума за финансиране на иновативни онколекарства. Държавният глава нарече вчерашното решение на парламента цинично и брутално  и заяви:  Вчера се посегна на..

обновено на 15.12.17 в 16:14

Кампанията "Подари Коледа“ на БЧК зарадва деца в наводнено селище

2500 лева са събрани към момента за кампанията "Подари Коледа“ на БЧК в Бургас. За 12-ти пореден път доброволците на организацията зарадваха деца в нужда. Днес те бяха в бургаското село Равнец, което пострада от наводненията през месец октомври...

публикувано на 15.12.17 в 16:13

Цветанов: Да казваш, че ще наложиш вето по нещо, което още не е прието, е несериозно

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като "несериозно" намерението на президента Румен Радев да наложи вето и на приемания в момента на второ четене антикорупционен закон. Цветанов заяви: Да се изказваш, че..

публикувано на 15.12.17 в 14:12

Студенти от Велико Търново със собствен кът за срещи и отдих в университета

Студентите от Стопанския факултет на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий“ си направиха собствен кът за отдих и срещи. 30 доброволци работиха един месец и си създадоха свое пространство от студентите за студентите, което нарекоха..

публикувано на 08.12.17 в 17:29
Тома Здравков

Тома Здравков и Данислав Илиев за общия си нов проект

Певецът Тома Здравков се завръща на сцената с ново парче "Say yeah", заснето на Охридското езеро. В интервю за предаването "Хоризонт за вас" той разясни, че новият проект, по който работи, е заедно с професионалния екскурзовод Данислав Илиев :..

публикувано на 08.12.17 в 17:15

Благотворителен бал на пожарникарите от област Добрич събира средства за дете на загинал техен колега

Пожарникарите от област Добрич тази неделя ще се съберат на благотворителен бал, организиран в памет на техен загинал колега преди 11 години. Желанието им е събраните средства да послужат на детето му Георги Енчев , за да посрещне всички разходи, тъй..

публикувано на 08.12.17 в 16:51