Хоризонт за вас


Публикации
Румяна Арнаудова

Разследват „Пирогов“ и още шест болници в страната за безстопанственост

Прокуратурата разследва безстопанственост за милиони в седем болници, сред които е и Центърът за спешна помощ "Пирогов". Според говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова, по схемата "болница в болницата", общински и държавни лечебни заведения са..

обновено на 16.03.18 в 18:45

Слушатели алармираха за проблеми при санирането в Добрич

За проблеми при санирането на жилищна сграда в Добрич алармираха собственици на апартаменти в нея. Проектът по санирането й е започнал преди повече от 4 месеца и се изпълнява по Националната програма за енергийна ефективност към Министерството на..

публикувано на 16.03.18 в 17:55

"Д2" представи нова песен и тръгна на турне

Преди дни групата „Д2“ представи нова песен и клип. Тя се казва „Егоист“ и е по музика на „Д2“ и текст на Руши Видинлиев и Митко Кърнев. Режисьор на видеото пък е Алекс Борназ. В него са включени кадри от любовния концерт, който групата изнесе на 14..

публикувано на 16.03.18 в 17:37

Документалният омнибус-проект "Окупация 1968" закрива основната програма на "София филм фест"

Документалният омнибус-проект „Окупация 1968“ ще закрие основната програма на „София филм фест“ в неделя. В кино „Люмиер“ от 20:30 часа ще има специална премиера на филмите, дело на петима режисьори, сред които Стефан Командарев и Евдокия Москвина...

публикувано на 16.03.18 в 17:18

Течове в Регионалния исторически музей в Плевен въпреки ремонта

След падналите валежи залите на Регионалния исторически музей в Плевен на места протекоха въпреки ремонта на покрива наскоро. Плевенчани помнят големия ремонт на сградата на Регионалния исторически музей, приключил през 2013 г. Сега част от фасадата..

публикувано на 16.03.18 в 17:05

Тази вечер е честването на Световния ден на хинди

В София днес е честването на Световния ден на хинди. То ще се проведе от 18.30 часа в Националния дом на науката и техниката. Предвидена е разнообразна художествена програма с участието на студенти от специалност „Индология“. В интервю за..

публикувано на 16.03.18 в 16:43

Мъж падна в асансьорна шахта от четвъртия етаж на жилищен блок в столицата

Възрастен мъж е паднал в асансьорна шахта от четвъртия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Света Троица“.   75-годишният мъж е отворил вратата на асансьора в опит да излезе сам от заседналата кабина, но се подхлъзнал и паднал в шахтата му,..

обновено на 16.03.18 в 16:32

Филмът "Невидима нишка" - част от програмата на "София филм фест"

Филмът "Невидима нишка" на режисьора Пол Томас Андерсън е част от програмата на "София филм фест". Историята за вманиачения в работата си дизайнер, в която роля е Даниел Дей Луис, може да се види на 18 март в Кино „Одеон“ и на 20 март в Културен..

публикувано на 16.03.18 в 16:27

Явор Иванов: Изграждането на база на Марс е напълно възможно

Изграждането на база на Марс е напълно възможно и даже очаквано в близките 20 години, каза в интервю за предаването „Хоризонт до обед“ Явор Иванов, който през 2016 година прави дипломна работа, посветена на конструирането на обитаема база на Марс..

публикувано на 16.03.18 в 16:05

"Зеленият отбор" организира доброволческо залесяване на Витоша

Този уикенд "Зеленият отбор" на България организира доброволческо залесяване на Витоша. Проявилите интерес ще имат възможност да засадят бели борове в горите на Витоша и в началото на Плана планина. В предаването „Хоризонт за вас“ Калин Христов от..

публикувано на 16.03.18 в 15:50