Хоризонт за вас


Публикации

Теодор Седларски отново се срещна със стартиращи български компании в сферата на технологиите

Министърът на икономиката Теодор Седларски се срещна със стартиращи български компании в сферата на технологиите. Това е третата среща от инициативата в подкрепа на прохождащия бизнес "На кафе с министъра на икономиката“ Предприемачите представиха..

публикувано на 21.04.17 в 18:23
Мирослав Пенчев

Млад шуменец мечтае да участва в Олимпиада за малки хора

Единственият български кандидат за участие в Седмата олимпиада за малки хора, която ще се проведе в канадската провинция Онтарио това лято, е 21-годишният Мирослав Пенчев от Шумен. Младежът вече е завоювал Златна купа по тенис на маса в Шумен – за..

публикувано на 21.04.17 в 18:12
Дружество Традиция

Регионалният клуб "Традиция" от с. Баня взе наградата за краеведска дейност "Любородие"

По повод годишнината от Априлското въстание община Панагюрище връчи за седми пореден път общинската награда за краеведска дейност "Любородие". Тазгодишният носител е регионален клуб "Традиция" от село Баня - инициатор и организатор на..

публикувано на 21.04.17 в 17:52

Завишени стойности на уран и във водата във Велинград

Районната прокуратура във Велинград се самосезира по публикациите за завишени стойности на уран в питейната вода в части от града и околните села. На полицията във Велинград е възложено да се извърши проверка дали има данни за престъпление - за..

обновено на 21.04.17 в 17:46

Деца представят в Добрич кукления спектакъл "Да живеят приказките"

Кукленият театър в град Добрич представя премиерата на „Да живеят приказките“ с участието на детската школа за куклено актьорство в града. Началото на постановката е от 19 часа. От 5 години с школата се занимава Румен Куртев - възпитаник на..

публикувано на 21.04.17 в 17:41
Владимир Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров в спектакъла Арт на Сатиричния театър

Владимир Карамазов: Определението "секссимвол" омаловажава по някакъв начин работата ми

Актьорът Владимир Александров е по-известен на почитателите си като Карамазов. За предаването „Хоризонт за вас" той сподели как се е сдобил с прозвището си Когато бях трети курс ме поканиха в Народния театър за първата ми роля. Тогава стана така,..

публикувано на 21.04.17 в 17:24

Евродепутатът Андрей Ковачев и д-р Милен Врабевски за правата на сънародниците ни на Балканите

Евродепутатът Андрей Ковачев за предаването "Хоризонт за вас" коментира, че във всички страни от Западните Балкани има български малцинства. Трябва да бъде използван инструментът на европейската интеграция за това нашите хора и нашите..

публикувано на 21.04.17 в 15:57

Таксиметрови шофьори в София: ЦГМ не санкционира водачите, паркирали на стоянките

Таксиметров шофьор, който работи в София, сигнализира „Хоризонт за вас“, че не може да изпълнява своите служебни задължения заради частни автомобили, които паркират в зоните, предвидени за таксита и обозначени със знак. Според слушателския сигнал..

публикувано на 21.04.17 в 14:45

Безлов: Проблемът със справедливостта, която търсим, не се решава само от прокуратурата

Всяка от страните в срещата между бизнесмена Сашо Дончев и прокуратурата се опитва да представи своята гледна точка. Като цяло, по-голямата част от партиите и почти всички големи медии предпочетоха да не коментират тази тема. На практика две групи..

публикувано на 21.04.17 в 14:16
Митрополит Гавриил

Митрополит Гавриил: Вярата е дар Божий

Вярата е дар Божий. Това подчерта в интервю за предаването "Хоризонт за вас" Ловчанският митрополит Гавриил : Какво означава човек да живее тежко? Най-тежкото е да нямаш вяра, когато нямаш надежда, когато нямаш извор за любов към Бога и към..

публикувано на 14.04.17 в 18:25