Хоризонт за вас


Публикации

Надя Ботева

Надя Ботева: На 23 март е гала-концертът на "Детска мелодия на годината"

Артдиректорът на Националния фестивал “Детска мелодия на годината 2019“ Надя Ботева гостува в БНР по повод предстоящия гала-концерт на изданието.  “Гала-концертът на Детската мелодия на годината, първото издание, ще определи най-хубавите..

публикувано на 15.03.19 в 17:04

Арх. Димитров: Близо 150 детски градини са необходими за 250 хил. нови обитатели на София

Инициативата "Граждани за устойчиво развитие" обвини Столичната община, че бюджетът на града не се харчи правилно. Според арх. Димитър Димитров това е причината за трети пореден път столицата ни да е на 116 място в света по качество на живот...

обновено на 15.03.19 в 16:39
проф. Атанас Тасев

Проф. Атанас Тасев: Първия газ от Азербайджан очакваме през 2020 г.

Известно е, че това е тръбен газ и зависи от газовата инфраструктура. Това каза пред БНР проф. Атанас Тасев в коментар към изказването на премиера Бойко Борисов, направено на Седмия глобален бакински форум в Азербайджан, че след 2020 г...

публикувано на 15.03.19 в 16:05
Петър Николов

Годината 632 трябва да се счита за начало на българската държава

Петър Николов - Зиков, политолог, историк, политик, доцент по Политически науки в Нов български университет, заместник-министър на образованието в момента зам.-министър на образованието, гостува в БНР да разкаже за новата си книга “Българската..

публикувано на 15.03.19 в 15:19
Симеон Василев

Симеон Василев: Най-драматично ще бъде, ако има Брекзит без сделка

Тероризмът сближава и разделя. Така коментира каза пред БНР журналистът Симеон Василев  последните събития в Нова Зеландия . “Гледам с голямо притеснение на тези събития, защото алогичният мозък на тези хора, той не признава граници. Няма..

публикувано на 15.03.19 в 14:22

Българите – кандидати за работа във Великобритания – не се плашат от Брекзит

Българите, които кандидатстват за работа във Великобритания, не се плащат от Брекзит.  Смятат, че страната предлага повече възможности и по-добро заплащане. Това е причината да търсят услугите на посредническите фирми. “Доходите в България..

публикувано на 15.03.19 в 12:18
Деца в 19-а целодневна детска градина в София

В градината, където децата почетоха майките - „всичко на света“

Празникът на майката бе отбелязан днес в 19-а целодневна детска градина в София. Децата нарисуваха картички за майките си, които за тях са „всичко на света“ „Аз направих една картина със сърца и с много любов я направих", разказаха децата...

публикувано на 08.03.19 в 19:10

Класика на Чехов на сцената на НАТФИЗ

„Хоризонт за вас“ продължава сега с покана за театрална премиера. Тази вечер от 19 и 30 на сцена 47 в Националната академия за театрално и филмово изкуство студентите трети курс на доц. Пенко Господинов ще покажат за първи път пред публика..

публикувано на 08.03.19 в 17:33
Вицепрезидентът Илияна Йотова в студиото на програма

Илияна Йотова: Опрощаването на дълговете на вероизповеданията е тежък прецедент

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви днес пред БНР, че има голяма опасност от това да минем в спиралата "поправка на поправките" след отхвърленото президентско вето върху промените в Изборния кодекс. В предаването "Хоризонт за вас" тя призова за бърза..

публикувано на 08.03.19 в 17:08
Мариана Попова в студиото на програма

Мариана Попова: Подходих със страхопочитание към Яворов!

Певицата Мариана Попова заяви пред БНР, че 8 март не трябва да се отрича и го празнува със самочувствие на майка на две момичета. "Майката трябва да празнува на 8 март. Жената трябва да е щастлива в любовта и да осигури продължаване на..

публикувано на 08.03.19 в 15:41