На финала

Спортното предаване „На финала“ се излъчва от понеделник до петък във времето след Вечерния осведомителен бюлетин до 20.00 часа.

В него спортните редактори разработват най-важните и най-интересните теми от деня, както и преки репортажи от състезания в момента. Предвид формата и заложените идеи при създаването му, се акцентира върху кратките модули и музика.


Публикации

Стефан Атанасов преди мача с ЦСКА: Шансовете на „Етър“ за влизане в шестицата са реални

Великотърновският „Етър“ приема ЦСКА тази събота от 17,30 часа на стадион „Ивайло“. „Няма какво да губим от този мач, теоретичните шансове за влизане в шестицата на най-добрите са напълно реални“, заяви на пресконференция днес..

публикувано на 05.03.19 в 19:40

Почетоха с ръкопляскания паметта на Трифон Иванов във Велико Търново

Днес се навършиха 3 години от смъртта на легендарния „железен“ защитник на „Етър“ и България Трифон Иванов. Бивши съотборници и фенове на Трифон Иванов се събраха на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, за почетат паметта му. Легендарният Трифон..

обновено на 13.02.19 в 18:46
Алекс Тоткова

Младата надежда в родното катерене Алекс Тоткова се цели в титла на световното за юноши в Италия

Преди дни 13-годишната Александра Тоткова от Пловдив изкатери в Гърция маршрут с високата категория на трудност 8с и така стана втората българка с подобно постижение . Алекс започва да се катери на 8-годишна възраст и само две години по-късно..

публикувано на 10.01.19 в 17:06
Банско приема три старта за световната купа по сноуборд през 2017

Банско приема три старта за световната купа по сноуборд през 2017

Банско ще бъде домакин на три старта от световната купа по сноуборд от 3 до 5 февруари догодина. Два са в паралелните дисциплини и един в спийдбордъркрос. Стартовете са първи от този ранг в историята на българските зимни спортове и са оценка от..

публикувано на 01.12.16 в 14:51
Аплодисменти  на 14 000 души за бенефиса на ансамбъла

Аплодисменти на 14 000 души за бенефиса на ансамбъла

Композиции, граничещи със съвършенството, изпълнени със страст и огън. Приказка за силата на човешкия дух и характер, приказка за пътя между Ада и Рая, приказка за хармонията и за красотата - това ни показаха по време на бенефиса си момичетата от..

публикувано на 18.11.16 в 15:31
Ина Ананиева: Тези 8 години за мен бяха един щастлив миг

Ина Ананиева: Тези 8 години бяха един щастлив миг

Тези   8 години за мен бяха един миг. Не съм предполагала, че ще го кажа, но наистина бяха щастлив миг. Много е задължаващо да играеш пред 12 000 души и утре за първи път няма да съм зад тях и да ги изпращам , това заяви специално за „Хоризонт“..

публикувано на 16.11.16 в 19:09
60-ият традиционен мотокрос в Бобошево е кандидат за рекордите на Гинес

60-ият традиционен мотокрос в Бобошево е кандидат за "Книгата за рекордите на Гинес"

В края на седмицата Бобошево е домакин на 60-о юбилейно издание на традиционния за града мотокрос. Състезанието няма аналог на световно ниво в тази дисциплина, тъй като през годините се провежда без прекъсване. Това бе потвърдено от Международната..

публикувано на 16.11.16 в 18:10

Националната спортна академия учредява ново списание

Ръководството на Националната спортна академия "Васил Левски" стартира процедура по учредяването на ново списание. Сегашното "Спорт и наука", което празнува 60-годишнина, ще остане за масова употреба. В него преподавателите и студентите ще продължават..

публикувано на 15.11.16 в 15:06
Красен Кралев: Малко сме инвестирали в областта на спорта през последните 25 години

Красен Кралев: Малко сме инвестирали в областта на спорта през последните 25 години

Имам сериозни забележки към това, което държавата е свършила през последните 25 години. Само по време на управлението на г-н Нейков сме вложили сериозни средства в областта на спорта. През останалото време малко сме инвестирали в спортна инфраструктура...

публикувано на 01.08.16 в 15:35
Петър Петров: Целите за 2017 година са повече подиуми, а защо не и световна титла

Петър Петров: Целите за 2017 година са подиум във всяко състезание, а защо не и световна титла

Целите през 2017 година са ни по-различни, аз и отборът искаме да сме на подиум всяко състезание и ако може, да се борим за световната титла , това заяви специално за предаването „На финала“   по програма „Хоризонт“ най-добрия ни състезател по..

публикувано на 01.08.16 в 14:57