Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма “Хоризонт”. Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки: да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера.

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на “масовия” слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Емилия Антова, Людмила Железова, Юлиана Стоянова, Лъчезар Цветков


Публикации

Михаил Ангелов: Диригентството е сложна професия

На 30-и март на Голямата сцена в Софийската орепа и балет ще се състои честване на 85-годишнината и 55 години музикално-творческа дейност на диригента Михаил Ангелов . Ще бъде прожектиран запис на операта "Италианката в Алжир" от Росини, направен по време..

публикувано на 29.03.17 в 18:14
Георги Тошев

Георги Тошев: За младите българи в чужбина изстъпленията по границата не са патриотизъм

Запазването на европейската ориентация на България е добрата новина от тези избори, неособено обнадеждаващи особено младите българи в чужбина. Остава нотката на съмнение какво ще се случи в българския парламент през следващите дни в отсъствието на..

публикувано на 29.03.17 в 17:42
Минчо Коралски

Минчо Коралски: Говорим за хората с увреждания така, сякаш живеят в отделна страна

Преходът се оказа най-тежък за хората с увреждания. Това каза председателят на Агенцията за хората с увреждания Минчо Коралски в интервю за предаването "Нещо повече". Той подчерта, че голяма част от предприятията, работили чрез държавни поръчки и..

публикувано на 29.03.17 в 17:20
Проф. Антоанета Христова

Антоанета Христова: Българското председателство ще бъде за политиците като усмирителна риза

Българското представителство ще бъде като външна рамка, като усмирителна риза, в която всеки ще трябва да си налегне емоциите и да покаже европейско лице и добронамереност. Това заяви политическият психолог проф. Антоанета Христова в интервю за..

публикувано на 29.03.17 в 16:42
Тим Бароу и Доналд Туск

ЕС потвърди, че приема искането на Великобритания за напускане

ЕС потвърди, че приема искането на Великобритания за напускане, макар и със съжаление, става ясно от изявление на председателя на Европейския съвет Доналд Туск от името на 27 правителства. Няма да се преструвам, че съм щастлив в днешния ден...

публикувано на 29.03.17 в 15:30

В Русе представят филма "С обич за Гена“ и книгата за нея

В „Канеф Център“ в Русе ще бъде представян филмът „С обич за Гена“ и второто издание книгата „Гена Димитрова от А до Я“ в чест на 75-годишнината от рождението. Посетителите ще могат да се запознаят със създателите на двете произведения. За предаването..

публикувано на 28.03.17 в 19:47

Тютюнопроизводители и животновъди готвят нов протест пред Министерството на земеделието в петък

В петък няма да блокираме пътя към Гърция, а ще блокираме пътя на стария или новия министър към Министерството на земеделието. Това каза за предаването "Нещо повече" по "Хоризонт" заместник-председателят на Конфедерацията на тютюнопроизводителите..

публикувано на 28.03.17 в 19:37

Атанас Тасев: В активния сезон е възможно цените на парното да не бъдат тези, които са определени сега

Когато говорим за шок, не трябва да използваме процента, а трябва да използваме реалните числа, които се получават, защото 30% вдигане на цената на газа звучи стряскащо, но то е върху базата на 280 лева за 1000 кубически метра. Апропо – през 2012 г., от..

публикувано на 28.03.17 в 18:45

Татяна Буруджиева: Мажоритарният вот е големият капан, в който ще падне ГЕРБ

БСП трябва сериозно да анализира допуснатите в комуникацията грешки, които, според мен, притесниха част от хората. Това каза за предаването "Нещо повече" по "Хоризонт" доц. Татяна Буруджиева : Когато предлагаш една сериозна промяна, всички..

публикувано на 28.03.17 в 18:24

Е. Дайнов: Тежка стратегическа грешка на БСП в последната седмица от кампанията

  Следващото правителство ще бъде странно, защото в него ще има странни субекти – или „Обединени патриоти“, които не можем да гледаме по сериозен начин след приключенията, които ни представиха по границата с Турция, или партията на Марешки, който..

публикувано на 28.03.17 в 17:44