Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма “Хоризонт”. Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки: да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера.

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на “масовия” слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Емилия Антова, Людмила Железова, Лъчезар Цветков


Публикации

НАТО подобрява реакциите си при бъдещи кризи в Близкия Изток и Северна Африка

Укрепване на позицията на НАТО на своя територия, обучителна мисия в Ирак, подобряване на реакциите в Близкия изток и в Северна Африка са част от решенията на завършилата среща на министрите на отбраната на НАТО в Брюксел. Генералния секретар на..

публикувано на 15.02.18 в 20:05

Стинг обясни защо е избрал да започне турнето си от Античния театър в Пловдив

В петък вечер в предаването "Пулсиращи ноти" от 20.00 часа можете да чуете интервюто на музикалния редактор Веселин Димитров с музикантите Стинг и Шаги, чийто съвместен албум ще излезе през април. Легендата в музиката  прояви изключително чувство за..

публикувано на 15.02.18 в 19:50

Експерти: Токът може да поевтинее единствено на свободния борсов пазар

Токът може да поевтинее единствено на свободния борсов пазар. Това смятат енергийни експерти от Българския енергиен и минен форум. Според тях обаче търговията с електроенергията все още не отговаря в пълна степен на пазарните принципи, а страната ни не..

публикувано на 15.02.18 в 18:50
Десислава Атанасова

ГЕРБ очаква идната седмица дебатите и гласуването на оставката на Валери Жаблянов

Съгласно правилника за работата и дейността на Народното събрание са необходими 1/3 от подписите на народните представители, за да се инициира дебат и гласуване за приемане на оставка на председателя или заместник-председателя на Народното..

публикувано на 15.02.18 в 18:13
Първан Симеонов

Първан Симеонов: Радев играе по ръба и очевидно му се услажда

Президентът хвана бика за рогата. Нищо вече няма да е същото след тези въпроси, които отправи към Борисов. Има две големи теми табу по отношение на Борисов - неговото бизнес минало и прочее,  за които почти нищо не се говори освен в градския фолклор,..

публикувано на 15.02.18 в 17:28

В Каспичан се проведе конкурс за най-добро розе, бяло и червено вино

Дъждовното и мрачно време в цяла България не попречи днес лозята да бъдат подрязани, а с вино да се черпи всеки. Така бе и днес в Каспичан. Хората подрязаха лозите, поляха ги с вино за берекет и с приятели изпиха по няколко чаши вино, за да уважат..

публикувано на 14.02.18 в 19:12

Семеен психотерапевт: Промяната в българското семейство е видима

Промяната в българското семейство е много видима. Това каза в интервю за предаването "Нещо повече" на програма "Хоризонт" семейният психотерапевт д-р Анелия Тренчева : Това, което е традиционно българско семейство, изчезва. Може би по малките..

публикувано на 14.02.18 в 18:55
Агенция по вписванията

Законови промени блокираха сделките по прехвърлянето и продажбата на фирми

Сделки по прехвърляне и продажба на редица фирми стоят блокирани в Търговския регистър. Ситуацията е създадена от промените в Търговския закон, които влязоха в сила като част от мерките в защита на работниците от неизплащането на заплати. За напрежението..

обновено на 14.02.18 в 18:25
Петър Славов

Петър Славов: По нищо не личи, че делото за КТБ скоро ще започне

По нищо не личи, че делото за КТБ скоро ще започне, а кога ще завърши вече съвсем никой не може да прогнозира. Това посочи в интервю за предаването "Нещо повече" на програма "Хоризонт" юристът Петър Славов : Самият Цветан Василев неведнъж заяви,..

публикувано на 14.02.18 в 17:38

Близо 80 на сто от българите не вярват, че се прави достатъчно срещу корупцията

Изследване на агенция АФИС показва, че близо 80 на сто от българите не вярват, че се прави достатъчно срещу корупцията. През последните две години се усилва усещането, че корупцията в страната расте. Това подчерта в интервю за предаването "Нещо..

публикувано на 14.02.18 в 17:20