Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма “Хоризонт”. Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки: да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера.

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на “масовия” слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Емилия Антова, Людмила Железова, Юлиана Стоянова, Лъчезар Цветков


Публикации

БНР е домакин на концерт "Тишинавтика"

На 30 юни, петък, в 19.30 часа БНР ще се състои концертът "Тишинавтика". В предаването "Нещо повече" един от участниците Марина Великова , разказа какво представлява събитието:  Всъщност това е концерт с театрална част, която допринася за още..

публикувано на 28.06.17 в 19:37

Васко Начев: Обвинението срещу Светла Тодорова е несериозно

Обвинението срещу бившия председател на КЕВР Светла Тодорова звучи несериозно, заяви в предаването "Нещо повече" енергийният експерт Васко Начев : Аз бих бил много внимателен по изказ относно това събитие, ако можем да го наречем, тъй като твърде..

публикувано на 28.06.17 в 19:12

Мария Спирова: Заявеното от Мей за статута на европейците може накрая да се окаже нещо съвсем друго

Това, което заяви Тереза Мей по повод статута на европейските граждани на Острова, в крайна сметка може да се окаже нещо съвсем различно,заяви в предаването "Нещо повече" Мария Спирова от Асоциация "Новите европейци": Нищо от тези неща, които..

публикувано на 28.06.17 в 18:23

Адвокат Николай Хаджигенов: Скандалите в съдебната система идват от тези, които са против правосъдната реформа

Скандалите в съдебната система идват от тези, които подкрепят властта и са против правосъдната реформа, заяви в предаването "Нещо повече" адвокат Николай Хаджигенов : Не съм склонен да приема това, че има скандали. Скандали има откъм "кривата"..

публикувано на 28.06.17 в 17:45

Богомил Николов: Докладът за разминаванията в качеството на храните трябва да бъде публикуван

Докладът за разминаванията в качеството на някои хранителни продукти, които се предлагат у нас и в Западна Европа трябва да бъде публикуван, заяви в предаването "Нещо повече" Богомил Николов от Асоциация "Активни потребители" Ще очаквам с..

публикувано на 28.06.17 в 17:03
Николай Василев в студио на БНР

Н. Василев: Ако премиерът се откаже от подобряването на административното обслужване, няма да има никакъв резултат

Фактът, че министър-председателят и това правителство поставят акцент върху по-доброто административно обслужване, не е лош. В миналото са направени някои неща, но много повече остават да бъдат направени и съм сигурен, че и следващи правителства ще..

публикувано на 27.06.17 в 18:58

Воденичаров: 2/3 от стойността на бронираните машини е свързана с подръжката им

Три големи световни компании са се обръщали към сдружение „Отбранителна индустрия“ за съвместен проект за производство на бронирани машини за пехотата. Това каза председателят на Сдружението акад. Стефан Воденичаров, който обясни в предаването..

публикувано на 27.06.17 в 18:06

Мирчев: За отбраната се говори елементарно, а нещата се правят много прибързано

Рейтингът и авторитетът на президентството заплашват МС и това доста изостря разговора. Това каза за предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“ социологът проф. Михаил Мирчев. Борисов просто е човек, който е скроен да бъде един единствен на..

публикувано на 27.06.17 в 17:45
Saab JAS-39 Gripen на унгарските ВВС

Емил Христов: Комисията в НС няма да променя сроковете за изтребителите

  Една анкетна комисия няма за задача да сваля или да приземява когото и да било. Безпокойството ни беше продиктувано от установяването на различни факти, свързани с предопределения, според нас, избор. Служебното правителство без никакво обоснование..

публикувано на 27.06.17 в 17:07

Борисов връща Мирослав Боршош като шеф на НДК

След среща при премиера Бойко Борисов , Мирослав Боршош ще бъде върнат на поста изпълнителен директор и член на Борда на директорите на НДК. Снощи министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова го уволни, заради системно неизпълнение на..

публикувано на 27.06.17 в 16:53