Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма “Хоризонт”. Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки: да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера.

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на “масовия” слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Емилия Антова, Людмила Железова, Лъчезар Цветков


Публикации

Близо 70 случая на измами с ТЕЛК решения разследва МВР от януари

Близо 70 случая на измами с ТЕЛК решения разследва МВР в цялата страна от началото на януари, съобщи днес Пламен Мишонов от Икономическата полиция. Най-много подобни случаи има в Северозападна България и в районите на Силистра и..

обновено на 21.02.19 в 18:45

Русенските общинари отхвърлиха референдум за околната среда

С 29 гласа "за", 13 "против" и шестима "въздържали се" общинските съветници в Русе подкрепиха становището на кмета на града Пламен Стоилов, че се отхвърля предложението за провеждане на местен референдум по екологични проблеми. Най-силният аргумент на..

публикувано на 21.02.19 в 18:25

Красимир Богданов, ВМРО: Хора с нетрадиционна ориентация са инфилтрирали ЕС и питат децата за пола им

Училищната анкета, в която децата могат да се определят като „момче“, „момиче“ или „нещо друго“, е демонстрация на влиянието, което хора с нетрадиционна сексуална ориентация имат в европейските институции. Това заяви в предаването „Нещо..

публикувано на 21.02.19 в 17:59
Димитър Делчев

Димитър Делчев, ДБГ: С фалшиви ТЕЛК-ове се печелят избори

„Дупката“ с фалшивите ТЕЛК-решения е покровителствена на най-високо държавно ниво, защото така се купуват гласове. Това заяви в предаването „Нещо повече“ лидерът на извънпарламентарната партия Движение „България на гражданите“ Димитър Делчев...

публикувано на 21.02.19 в 17:26

Бивши председатели на НС: Лишаването на липсващите депутати от заплата не е решение

Присъствието в пленарна зала е само част от работата на депутатите и отнемането на заплатите им за отсъствия е недалновидно решение. Около това мнение се обединиха в интервю за БНР двама бивши председатели на парламента - Михаил Миков и Огнян..

публикувано на 21.02.19 в 16:52
Янаки Стоилов

Янаки Стоилов: Правото е превърнато в слугиня на политиката

В отсъствието на БСП парламентарната правна комисия одобри правилата, по които ще бъде избран новият състав на Централната избирателна комисия. Очаква се това да стане малко преди 21 март, когато изтича мандатът на настоящата ЦИК.  Комисията..

публикувано на 20.02.19 в 17:45

Посланията в речта на Путин - какво ново

Русия се надява, че Европейският съюз ще направи реални стъпки за възстановяването на нормалните политически и икономически отношения с Москва. Това каза руският президент Владимир Путин в годишното си послание към двете камари на парламента, което..

публикувано на 20.02.19 в 16:55

Константин Качулев: Искаме национална лекарствена политика и аптечна карта

Стотици аптеки в страната днес останаха затворени в знак на протест срещу лекарствената политика на държавата, съобщиха от Националната аптечна камара. Организацията излезе с призив за национален протест, който е разпратен до фармацевтите...

публикувано на 20.02.19 в 16:31

Обвиненият за убийствата в Нови Искър остава в ареста, бил ТЕЛК освидетелстван за психиатрично заболяване

Софийският градски съд постанови най-тежката мярка задържане под стража на 26-годишния Георги Георгиев от Нови Искър, който уби семейството си. Той ще бъде настанен за принудително лечение в МВР болница по препоръка на съдебния психиатър по..

публикувано на 20.02.19 в 15:53

Премиера на книгата "Кой си ти?" на Анамария Коева

Това е книга за всеки читател, който се припознае в нея, заяви в интервю за предаването на БНР "Нещо повече" Анамария Коева, която е автор на книга с поезия „Кой си ти?“, чиято премиера ще се състои утре вечер в Съюза на българските журналисти. „Кой..

публикувано на 19.02.19 в 20:02