Нещо повече

От понеделник до четвъртък между 16:05 и 18:00 часа звучи обзорното предаване на програма “Хоризонт”. Усилията на неговите автори са съсредоточени в две посоки: да дадат с помощта на репортерите на програмата основните сюжетни линии от деня и да очертаят цялостната картина на случващото се в политическата, икономическата и културната сфера.

Успоредно с това всеки от водещите се стреми да намира и оригинални гледни точки към разглежданите събития, да пречупи ставащото през възприятията на “масовия” слушател. 

Водещи: Диана Янкулова, Емилия Антова, Людмила Железова, Лъчезар Цветков


Публикации

"Българската Коледа" помага на Клиниката по детска анестезиология и интензивно лечение в "Пирогов"

Многократно Клиниката по детска анестезиология и интензивно лечение в болница "Пирогов" получава чрез инициативата "Българската Коледа" жизненоважна апаратура за диагностика и лечение на най-малките пациенти, казва проф. Надежда Гаврилова ,..

публикувано на 11.12.17 в 18:37
Румен Драганов

Румен Драганов: Банско в момента страда от една абсолютно негативна кампания

Банско в момента страда от една абсолютно негативна кампания, която е организирана както от местните власти и общината, така и от централна администрация. Това отбеляза в интервю за предаването "Нещо повече" по програма "Хоризонт" Румен Драганов,..

публикувано на 11.12.17 в 18:17

Столична община събра 300 стари гуми в "Овча купел" в борбата с фините прахови частици

Инициатива на Столична община цели да помогне в борбата с мръсния въздух и по-конкретно с една от причините за високите на нива на фини прахови частици - изгарянето на автомобилни гуми за отопление през зимата в по-бедни райони. Избраният подход на..

публикувано на 11.12.17 в 17:39

Основната част от българските предприятия не купуват ток от борсата, а от търговците

Готвената законова поправка, с която всички производителите на ток с мощност над 5 мегавата се задължават на продават електроенергията си на борсата, раздели експертите и участниците на пазара в оценките им за възможния ефект от въвеждането ѝ...

публикувано на 11.12.17 в 17:33
Иван Гарелов

Иван Гарелов: За решението на Тръмп относно Йерусалим има и външни, и вътрешни фактори

За решението на Тръмп относно Йерусалим има и външни, и вътрешни фактори. Това коментира в интервю за предаването "Нещо повече" на програма "Хоризонт" журналистът Иван Гарелов : Вътрешните фактори са ясни – той иска да спечели известна..

публикувано на 11.12.17 в 17:00

Пловдив – онзи град, който вече го няма

Не ме интересува архитектурата, маршрутите. В тези книги има повече човешки истории, които може би са не по-малко ценни от архитектурата и от паметниците на културата. Фантастични хора са живели в Пловдив. Уви, повечето са забравени.  Така представи..

публикувано на 07.12.17 в 19:58
 Адел

Трибют-концерт в София, посветен на Адел

Талантливата млада изпълнителка Александра Александрова , която се е заела с амбициозната задача заедно със своя оркестър за втори път да организират трибют-концерт с песни на британската суперзвезда Адел , гостува в ефира на "Хоризонт", за да..

публикувано на 07.12.17 в 19:52

Доц. Борислав Градинаров: Ердоган се нуждае от външнополитически активи

Моментът не е подходящ Турция да започва кампания от каквото и да е естество – и дипломатическа, а още по-малко и военна – за прекрояване на границите от Лозанския догово р , каза в ефира на предаването "Нещо повече" по  „Хоризонт“ на БНР..

публикувано на 07.12.17 в 19:36

Столичният инспекторат с кампания за събиране на стари гуми, за да се предотврати изгарянето им

По повод протестите на жителите на някои от столичните райони за това, че отпадъци се изгарят в печки за битово отопление и замърсяват въздуха, Веска Георгиева , директор на Столичния инспекторат коментира проблемите, свързани с качеството на въздуха..

обновено на 07.12.17 в 19:07
Реджеп Ердоган и Алексис Ципрас

Срещите в Атина отварят нов път за развитието на Гърция и Турция и за приближаване на Анкара към Европа

Днес действително в духа на срещите се показа, че и двете страни имат желание да започнат един нов път на развитие, предаде от Атина Катя Пеева в кореспонденция за визитата на турския президент Ердоган в Гърция, оценявана на като историческа:..

публикувано на 07.12.17 в 18:54