Новинарски час

В „Новинарски час“ всеки делничен ден между 18.00 и 19.00 часа предаването обобщава новините и акцентите от деня.

Новинарите и репортерите на БНР пресъздават информационната картина на деня и анализират основното политическо, икономическо или спортно събитие.

Във времето, когато голяма част от работещите пътуват към дома, „Новинарски час“ представя на слушателите главните събития от деня, като им дава възможност да чуят участниците в тях и да получат обективна представа за случващото се.

Естествено продължение на „Новинарски час“ е вечерният осведомителен бюлетин на Българското национално радио, който започва в 19.00 часа.

Публикации

Програма "Хоризонт" обобщава деня в "Новинарски час"

"Новинарски час" - всеки делничен ден между 18.00 и 19.00 часа предаването обобщава новините и акцентите от деня. Новинарите и репортерите на БНР пресъздават информационната картина на деня и анализират..

обновено на 21.09.18 в 19:03

Близо 4 тона отпадъци са събрани в Пирин

В акцията, организирана от сдружение "За Земята", участваха над 100 доброволци. Те чистиха в района на 4 хижи на територията на Националния парк през последните 9 дни. Сред доброволците е имало и деца, които са по планините още от бебета, а сега..

публикувано на 02.09.18 в 16:53
Гюнтер Йотингер

Йотингер ще участва в експертни разговори в София

Многогодишната финансова рамка, която определя таваните за общите годишни бюджети на Европейския съюз, ще е във фокуса на внимание тази седмица. Преди окончателният проект да бъде готов и представен на 2 май, ресорният еврокомисар Гюнтер Йотингер ще..

публикувано на 06.03.18 в 19:14