Крием доходите от семейния си партньор, щедри сме към любовниците си

Всеки пети българин не споделя с партньора си колко пари получава. Едва 6 процента от домакинствата имат фиксиран таван на месечните разходи. Данните са от международно проучване на една от големите фирми за кредитни услуги у нас.  Освен че не споделят..

публикувано на 16.03.15 в 17:24

Мъж загина, друг бе тежко ранен при катастрофа край Благоевград

Мъж на възраст около 50 години загина, а 34-годишен бе ранен при челен удар между два автомобила на път Е-79 между  Благоевград и Симитли.  Движението в района е спряно и е пренасочено по обходен маршрут. На плавна крива от пътя, при непрекъсната..

публикувано на 16.03.15 в 17:13

Меркел и Порошенко се обявиха за дипломатическо решение на украинската криза

Германският канцлер Ангела Меркел и украинският президент Петро Порошенко се обявиха за дипломатическо решение на конфликта в Източна Украйна.  На съвместна пресконференция Меркел заяви, че Западът не е забравил поведението на Русия спрямо Крим, но..

публикувано на 16.03.15 в 17:10
Доставят се генератори в селца и махали в Смолянско

Отмениха бедственото положение в Рудозем, Мадан и Неделино

Областният кризисен щаб в Смолян отмени бедственото положение за общините Рудозем, Мадан и Неделино. Утре такова решение ще бъде взето и за община Баните, съобщи областният управител Недялко Славов : Единствено за община Баните то ще остане..

публикувано на 16.03.15 в 17:06
Ирина Абаджиева-Репуц

Продължава протестът на учителите от Класическата гимназия

Протестът на учителите от Класическата гимназия продължава, а оставките на 38 от тях не са оттеглени. Това съобщи Ирина Абаджиева-Репуц - председател на училищното настоятелство.  Макар формално класическата гимназия вече да се помещава в "Модерно..

публикувано на 16.03.15 в 16:55

Л. Павлова: Трябва да се увеличи бюджетът на Пожарната и на Междуведомствената комисия

Допълнителна централизирана структура с чиновници в София няма да подобри това хората и екипите на място да работят по-добре в случай на бедствие. Въпросът е да има взаимодействие между институциите и хората на място да са координирани и да работят..

публикувано на 16.03.15 в 16:55

Телефонни измамници предават съучастниците си, ако не им сътрудничат

Телефонни измамници предават на полицията съучастниците си, ако откажат да им сътрудничат, съобщи пред "Хоризонт" Иво Величков от Столичната полиция. От началото на годината има увеличение на този вид престъпност в София. И змамниците дават номерата..

публикувано на 16.03.15 в 16:41

Спорът между дизайнерите Долче и Габана и музиканта Елтън Джон се разгорещи

Италианските дизайнери Долче и Габана обвиниха Елтън Джон , че е "авторитарен, тесногръд и лицемер", след като британският изпълнител призова за бойкот на модната им марка заради коментара на Доменико Долче, че бебетата заченати ин витро са..

публикувано на 16.03.15 в 16:39

Мика Зайкова: Предизвестената смърт на "Видахим" започна отдавна

Не съм съгласна с констатацията, че държавата не е виновна за „Видахим“, каза за предаването „12+3“ по „Хоризонт“ финансовият експерт Мика Зайкова: Предизвестената смърт на "Видахим" започна много отдавна. Правителството на ОДС със..

публикувано на 16.03.15 в 16:08

40 млн. лева е очакваната загуба заради забраната за износ на дървесина

40 милиона лева е загубата, която ще претърпят дърводобивните фирми заради наложената забрана за износ на дървесина, изчисляват от бранша. Фирмите-износители на дървесина подготвят протестни действия.  С цел намаляване на незаконната сеч и със съгласието..

публикувано на 16.03.15 в 16:05