Запорират и продават общинско имущество в Смолян заради непосилни дългове

Започна разпродажбата на общинско имущество в Смолян заради непосилни дългове. Частен съдебен изпълнител (ЧСИ) продал два от петте запорирани автомобила на Общината след публичен търг. Вече са запорирани и пет общински жилища, където живеят крайно..

публикувано на 18.03.15 в 17:22

Напуска началникът на КАТ - "Пътна полиция“ Антон Антонов

Три пъти ще бъде намален ръководният състав на Главна дирекция "Национална полиция", научи "Хоризонт". Персоналът в службата ще бъде съкратен с около 20%. Директорът на КАТ - "Пътна полиция" Антон Антонов е подал рапорт за напускане. Всички освободени от..

обновено на 18.03.15 в 17:13

Тодор Попов: Очакваме 13 млн. лева за изграждането на депо за отпадъци в община Пазарджик

Община Пазарджик очаква 13 млн. лева, за да започне строителството на регионално депо за отпадъци, съобщи кметът Тодор Попов . Освен Пазарджик депото ще обслужва още осем общини в областта. Площадката на депото е в землището на село Алеко..

публикувано на 18.03.15 в 16:59

Проф. Духомир Минев: Нашето общество не е добро и бедността е ефект от това

След като прекараха 10 дни затиснати от преспите, хората се събраха на любимата си пейка в центъра на девинското с. Лясково. Пред  кореспондента на БНР в Смолян Радостина Чернокова те разказаха за живота си в бедност и за тъгата си по миналото. В..

публикувано на 18.03.15 в 16:54

Комисия ще решава проблема с прекъснатия релсов път между гарите Генерал Тодоров и Петрич

Назначена е комисия на Националната компания "Железопътна инфраструктура", която ще трябва да реши проблема между гарите Генерал Тодоров и Петрич. На 9-и март железният път пропадна и движението на влаковете е прекъснато. В четвъртък комисията ще..

публикувано на 18.03.15 в 16:44
Цветлин Йовчев пристигна в Столичното следствие с адвоката си

Цветлин Йовчев: От информационната система на МВР не е източвана информация по случая "Червеи"

Бившият министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев отрече от информационната система на МВР да е била източвана информация в рамките на оперативното дело "Червеи". Той прекара два часа и половина в Столичното следствие във връзка с досъдебното..

обновено на 18.03.15 в 16:36

Лазар Лазаров: Надяваме се пътят Пловдив - Смолян да бъде отворен още днес

Прави се всичко възможно пътят Пловдив - Смолян да бъде отворен още днес, каза директорът на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров : Последната скала трябва да бъде взривена на ската, за да бъде освободен скатът и да няма вече опасност от..

публикувано на 18.03.15 в 15:23
Димитър Георгиев

Димитър Георгиев е предложен за председател на ДАНС

Правителството предлага на президента на Република България да издаде указ за назначаване на Димитър Георгиев за председател на Държавната агенция "Национална сигурност", съобщиха от правителствената информационна служба.  Георгиев е бил..

публикувано на 18.03.15 в 18:30

Гражданската инициатива "Да спасим Карадере" внася доклад за нарушения в защитената местност

До края на деня от гражданската инициатива "Да спасим Карадере" ще внесат до главния прокурор Сотир Цацаров копие от доклада от проверката на Министерството на околната среда и водите по казуса "Карадере". Гражданската инициатива е получила..

публикувано на 18.03.15 в 15:00

Георги Костов: За последните 14 години са изгубени над 3000 хектара гори

Според Министерството на земеделието за последните 13 години България е изгубила 0,2% от залесените си площи. Голяма част от горите обаче могат да бъдат възстановени. За последните 14 години са изгубени над 3000 хектара гори заради променено..

публикувано на 18.03.15 в 14:46