Момченце на една година е с опасност за живота след катастрофа в Плевен

\n Цецка Николова - кор. на БНР в Плевен\n
\n
Момченце на една годинка е с опасност за живота след катастрофа край Плевен, съобщиха от полицията. Детето е с черепно-мозъчна травма и е настанено за лечение в неврохирургията на Плевенската болница.

То пътувало с майка си на задната седалка на лек автомобил. Шофьорът отнел предимството на друг автомобил и предизвикал пътния инцидент.

Направените проби за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33