Над 28 килограма хероин откриха на митница Малко Търново в шуменска "Вектра"

\n Даниела Костадинова - кор. на БНР в Бургас\n
\n
Над 28 килограма хероин за 3 милиона и 500 хиляди лева откриха митнически служители от отдела за борба с накотрафика на Митническия пункт Малко Търново.

Наркотикът е намерен в 2 черни торби в багажника и на задната седалка на лек автомобил опел "Вектра" с шуменска регистрация.

В него са пътували двама български граждани с турски паспорти от Нови пазар и село Каолиново. Те са задържани в следствения арест.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33