Обезглавен труп на 40-годишен мъж е намерен в центъра на Велики Преслав

Обезглавен труп на мъж около 40 години е намерен рано тази сутрин в центъра на Велики Преслав до сградата на старото читалище, което се намира на 50 метра от църквата "Свети Архангел Михаил".

Предполага се, че мъжът е местен човек. Най-вероятно убийството е станало късно снощи. В момента се провеждат мероприятия за установяване на самоличността на починалия.

Съдебен лекар и оперативно следствена група извършват оглед на мястото. По случая е образувано досъдебно производство.

Радио Шумен
ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33