Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечели пътешествие до Холандия с музиката, която обичаш

СПЕЧЕЛИ ПЪТУВАНЕ ДО ХОЛАНДИЯ!

ГЛАСУВАЙ ЗА МУЗИКАЛНИТЕ НАГРАДИ EUROPEAN BORDER BREAKERS AWARDS

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА МУЗИКАЛНИТЕ НАГРАДИ EUROPEAN BORDER BREAKERS AWARDS"

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОРИ НА ИГРАТА. СЪЩНОСТ НА ИГРАТА.

Играта "МУЗИКАЛНИТЕ НАГРАДИ EUROPEAN BORDER BREAKERS AWARDS" се организира и провежда съвместно от БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО и EBU-EBBA. Българското национално радио ви предлага да започнете следващата година с безплатно тридневно пътуване до Холандия за двама и незабравимо музикално изживяване. Всеки един от вас има шанса да спечели, ако гласува до 19 декември за музикалните награди European Border Breakers Awards /ЕBBA/, които се провеждат на 14 януари 2015 година в рамките на фестивала Eurosonic в Грьонинген– един от най-престижните европейски форуми за обмен на съвременна поп и рок музика.

Всяка година European Border Breakers Awards излъчват един победител сред 10-те номинирани европейски музиканти, които през годината са постигнали успех извън границите на своята собствена държава. Кой ще бъде най-добрият млад музикант на Стария континент определя слушателската аудитория на цяла Европа. Вие можете да бъдете българинът, който да спечели тридневно пътуване за двама до Грьонинген. Очаквайте още информация в предаването „Време за живот“.
ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила на Играта, наричани за краткост "ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА".
2.2. Официалните правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Играта в интернет на адрес http://www.bnr.bg
2.3. Организаторите на Играта си запазват правото да допълват и/или променят Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване в интернет на адрес http://www.bnr.bg

ЧАСТ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА
3.1. Играта продължава до 19 декември 2014 г. включително.
3.2. Организаторите на Играта имат право да променят сроковете й, като известяват за това в интернет на адрес http://www.bnr.bg.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
4.1. Играта е валидна за всички пълнолетни физически лица, живеещи на територията на Република България.
4.2. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж.
4.3. В случай, че Организаторите открият или установят нередовен участник по реда на 4.1 и 4.2., то те имат право да анулират получената от него награда или по своя преценка да не го допуснат до участие в тегленето на наградата.
4.4. Взимайки участие в Играта, участниците се съгласяват да спазват настоящия регламент.

ЧАСТ 5. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА
5.1. Победителят печели пътуване до гр. Грьонинген, Холандия. Организаторите от ЕВВА поемат разходите за тридневно пътуване за двама души, включващи 2 самолетни билета, 2 нощувки в хотел в Грьонинген, две покани за церемонията по връчването на наградите EBBA на 14.01.2015 г., както и свободен достъп до концертите, които са част от фестивала Eurosonic.

ЧАСТ 6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
Етап I – Регистрация в Конкурса. Участието в играта не е обвързано с покупка.
За участие в Играта е необходимо:
6.1. Да посетите интернет страницата на БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО – www.bnr.bg или да дадете своя глас Тук . За да бъде правилно зачетен Вашия глас, гласуването се извършва само през линка, от който отваряте директно официалната страница /http://www.europeanborderbreakersawards.eu/en/ за гласуване на ЕBBA. След като изберете своите трима фаворити ще трябва да се регистрирате, за да бъде отчетен вашия глас. Накрая ще получите потвърждение за това, че сте гласували успешно.
6.2 Организаторите от ЕBBA ще изпратят на БНР всички имена на гласувалите български слушатели.
6.3. До участие в разпределението на наградата ще бъдат допуснати всички, които отговарят на Официалните правила.
6.4. Името на един от вас ще бъде изтеглено чрез жребий и обявено в ефира на Хоризонт на 31 декември – сряда в предаването „Време за живот”.
Имената на победителят в конкурса ще бъдат обявени в интернет на адрес http://www.bnr.bg, като с него ще се свърже представител на Организатора- БНР чрез e-mail или телефон за допълнителни уточнения относно получаването на наградата. Участници, които са се регистрирали в Играта след обявения край (19 декември 2014 г.) не могат да участват в конкурса.

Етап ІI - Награждаване на победителя
6.5. Организаторите се задължават да уведомят печелившият чрез изпращане на имейл и/или телефон, на адреса, с който съответният потребител е заявил участие в Играта. Детайлите около получаването на наградата ще бъдат уточнени от Организаторите в момента, в който те се свържат с победителя.

ЧАСТ 7 . ОТГОВОРНОСТ
7.1. Организаторите на играта не отговарят за погрешно заявена информация от участниците в играта.

ЧАСТ 8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
8.1. Организаторите поемат задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събират и обработват личните данни, предоставени от участниците в Играта, единствено по повод и във връзка с Играта. С регистрирането на участието си в Играта ще се счита, че участниците и спечелилият дават изричното си съгласие личните им данни и образът им да бъдат използвани за цели, свързани с играта. С участието си в настоящата Игра участниците се съгласяват, че в случай на получаване на награда, техните имена, снимка или други лични данни биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организаторите, във връзка с оповестяване на резултатите от Играта и раздаването на наградата, като не се дължи заплащане от тяхна страна.

ЧАСТ 9. ПУБЛИЧНОСТ
Участниците се съгласяват Организаторите или оторизирани от тях лица да комуникират с тях посредством електронна поща и/или телефон по време на играта и в период 90 календарни дни след края й.

ЧАСТ 10. ДРУГИ УСЛОВИЯ
10.1. Всички разходи свързани с участието на Участника за участие в играта, като достъп до Интернет мрежата и др., освен разходите, които съгласно тези Общи условия се поемат от Организаторите, са за сметка на Участника.
10.2. В случай на потенциален конфликт между организаторите и участниците в кампанията, конфликтът се разрешава по взаимно съгласие. В случай че съгласие не бъде постигнато спорът се отнася за решаване пред компетентния български съд със седалище в град София.

За въпроси пишете ни на zajivot@bnr.bg


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

“Великият Гетсби“ – новият балетен хит на сцената на Софийската опера

В едното от двете най-големи събития в областта на музикално-сценичните изкуства, заедно с “ Фантомът на операта “, които белязват ярко столичния афиш през изминалата и тази седмица, се превърна премиерата на Националния ни балет на “Великият Гетсби“ – спектакъл на знаменития хърватски хореограф Лео Муич по музика на Гершуин, Бърнстейн, Барбър и..

публикувано на 16.04.24 в 18:29
Мадам Бътерфлай

Великолепно начало на "Опера в киното"

С удоволствие се връщам към скъпите музикални спомени от миналото лято, когато имах щастието да присъствам на два изключително красиви спектакъла от юбилейното стотно издание на оперния фестивал на Арена ди Верона. Гледах продукцията на Уго де Ана на “Тоска“ и възстановка на продукцията на Франко Дзефирели на “Мадам Бътерфлай“. Разбира се, не е..

публикувано на 16.04.24 в 17:22

"Каста дива" - едно предаване, което прави живота по-хубав

В 25-ото издание от 31-я сезон на предаването на програма Хоризонт за музикално-сценични изкуства Каста дива:  20.05-21.00 ч.: Отзвук от три изключителни събития: - Бродуейският мюзикъл “Фантомът на операта“ гостува в зала 1 на НДК - Премиера на Националния ни балет на “Великият Гетсби“ – постановка на знаменития хърватски..

обновено на 15.04.24 в 18:53
Фантомът на операта

Отзвук от “Фантомът на операта“ в НДК

35 години след премиерата си, след близо 14 000 спектакъла и баснословни приходи, миналата година – на 16-и април, най-дълго играният на Бродуей мюзикъл – “Фантомът на операта“ на Андрю Лойд Уебър, слезе от афиша на нюйоркския Majestic Theatre заради постпандемичната криза. Знаменитият продуцент Камерън Макинтош обеща, че някой ден “Фантомът“ ще се..

публикувано на 15.04.24 в 16:05
Донка Шишманова

Помните ли... оперетната прима Донка Шишманова?

На 14 април голямата наша оперетна примадона Донка Шишманова можеше да отбележи своя 90-годишен юбилей, но си отиде от този свят преди две години. Можем само с носталгия да си спомним за нейните прекрасни героини, които сме гледали на сцената на Държавния музикален театър „Стефан Македонски“.  Винаги съм си представяла оперетната примадона точно..

публикувано на 14.04.24 в 08:30

Сборник, посветен на вековния юбилей на Лиляна Бочева, ще бъде представен на тържествен концерт

На 13 април, само ден след вековния юбилей на хоровата диригентка Лиляна Бочева, в столичната камерна зала "България" от 16 часа ще се съберат верните ѝ бодросменци, за да почетат незабравимата си дългогодишна ръководителка. Лиляна Бочева е родена на 12 април 1924 г. Тя поема ръководството на световноизвестния детски хор „Бодра смяна“ след смъртта на..

публикувано на 12.04.24 в 19:50
Лиляна Бочева и хор

Спомен за хоровата диригентка Лиляна Бочева

Днес се навършват 100 години от рождението на Лиляна Бочева - изтъкната хорова диригентка, педагожка и пианистка. Нейното име свързваме с хор „Бодра смяна“ - една от емблемите на българското детско хорово пеене.  Трудно ми е да говоря без емоции за нея - цялото ми детство премина през този забележителния хор, станах музикант благодарение на..

публикувано на 12.04.24 в 19:38