Сириийската армия завзе Ел-Карятейн от ИД

Снимка: БТА
Сирийската армия и отрядите на съпротивата завзеха сирийския град Ел-Карятейн, на около 85 километтра югоизточно от Хомс. Според телевизия "Ал-Маядин" силите на "Ислямска държава" са изтласкани от града.

Армията се насочи към Ел-Карятейн след освобождаването на Палмира от ислямистите.


Свързани новини

Сирийската армия щурмува град Ел-Карятейн

Сирийската армия, с подкрепата на отряди на съпротивата, започна щурм срещу "Ислямска държава" в сирийския град Ел-Карятейн. Военните са успели да завземат жилищни кватрали в покрайнините на града, съобщава РИА "Новости".  Ожесточени боеве се водят на..

публикувано на 03.04.16 в 11:10
ВИЖТЕ ОЩЕ

В Кюстендил протестите ще продължат с пълна сила

В Кюстендил протестите ще продължат с пълна сила - абсолютно никакво значение няма това, че вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка, каза за БНР тази вечер главният организатор на протестиращите в града Марио Димитров. "Нашите искания не са..

публикувано на 16.11.18 в 21:52

Москва твърди, че е започнало масово завръщане на бежанците в Сирия

Руските военни съобщиха, че почти 300 000 сирийски бежанци са се завърнали у дома от чужбина от началото на войната. Генерал-полковник Михаил Мизинцев от руското Министерство на отбраната заяви пред репортери, че голям брой бежанци се придвижват обратно..

публикувано на 16.11.18 в 21:48

Детски флашмоб в Кюстендил призова за изправност и безопасно шофиране през зимата

За седма поредна година обучавани в различните школи на обединен детски комплекс в Кюстендил се включиха в националната кампания за безопасност на движението под мотото „Посланията на есенния лист“. Инициативата  е в сътрудничество и със съдействието..

публикувано на 16.11.18 в 21:39

За увеличение на доходите и промяна на системата на управление настояха за пореден ден старозагорци

През шестия пореден ден от своя протест недоволните старозагорци организираха съгласувано с полицията автошествие по централния булевард на града. За увеличение на доходите и промяна на системата на управление настояха събралите се граждани:..

публикувано на 16.11.18 в 21:35

Електронната уикенд винетка за леките автомобили ще струва 10 лева

От 1 януари догодина електронната уикенд винетка за леките автомобили ще струва 10 лева. Това предвиждат публикуваните за обществено обсъждане предложения за изменение и допълнение в Тарифата за таксите, които се събират от Пътната агенция. Електронната..

публикувано на 16.11.18 в 21:29