Капиталовият пазар се радва на добра 2016 година

Капиталовият пазар се радва на добра 2016 година, а за първи път от много време насам инвеститорите са настроени позитивно и за новата година. Най-голямата промяна, която всички споменават, е новият председател на Комисията за финансов надзор. 

Ерата "Стоян Мавродиев", в която инвеститорите не се чувстваха добре и в която се случи и проверяваната от прокуратурата сделка за приватизацията на държавния дял от EVN, вече е в миналото. Какво си казаха инвеститорите, можете да чуете от репортажа на Марта Младенова.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

НАП напомня, че младите семейства могат да използват данъчно облекчение, ако имат ипотечен кредит

Младите семейства могат да използват данъчно облекчение, ако имат ипотечен кредит, припомнят от Националната агенция за приходите. Средногодишно около 5 500 млади семейства намаляват данъчната си основа с лихвите по заема си. Общо спестените средства за всички тях са над 15 млн. лева. За да се използва данъчно облекчение за ипотечен кредит,..

публикувано на 23.02.17 в 18:56

Веселин Кирев: Самата организация на транспорта в София крие възможности за корупция

Веселин Кирев , граждански активист, коментира в "Нещо повече" съдебното решение за цената на билета в София. Административният съд отмени наредбата за поскъпване на пътуването с градския траспорт в столицата. Съдът припознава европейското законодателство и това е големият успех на делото, каза Кирев. Това е голяма победа. Получихме..

публикувано на 23.02.17 в 18:18
Хасан Азис ДПС Кърджали

Хасан Азис: Децентрализацията е европейският път за развитие на общините

Децентрализацията е европейският път на развитие на общините. Чрез служебното правитгелство отправяме посланията, които са важни за нас , каза в "Нещо повече" Хасан Азис , заместник-председател на Националното сдружение на общините и кмет на Кърджали. На първо място искаме провеждане на реална децентрализация за адекватно решаване на местните..

публикувано на 23.02.17 в 17:47

Васко Начев: В основата на проблема с горивата са данъчните складове

Казусът с ценообразуването на горивата е изключително важен. Той влияе върху ценообразуването в цялата ни икономика и върху джоба на всеки един от нас , отбеляза в "Нещо повече" енергийният експерт Васко Начев по въпроса за бавещата се процедура по въпроса за картела на пазара за горива. През октомври миналата година КЗК се закани да доведе..

публикувано на 23.02.17 в 17:22

Веска Волева: Държавата предостави суверенитета си на банките

По-важни са причините, а не последиците на казуса КТБ , каза в студиото на "Нещо повече" адвокат Веска Волева . Това е узаконен грабеж. Бомбата, избухнала в КТБ, е заложена абсолютно навсякъде. Става дума за фирми, близки до Цветан Василев. Това явление го има във всички банки, отбеляза Волева. Тайните и липсата на информация провалят нашия..

публикувано на 23.02.17 в 16:33