Румен Радев се срещна с директорите на спецслужбите

| обновено на 20.03.17 в 20:10
БГНЕС

Президентът Румен Радев разговаря около час с министъра на вътрешните работи Пламен Узунов, главния прокурор Сотир Цацаров, председателя на Държавна агенция "Разузнаване" Драгомир Димитров и с председателя на ДАНС Димитър Георгиев. На срещата е било обсъдено гарантирането на честността на изборния процес на 26 март.

Поредно работно съвещание с участието на главния прокурор и ръководителите на службите за сигурност. Така от прессекретариата на президента Румен Радев лаконично съобщиха за срещата при държавния глава, посветена на предсрочните парламентарни избори и на сигурността на страната. Нито един от участниците в съвещанието не пожела да съобщи подробности.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Анатолий Макаров не отговори директно на въпроса откъде идва кирилицата

На днешната среща между руския посланик у нас Анатолий Макаров и премиера Бойко Борисов е било засегнато и изказването на президента на Русия Владимир Путин за кирилицата.  Вчера Путин заяви пред македонския президент Георге Иванов , че азбуката е била пренесена в Русия от македонска земя .  Подобни изявления провокират остри..

обновено на 25.05.17 в 15:12
Илиан Тодоров

Бившият депутат от "Атака" Илиан Тодоров е новият управител на Софийска област

За нов управител на Софийска област е назначен бившият депутат от партия "Атака" Илиан Тодоров . Той заема поста от квотата на "Обединени патриоти".  Тодоров е магистър по национална сигурност и отбрана от Военната академия "Георги Раковски". Стана известен и със случая от есента на 2015-а година, когато заедно с лидера на партията Волен Сидеров..

публикувано на 25.05.17 в 14:20

Туск: Различията с Тръмп остават по въпросите за търговията, климата и подхода към Русия

Различията с Доналд Тръмп остават по въпросите за търговията, климата и подхода към Русия, съобщи след срещата в Брюксел председателя на Европейския съвет Доналд   Туск: Мисля, че се споразумяхме по редица теми – най-вече за антитероризма. Но остават някои отворени въпроси – като климатичните промени и търговията. Не съм 100%..

публикувано на 25.05.17 в 14:04

Станишев: Стенограмата за КТБ ще покаже как БСП е станала щит за банковата система

Лидерът на европейските социалисти  Сергей Станишев обяви във Фейсбук, че стенограмата за КТБ ще покаже как БСП е станала щит за банковата система, икономиката и спестяванията на милиони българи .  В писмо до президента Румен Радев  Станишев дава своето съгласие да бъде разсекретена стенограмата от Консултативния съвет при президента Росен..

публикувано на 25.05.17 в 13:23

МВнР отправи специални препоръки към българските граждани, пътуващи до Великобритания

Министерството на външните работи отправи специални препоръки към българските граждани, пътуващи до Великобритания. След терористичния акт в Манчестър и повишаването на степента на терористична заплаха от страна на властите в Обединеното кралство на най-високата категория, се препоръчва проявяването на постоянна бдителност, особено на места с големи..

публикувано на 25.05.17 в 13:02