Жена загина на място, докато пресичала неправилно, на моста до град Баня

БГНЕС

Жена на 60 години е загинала на място, след като е била ударена от лек автомобил на пътя Пловдив - Карлово край град Баня, съобщи Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Инцидентът е станал в късния следобед на моста до Баня в посока Карлово, като по данни на полицията жената е пресичала неправилно.

Установено е, че жената е от дома за психично болни в близкото село Войнягово.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Година след бунта на бежанците от центъра в Харманли там все още няма корпус от затворен тип

Година след бунта на бежанците в Харманли, при който бяха ранени над 20 полицаи и задържани близо 400 бежанци, делото все още не е внесено в съда. Безредиците  избухна малко след като бежанският център беше поставен под ключ заради съмнения за заразни болести. Днес в лагера все още няма обособен корпус от затворен тип.  В центъра сега пребивават..

публикувано на 20.11.17 в 15:21

Младежи обсъждат актуални теми на форум в столицата

Участниците в младежки форум в столицата, наречен Voice it обсъждат к акво мислят децата и младите хора за живота в България и какво предлагат да се промени. Форумът  се случва за трета поредна година и е организиран от Национална мрежа за децата, Младежката мрежа „Мегафон“ и УНИЦЕФ - България. С младежките дебати се отбелязва 28-та годишнина от..

публикувано на 20.11.17 в 14:55
Младен Маринов

Младен Маринов: Полицията ще използва все по-често цивилни автомобили, за да снима шофьорите за скорост

Заради зачестилите катастрофи по пътищата, полицията ще започне да слага камери в необозначени коли. Това съобщи за "Хоризонт" главният секретар на МВР Младен Маринов . По този начин, според него, шофьорите, които нарушават правилата, няма да намаляват скоростта, когато видят на пътя полицейски автомобил - практика, често срещана до момента.  Полицията..

публикувано на 20.11.17 в 14:49
Проф. Тодор Танев

Тодор Танев: Административната корупция е стотици пъти по-ниска от политическата корупция

Катедрата по Публична администрация в Софийския университет отбелязва своята 20-годишнина. По този повод в сряда ще бъде представен сборникът „Приноси към теорията и практиката на публичната администрация…“, който ще бъде представен в сряда. За предаването "12+3" по „Хоризонт“ съставителят му проф. Тодор Танев сподели че сборникът е около..

публикувано на 20.11.17 в 14:45

Адвокат: Реално няма преки доказателства, че Хасан Ел Хадж Хасан е извършител на атентата в Сарафово

Няма преки доказателства срещу извършителите на атентата на бургаското летище преди 5 години, при който загинаха петима израелски туристи и българският шофьор Мустафа Кьосов. Това твърди служебният адвокат на обвиняемия Хасан Ел Хадж Хасан  Радослав Николов.  Обвиняемите за атентата са двама - ливанският емигрант в Канада   Хасан ел Хадж Хасан..

публикувано на 20.11.17 в 14:13