Министърът на здравеопазването е приет в болница по спешност

| обновено на 14.09.17 в 11:57
проф. Николай Петров
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването Николай Петров е приет по спешност в болница с бъбречна криза, съобщиха за "Хоризонт" от министерството. Засега оттам не дават повече информация за състоянието му. 

Правомощията на здравния министъра временно поема заместник-министър Лидия НейчеваВИЖТЕ ОЩЕ

Ремонтираха покрива на общинската сграда в Трекляно

Наложи се спешен ремонт на общинската сграда в Трекляно. Кметството на най-малката община в България е строено преди 60 години. Спешният ремонт на покрива се наложил заради течовете. Ремонтът извършила наета фирма от Кюстендил за малко над 20 хил. лева. Средствата са от капиталовите разходи в бюджета, които за тази година са за около..

публикувано на 18.07.18 в 01:22

Сливенци настояват да се възстанови движението на "Чайка експрес"

От общинска администрация в Сливен настояват пред ръководството на БДЖ да бъде възстановено редовното разписание на "Чайка експрес". Към момента влакът пътува само в петък, съобщи Гергана Савова, началник отдел в общината. В мотивите си пред Областна администрация и пътническия център на БДЖ в Стара Загора Община Сливен е изтъкнала, че..

публикувано на 18.07.18 в 01:16

Летище София: Самолетът бе пропуснат без граничен контрол заради "поредица от случайности"

Ръководството на летище "София" обясни с "поредица от случайности" и грешка на свой служител факта, че частен самолет с петима души на борда е бил допуснат да лети за Гърция без проверка от граничните власти. Проверката по случая от 13 юли продължава, но „рамп-агентът е направил грешка“, обясни директорът на летище София Владимир Рапонджиев. Той..

публикувано на 17.07.18 в 20:42

Кабинетът пак обсъжда намаляване на кешовите плащания

Управляващата коалиция дискутира ограничаване на кешовите плащания от 10 000 до 7 000 лева. Това съобщи премиерът Бойко Борисов, който участва в церемонията за връчване на наградите „Икономика на светло”. Според последното изследване на Асоциацията на индустриалния капитал – през последната година тя се е свила с три процента. Най-високият..

публикувано на 17.07.18 в 20:23

Компенсациите на засегнатите от чумата стопани ще бъдат изплатени до началото на идната седмица

Всички стопани, чиито животни бяха избити заради чумата, ще получат обезщетенията си до края на тази или началото на следващата седмица, съобщи земеделският министър Румен Порожанов. След края на консултативния съвет по животновъдство от Сдружение Обединени български животновъди съобщиха, че са създали щаб, който ще координира желаещите да дарят овце..

публикувано на 17.07.18 в 20:11