Красимир Сребров е новият директор на "Автомобилна администрация"

БГНЕС

Красимир Сребров е новият директор на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация". Той е назначен след молба от досегашния ръководител на агенцията Красимир Калайджиев за освобождаването му поради навършване на пенсионна възраст. 

През последните два месеца Красимир Сребров е бил заместник-изпълнителен директор на агенцията.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Пореден протест на надзирателите пред Съдебната палата в Шумен.

След среща с Борисов надзирателите в затворите прекратяват локалните си протести до края на седмицата

В петък ще стане ясно ще прекратят ли надзиратели и съдебни охранители протестните си действия. Техни представители са се срещнали тази сутрин с премиера Бойко Борисов, който е поел ангажимент да бъдат осигурени допълнителни средства за изравняване на заплатите и сумите им за специфични дейности с тези в МВР, съобщиха от Синдиката на служителите в..

публикувано на 21.03.18 в 10:53

Акценти от чуждестранния печат

Англоезичната преса се фокусира върху проведения телефонен разговор между Доналд Тръмп и Владимир Путин, в който американският държавен глава го е поздравил за изборната му победа. Тръмп е бил предупреден от своите съветници по националната сигурност да не поздравява Путин, но не ги е послушал, пише Вашингтон пост . Американският президент поздрави..

публикувано на 21.03.18 в 10:02

Емил Георгиев: Фейсбук предаде голяма част от потребителите си и може да понесе санкции за това

"Бизнес моделът на Фейсбук е отговорен за скандала с "Кеймбридж Аналитика" и използването на данните на около 50 милиона души, в полза на кампанията на кандидат-президента Доналд Тръмп", каза в предаването "Преди всички" адвокат Емил Георгиев. "Това, което трябва да бъде ясно на потребителите на Фейсбук, е, че самият бизнес модел на Фейсбук е..

публикувано на 21.03.18 в 10:00
Светослав Малинов

Европарламентът ще обсъжда петиция за защита на малките езици

В Комисията по петиции на Европейския парламент ще бъде обсъдена петицията на Асоциацията на българските училища в чужбина, която има за цел да защити т. нар. "малки" езици, сред тях попада и българският. В предаването "Преди всички" евродепутатът Светослав Малинов вече подкрепи петицията и уточни, че става дума за отстояване на познания:..

публикувано на 21.03.18 в 09:45

Водата в язовир "Кърджали“ е на 20 сантиметра от преливния ръб

Нивото на язовир „Кърджали“ е на 20 сантиметра от преливния ръб, водоемът не прелива и няма риск за хората и инфраструктурата по поречието на Арда. Това съобщи областният управител на Кърджали Никола Чанев след проверка на място за състоянието на язовира. В момента работят и четирите турбини на водно-електрическата централа. Заради снеготопенето и..

публикувано на 21.03.18 в 09:43