Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Запалянко спечели 100 хиляди долара за кош от центъра

Снимка: БГНЕС

Привърженик на "Лос Анджелис Лейкърс" вкара кош от центъра на игрището и спечели чек за 100 000 долара.

Фенът бе избран да опита късмета си на почивката на мача срещу "Ню Йорк Никс" в НБА, който "Лейкърс" спечели със 127:107. Запалянкото прати топката в коша и спечели крупната сума.

 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Цанко Цанков удостовери, че пръв е преплувал Гибралтар

Цанко Цанков показа оригинала на документа, удостоверяващ, че на 9-и септември 2022 г е преплувал Гибралтар в неопренов костюм, каквото е изискването на организаторите и фактически е първият българин, покорил протока, който е част от веригата на най-трудните маратони Oceans Seven.  Това се наложи заради новината, че Петър Стойчев през последните..

публикувано на 16.04.24 в 19:02

Топ рефери идват за 15-то издание на турнира по таекуондо „Херея оупън“

Над 1200 състезатели са заявили участие в 15-о издание на международния турнир по олимпийско таекуондо "Херея оупън", който ще се проведе на 21 и 22 април в "Асикс Арена". Отличията в дисциплините "спарниг" и "пумсе" (Форма) ще си оспорват спортисти от 21 държави – Гърция, Италия, Швеция, Швейцария, Португалия, Турция, Австрия, Норвегия, ,..

публикувано на 16.04.24 в 18:08

Мирослава Минчева е на крачка от олимпийска квота

Мирослава Минчева влезе във финала на 25 метра пистолет на Световната купа по спортна стрелба в Рио де Жанейро, информира БТА. Българската състезателка намери място сред най-добрите осем в дисциплината след 286 точки в прецизната стрелба и отличното постижение от 297 точки на бърза стрелба, като с общ сбор от 583 точки завърши осма в квалификациите...

публикувано на 16.04.24 в 17:32
Антоанета Стефанова (в средата) и Виктория Радева (вдясно) се надяват отново на подобно посрещане след Родос.

Шахматните царици Антоанета Стефанова и Виктория Радева за европейското в Родос

На 18 април на гръцкия остров Родос се открива 24-ото европейското първенство по класически шахмат за жени. България ще има шест представителки - Антоанета Стефанова, Виктория Радева, Гергана Пейчева, Надя Тончева, Белослава Кръстева и Петя Караиванова. Толкова наши шахматистки не са участвали на шампионат на Стария континент от 2014 година, когато..

обновено на 16.04.24 в 12:03
Сестри Стоеви

Сестри Стоеви: Целта ни е да излезем от групите на Олимпиадата

Най-добрите състезателки по бадминтон Стефани Стоева и Габриела Стоева се завърнаха в София, след като вчера завоюваха сребърни медали на двойки жени на Европейското първенство в Саарбрюкен (Германия). Те обаче постигнаха един още по-голям успех, след като спечелиха квота за олимпийските игри в Париж 2024. Сестрите, които имат в кариерата..

публикувано на 16.04.24 в 07:25

Нургюл Салимова загуби злощастно от индийка в Торонто

Нургюл Салимова претърпя второ поражение от индийката Вайшали Рамешбабу на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат, който се играе в канадския град Торонто. Загубата, която дойде след 88 хода и близо шест часа игра, бе много неприятна за 20-годишната българка, тъй като тя имаше абсолютно спечелена позиция на два пъти, но в..

публикувано на 16.04.24 в 07:21
Лудогорец - Арда

Лудогорец победи Арда и дръпна с 11 точки пред втория

Лудогорец се наложи над Арда с 2:0 в последния мач от 29-ия кръг на Първа лига. Головете за шампионите вкараха Квадво Дуа и капитанът Якуб Пьотровски през първото полувреме. Тимът на Арда завърши с човек по-малко на терена заради директен червен картон на резервата Христо Митев. Така Лудогорец вече има 11 точки преднина пред подгласника си Черно море..

публикувано на 15.04.24 в 22:01