"Огън и ярост" - книгата, която разгневи Доналд Тръмп, излезе и на български

"Огън и ярост"

Книгата "Огън и ярост", която разгневи Доналд Тръмп, излезе и на български език.

В интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Александра Александрова разказа за книгата:

"Книгата се движи по малко по-жълти нюанси. Дори е разкрита "тайната“ на прословутия външен вид на Доналд Тръмп с оранжевата коса. Авторът твърди, че Доналд Тръмп има желанието да завладява всяка съпруга на свой приятел, което е подробно описано в книгата. Доналд Тръмп всъщност прави един разкошен пиар на тази книга, скачайки толкова агресивно срещу нея. Всъщност това, заради което той иска да съди автора, е клевета и че книгата е пълна с лъжи, но от друга страна един човек като Тръмп не би трябвало да бъде притеснен. Ако приемем, че в тази книга има измислици, едва ли това са първите или последните лъжовни неща, които ще се кажат по адрес на американския президент".

Цялото интервю с Александра Александрова можете да чуете от звуковия файл.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Жители на Сандански протестираха в защита на лекар от местната болница

Над 100 жители на общините Петрич, Сандански, Струмяни и Кресна протестираха в двора на болница "Югозападна". Причината е - освобождаването от работа на завеждащия хирургично отделение доктор Георги Алексиев, макар че официално документ за това няма.Това е третият протест в защита на д-р Алексиев и срещу неговото освобождаване...

обновено на 17.12.18 в 19:56

Ивайло Касчиев от КЕВР: Одобрените цени на водата са икономически обосновани

Почти навсякъде в Европа има водни помощи, у нас все още нищо не е направено, коментира в предаването „Нещо повече“ Ивайло Касчиев – директор на дирекция „ВиК“  в КЕВР: „В почти целия ЕС под някаква форма има подпомагане на по-бедните слоеве от населението за ползване на ВиК услуги, тъй като достъпът до вода е основно човешко право и това е..

публикувано на 17.12.18 в 19:23

30 водачи на тирове са санкционирани заради неспазване на указанията на КАТ вчера

30 водачи на тирове са санкционирани заради неспазване на указанията на КАТ през вчерашния ден. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов след заседание на щаба за справяне със зимната обстановка у нас.  Фирмата, която е закъсняла с почистването на автомагистрала "Струма" вчера, ще бъде санкционирана, допълни регионалният министър Петя Аврамова. Тя..

публикувано на 17.12.18 в 18:48
Гражданите могат да купуват електронни винетки и от терминали за самотаксуване.

46 електронни винетки бяха закупени при пускането на системата за електронно таксуване

46 електронни винетки бяха закупени в първия час на пускането на системата за електронно таксуване от следващата година, а 400 хартиени бяха преобразувани в електронни. От днес можем да си купим електронни винетки през сайта bgtoll.bg, през мобилно приложение "bgtoll" и през терминали за самотаксуване.  Председателят на националното ТОЛ управление..

обновено на 17.12.18 в 18:38

Гръцките фермери струпаха трактори на три места по магистралата Солун – Атина

Гръцките фермери отново паркират тракторите си в близост до магистралата между Солун и Атина в готовност за протести. Те обещават, че няма да блокират пътища по празниците, но настояват правителството да им осигури данъчни облекчения.  На три места по магистралата Солун – Атина фермерите струпаха трактори. Предупреждават правителството, че са..

публикувано на 17.12.18 в 17:52