Арестуван е и третият участник в нападението срещу четирима души в Угърчин

Задържан е и третият участник в нападението срещу четирима души в Угърчин.

Прокуратурата ще иска и тримата да останат за постоянно в ареста.

В понеделник те нападнаха с брадва и ножове двама строителни работници в училището в Угърчин и нанесоха побой на възрастен мъж и жена.

Заради инцидентите има засилено полицейското присъствие в града, включително и от части на жандармерията.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Кадър от разходката на мечката в Миеркуря Чук, разпространен от румънски медии.

Мечка се разходи в румънски курорт

Мечка се разходи из жилищен квартал и влезе в двора на училище в румънския планински курорт Миеркуря Чук, като предизвика паника сред жителите, предаде БТА Представители на Окръжния инспекторат на жандармерията в окръг Харгита заявиха, че мечката е влязла тази сутрин в двора на една къща, където убила коза, след това счупила ограда и..

публикувано на 21.08.18 в 14:49

Инцидент забавя трафика в района на 94-ти км в посока София на АМ "Тракия"

Пътуващите по автомагистрала "Тракия“ в района на 94-ти км в посока София трябва да се движат с намалена скорост и повишено внимание заради катастрофа между микробус и лек автомобил. Има двама пострадали без опасност за живота.  Инцидентът е станал при опит за неправилно изпреварване и е последвало преобръщане на колата с удар в разделителната..

публикувано на 21.08.18 в 14:49
Алпинисти започнаха обрушването на свлачището на пътя гр. Рила-Рилски манастир.

Тази седмица започват укрепителните работи по пътя за Рилския манастир

Започват укрепителните работи по срутищата по пътя Рила-Рилски манастир над с. Пастра, както обяви при посещението си в светата обител в събота министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Срокът за приключване на дейностите в участъка от около 250 метра е от 45 дни до 2 месеца.  Според експертите, първо ще се прави изсичане на дърветата -..

обновено на 21.08.18 в 14:39

Полицията разполага патрули на местата в София, където се събират участници в гонки

МВР предприема мерки срещу незаконните гонки в София. Всяка вечер полицията ще разполага патрули на определени места в столицата, където се събират участници в подобни състезания. Основно това са прясно ремонтираните булеварди. При по-сериозни нарушения може да се стигне и до сваляне на номерата на автомобила за период от 6-месеца, обясниха пред..

публикувано на 21.08.18 в 14:33

Велислав Величков: Сривът в Търговския регистър е безпрецедентен за ЕС, нямаме гаранция дали данните са защитени

От “Правосъдие за всеки“ настояват за обяснение и за реално поемане на отговорност за срива на търговския регистър. Велислав Величков от инициативата обясни за предаването „12+3“ по „Хоризонт“ , че се надява това, че в парламента премиерът Борисов лично ще говори за търговския регистър да означава и поемане на политическа отговорност: „Би..

публикувано на 21.08.18 в 14:24