Цветанов за скандала с новия му апартамент: Компроматна война, в чийто център е президентът

| обновено на 22.03.19 в 19:10
4
Снимка: БГНЕС

Като компроматна война, в чийто център е президентът Румен Радев, определи Цветан Цветанов скандала около придобиването на последния си апартамент. Във Велико Търново, където е за празника на града и от чийто район е избран за депутат, Цветанов заяви, че няма нещо, от което да се срамува.

Цветан Цветанов отказа да отговори на въпрос на „Хоризонт“ дали има вероятност ГЕРБ да се лиши от него след проверките на специализираните комисии и прокуратурата по придобиването на последния му апартамент на ул. „Латинка“ в София. Относно разпредената проверка и от премиера Бойко Борисов, Цветанов заяви:

„Премиерът е прав в това да се ядосваме, защото два месеца преди изборите да се правят подобни компромати, защото за мен това е истински компромат. Разбира се, обслужва само и единствено предстоящата европейска кампания. Тук, разбира се, трябва да сложим и флагмана на тази компроматна война, която, може би, ще се води в предстоящата кампания, и от президента Радев. Аз, ако съм искал нещо да крия, смятате ли, че ще го направя по този прозрачен начин?“

Цветанов посочи, че неслучайно първите медийни публикации около апартамента му са се появили след срещата със СДС за общо явяване на евроизборите, но отказа да поясни кои десни партии подозира, че участват в атаките срещу него.  


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33