Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кубрат Пулев не е нарушил нищо с целувката, смята боксов анализатор

Кубрат Пулев
Снимка: Ани Петрова

Какво ще се случи с боксьора Кубрат Пулев, който целуна репортерката Джени Суши след като нокаутира румънеца Дину в Санта Меса, Калифорния?

“Най-интересното е фактически, че неговата победа и най-ценното, което стана в САЩ, по-малко се споменава, отколкото една целувка, която си е просто един изблик на чувства у момчето", каза пред БНР коментаторът и боксов анализатор Камен Петров.

"Така или иначе в САЩ гледат много сериозно на тези неща. Спомняте си случая с Майк Тайсън, когато Дезире Уошингтън влезе в стаята му вечерта по нощница и след това осъдиха Майк Тайсън на 3 години.

Не знам доколко е известно това на хората, но САЩ, едва ли не, се управлява от адвокат. Те се издържат именно от такива случаи. И предполагам, че при това момиче, което беше щастливо да бъде целунато от нашия Кубрат Пулев, случаят е точно такъв", заяви Петров в интервю за предаването “Хоризонт за вас“. 

"Никакви (нормативни актове – б.р.) не са нарушени. Това е една нормална целувка. Нито в България, нито в САЩ една целувка не би трябвало да бъде наказана. Неслучайно се върнах на Тайсън, защото адвокатите направиха така, че Тайсън да приключи със своята боксова кариера.

Същият случай е и при Кубрат Пулев. Той съвсем спонтанно целуна това момиче. Това много често се случва и в България след боксови мачове, хората са много възбудени и я целуна, но тук вече се намесва адвокатът, който казва сега ще изкарам от този човек пари. Адвокатите в САЩ не взимат такса, а се спазаряват с клиента и казват, че ще вземат 30% от спечеленото. Ето такъв е и тук случаят. Сигурен съм, че и мениджърът Ивайло Гоцев ще каже същото", допълни Камен Петров.

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Ивайло Гоцев (вдясно) обеща интересни подробности по казуса с репортерката.

Мениджърът на Кубрат: Тепърва ще излязат много факти по случая

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев призова за стягане на коланите, защото щели да излязат наяве подробности за отношенията между българина и целунатата от него репортерка Джени Суши. Както БНР написа, лицензът на Кобрата беше временно отнет за..

публикувано на 29.03.19 в 13:45
Кубрат Пулев

Прекратиха временно лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния

Боксовият лиценз на Кубрат Пулев за американския щат Калифорния е прекратен поне временно. На пресконференция адвокатът Глория Олред, която пое случая с целунатата от Кобрата репортерка Джени Суши, се закани именно за такава мярка и властите вече го..

публикувано на 29.03.19 в 09:26
Кубрат Пулев

Кубрат Пулев нокаутира Дину

Кубрат Пулев записа 27-ма победа от 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Българският боксьор в тежка категория нокаутира Богдан Дину от Румъния в седмия рунд на двубоя между двамата в Коста Меса, Калифорния. Преди това срещата премина..

публикувано на 24.03.19 в 06:34
ВИЖТЕ ОЩЕ

ГЕРБ-СДС и ДПС със законопроект за забрана на рекламата в медии

ГЕРБ-СДС и ДПС внасят промени в Закона за хазарта, забраняват рекламата в медиите. Това заявиха Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС и Йордан Цонев от ДПС. Промените са продиктувани от това да бъде защитен общественият интерес. От двете политически..

публикувано на 24.04.24 в 13:47

Рибари протестираха срещу забраната за улов на бяла мида

Да отпадне тримесечната забрана за улов на бяла мида или забранителния период да се ограничи до 1 месец поискаха рибари от Южното Черноморие. Забраната влиза в сила от 1-ви май. Близо 100 души, представители на рибарски сдружения и служители на..

публикувано на 24.04.24 в 13:40

ПП-ДБ се регистрираха в ЦИК за изборите, готови са да продължат реформите

ПП-ДБ се регистрираха в ЦИК за изборите на 9 юни. Съпредседателят на ПП Кирил Петков заяви, че няма да спрат борбата. По думите му комисията за митниците е пиар на ГЕРБ и ДПС: "Нито ще се откажем, нито ще се предадем, нито ще дадем държавата да се..

публикувано на 24.04.24 в 13:38

Цветелина Пенкова: Изнасяме суровини, а после плащаме двойна цена

Поискахме отлагането на либерализацията на цените на електроенергия за домакинствата, защото не беше ясно как ще се случи, а не бива да поставяме под риск домакинства и граждани да не могат да си плащат сметките. Това сподели в интервю..

публикувано на 24.04.24 в 13:33

Кипър: 250 евро великденска надбавка за пенсионерите с ниски доходи

Великденска надбавка от 250 евро ще получат пенсионерите с нискидоходи в Кипър, реши правителството днес. Мярката е част отизпълнението на плана за подпомагане на възрастните хора в страната ипродължение на целевите помощи за уязвимите социални групи..

публикувано на 24.04.24 в 13:32

Парламентът реши: Давностният срок за сексуални посегателства се увеличава на 35 години

Давностният срок за сексуални престъпления и посегателства срещу деца се увеличава на 35 години. Това реши парламентът, приемайки на второ четене изменения в Наказателния кодекс. Сегашният срок е 20 години.  Повишава се и горната граница на..

публикувано на 24.04.24 в 13:13
Томислав Дончев, Тома Биков,  Георг Георгиев, Цветомир Паунов от ГЕРБ за регистрация за изборите в ЦИК

ГЕРБ-СДС се регистрира за изборите, иска победа и нормалност

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за предстоящите избори 2 в 1 – предсрочни парламентарни и европейски. Изборите са възможност страната ни да има титулярно правителство с ярки политически фигури, което да..

публикувано на 24.04.24 в 13:08