Ангелкова: Разпространяват се снимки на къща, където съм била на гости

Снимка: БТА

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обяви, че действащ министър от правителството живее в недеклариран луксозен имот, но не посочи имена.

Министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че е декларирала всички имоти, които притежава, както и средствата, с които те са закупени. Тя уточни, че не е собственик на къща.

"Разпространяват се снимки в социалните мрежи на къща, където съм била на гости. Къщата е собственост на родителите на моя съпруг. Ясно съм декларирала моите имоти - къща нямам нито в София, нито на територията на България, нито извън България. Живея в апартамент, който е описан ясно в моята декларация“, каза министър Ангелкова и допълни:

“Отново съм принудена да обяснявам неистини, внушения и непроверени факти от един бивш вицепремиер".


ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33