Правителството обсъжда изпълнението на стратегията за превенция на измами с еврофондове

Министерски съвет
Снимка: Ани Петрова

Доклад за изпълнението на Националната стратегия за превенция и борба с нередностите и измамите засягащи финансовите интереси на Европейския съюз, ще обсъжда правителството.

Очаква се министрите да променят и секторната стратегия за развитие на електронното управление в Агенция „Митници“ и пътна карта за развитие на електронното управление за периода до 2020 година.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33