Почти 16% отидоха до урните в Ямболска област до 12,30 ч

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Близо 16 процента от избирателите в Ямболска област са упражнили правото си на глас до 12,30 часа. Най- голям процент избиратели са гласували в крайграничната община Болярово-близо 36 на сто. Кореспондентът ни Даниела Костова допълва:

Най-нисък е процентът на гласувалите в град Ямбол, по малко от 14 на сто, съобщи председателят на РИК в Ямбол Екатерина Янева.

От РИК са се отзовали на сигнал за неправилно поставяне на агитационни материали в село Кабиле, но сигнала се е оказал фалшив.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33