Маринов награди служители на МВР, разкрили групи за телефонни измами

Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов връчи награди на служители на МВР за проявен професионализъм при разкриването на организираната престъпна група за телефонни измами на територията на страната.

Отличени са началникът на сектор "Измами" в Главната дирекция 'Национална полиция" главен инспектор Златка Падинкова с предметна награда – огнестрелно оръжие, а колегата ѝ – инспектор Ивайло Стойчев, с почетен знак на МВР-трета степен.

В знак на признателност за оказаната помощ при операцията на Атанас Добрев – главен изпълнителен директор на БТК-ЕАД, беше връчен почетен медал на МВР.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Дмитрий Медведев

Русия спира износа на петрол за Украйна

Русия спира износа на петрол, петролни продукти и въглища за Украйна, обяви на днешното заседание на правителството премиерът Дмитрий Медведев. Той подчерта, че ограниченията са в отговор на въведените наскоро нови  украински санкции срещу Русия. Преди няколко дни правителството на Украйна предприе поредната неприятелска стъпка по отношение..

обновено на 18.04.19 в 19:25
Екрем Имамоглу

Кандидатът на опозицията получава кметския мандат в Истанбул

Церемонията по връчването на мандата за кмет на Истанбул на опозиционния кандидат Екрем Имамоглу започна днес следобед. Въпреки връчването на мандата все още няма окончателно решение на Висшия избирателен съвет по внесената от управляващите жалба за повтаряне на изборите в града. Истанбулската градска избирателна комисия по-рано отхвърли..

публикувано на 17.04.19 в 17:33