Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мая Манолова започна събирането на подписи в подкрепа на кандидатурата си за кмет на София

Снимка: БГНЕС

Започна събирането на подписи в подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата. За начало беше избран Южния парк, защото превръщането на София в зелен град беше посочено като приоритет от Манолова. 

"Важни са хората, настроението, енергията, желанието за промяна в София. Чувствам се окрилена от толкова позитивни хора. битката в София няма да е лесна. Ако искаме да сменим модела, а това е моделът на властта, ако искаме решенията да се вземат от легитимните органи, не от лица в сянка и в интерес на приятелски бизнес кръгове, ще трябва всички граждани да отидем да гласуваме. Така, че всяка една подкрепа на всеки един столичанин ми е важна".

До момента Мая Манолова получи подкрепата на майките от движението "Системата ни убива".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Ивайло Калфин

АБВ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

Партия АБВ ще подкрепи кандидатурата на бившия омбудсман Мая Манолова за кмет на София. Те ще участват със собствена листа за общински съветници, която ще оглави бившият евродепутат и бивш социален и външен министър Ивайло Калфин.  Според АБВ столицата..

публикувано на 07.09.19 в 12:07
В зала 10 на НДК Мая Манолова представи членовете от Инициативния комитет за издигане на кандидатурата й за кмет на София за предстоящите на 27 октомври избори.

Мая Манолова откри предизборната си кампания за кмет на София

Участие на гражданите в управлението на София, електронни обществени поръчки, спиране на корупцията при управлението на столицата.  Това са част от плановете на кандидата за кмет Мая Манолова, чиято кандидатура беше издигната днес от 65-членен Инициативен..

публикувано на 04.09.19 в 13:38
Мая Манолова депозира оставката си като омбудсман в Народното събрание.

Мая Манолова подаде оставка като омбудсман, кандидатира се за кмет на София

Мая Манолова депозира в Народното събрание оставката си като национален обмудсман. Както вече обяви, Манолова ще се кандидатира за кмет на София:  "Промените винаги са тръгвали от тук и пак ще тръгнат промените от тук. Бъдете сигурни. Със страх..

обновено на 03.09.19 в 18:24
Мая Манолова

И Мая Манолова влиза в битката за кмет на София

Мая Манолова обяви, че се включва в надпреварата за кметския пост в София. На среща с граждани снощи тя обяви, че подава оставка от поста национален омбудсман. Честно казано, предвид агресията на която сме подложени аз и моите колеги пред..

обновено на 03.09.19 в 09:14